Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stirlic

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Mustár és ketchup 2011.01.07 11:53:00
Mindkettőt szeretjük, de mindkettőnek nagyon unalmas tubusa van. Mennyivel jobb ez a kettő tubusra csavarható fej! Mustár és ketchup.Via Inspire Me Now..
Május 24-én tüzifává apríttatott egy köztéri faszobrot Pécs egyik kulturális csúcsmenedzsere, Bozóky Anita. Helló Pécs, Helló EKF, Kultúra! UPDATE! A kultúrblogszféra Bodoky Tamásának érezhettem magam egy pillanatra, hisz cikk is született ezen blogbejegyzésem…..
Eddig is tudtuk, hogy Amerikában élnek a legnagyobb dummyk, de ezeket a képeket elnézve  megállapíthatjuk, hogy még annál is hülyébbek.        ..
Sixx kolléga hamarosan Debrecenből Budapestre költözik Mötley nevű macskájával együtt. Nagyon készül a változásra, de aggódik, hogy Mötleyt megviselik a történések, ezért társat keres neki."A költözés okozta sokkot enyhítendő társat keresek Mötley nevű macskámnak.…..
Tardai történetek Harminchárom 2009.03.18 08:00:00
Gabika csinos, amolyan bögyös-faros asszony, valszeg' minden második faszi örömmel megrakná. De a közértes Vargának vagy huszonöt éve meg kell. Ráadásul, mióta nincs a Magdi, megint csak entyempentyem van, nem dugás, az is ritkán, mikor a Gabika romantikus félhomályban várja,…..
 TrailerNagyon hosszú, de nagyon érdekes és izgalmas film a Changeling - elképesztően erős darabot sikerült összeraknia a rendezőnek, Clint Eastwoodnak, az írónak, J. Michael Straczynskinek (aki a Babylon 5-öt is jegyzi), illetve a két nagyszerű szereplőnek, a hihetetlenül…..
Szükséges némi kultúrtörténeti ismeret. Julian Szemjonov szovjet író hőse volt egy bizonyos Stierlitz, aki orosz felderítő volt a náci németországban. Igazából a Tavasz tizenhét pillanata c. sorozattal dörrent a köztudatba (úgy egy éve itthon is adta tán a Duna). Kis…..