Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfonz01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szerintetek szólni kellene valakinek, hogy a Telep egy része (de gondolom a városban akad még ilyen bőven) 4-5 napja tök sötétségben van vagy jó ez így?Én megértem, hogy az illetékesek nem veszik észre, hiszen ők nappal dolgoznak, akkor meg minek közvilágítás... Addig csupán…..
Sziasztok, nem régiben kezdtem csak olvasgatni az oldalt, tetszik, hogy van Bicskének egy ilyen fórum jellegű tájékoztató honlapja. Nem tudom szabad-e ilyet kérni így újoncként, de megköszönném, ha lehoznátok a levelemet, hátha tudunk egy picikét másabb szemszögből közelíteni a…..
A régi Áruház földszintjén lévő egy webezőhely nem bírta kapacitással.  A már menekültek által kapcsolattartásra használt, debreceni cég által már egy ideje  működtett netklub mellett hamarosan újabb nyílik - a szomszéd helyiségben. Ennek jó oldala is lehet:…..
Bicskei felderítések címmel tartottak ma sajtótájékoztatót dr. Balázs Sándor r. alezredes rendőrkapitány és Suszter Tamás r. őrnagy, a Bicskei Rk. bűnügyi osztályvezetőjének  vezetésével a Bicskei Rendőrkapitányságon. A rendőrök a sértett által nyújtott kiváló…..
A Bicskei Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat M. Imre és M. László bicskei lakosok ellen lopás vétség elkövetése miatt.  Lakossági bejelentésre indult meg a nyomozás, miszerint 2013. április 14-én a kora délutáni órákban két gyanús alakot láttak a Bicske,…..
A Kisfaludy utca jelentős része ezekben a percekben teljesen sötét.  Akácfa utcai olvasónk jelezte, hogy a Kerecsendi utca és a lakótelep közötti területen cirka egy éve nincs közvilágítás, vagyis négy oszlop fogyasztója takarékos üzemmódban nem világít a sötétben.…..