Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Markáns

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerintem megjegyzés mindenképp indokolt a nap arányt tévesztett szerintem parasztját illetően, mivel azzal érdemelte ki a címet, hogy feljelentett két kommentelőt. A Népszava áprilisban hozta le, hogy Zugló tüntetni ment derék polgármestere ellen, négy kommentelő pedig…..
Az öreg egy ideje teljesen rá van cuppanva a témára, hogy mi a fasznak egyetem meg tudomány meg bölcsészet, amikor például kőművesnek is el lehet menni. Mert ő példának okáért segédmunkásként kezdte. Amikor már azt hiszed, ezt nem lehet fokozni, akkor jön az öreg és…..
Első fokon ismét lesittelték Tribuszer Zoltánnét, ezúttal 40 misit csalt ki muhahahahaha befektetőktől. A derék asszony azt mondta, hogy kirabolták, de a rendőrök ennek nem találták nyomát. Az egészen komolyan sajnálkoznék, ha nem Tribuszernéről lenne szó. Mégis ki volt képes…..
A derék Gabcsi, akinek az óráit azért tették kötelezővé annak idején a katkó egyetemen, mert egyébként lófasz se ült volna be a kormányszóvivő előadásaira, szokásos kis vezércikkében tévesztette el kibaszott mód az arányokat. Kezdi azzal, hogy legutóbb a Békemenetnek…..