Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lencsés IIstván

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fideszes Kocsis Máté és Csampa Zsolt februárban nyújtotta be "A nemzetbiztonsági ellenőrzés új szabályainak megállapításáról" című törvényjavaslatot. Ehhez nyújtott be Demeter Ervin, az első Orbán-kormány polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős tárca nélküli…..
Lencsés IIstván 2013.05.08 18:09:32
@Birkesz: pityuka egy ostoba fasz, nem hazudik, mert ahhoz legalabb tudnia kene mi az igazsag egy adott temaban, de mivel egyszeru mint egy darab szar, nem tud semmit.
Lencsés IIstván 2013.05.09 07:26:39
Rogán Antal egy picit kényelmetlenül érzi magát, mert valaki forintosított pár dolgot a háza táján. Másra nem tudok gondolni, ugyanis függetlenül attól, hogy igaz-e az utazással kapcsolatos információ vagy sem, perelni talán nem kéne. Na de miért ilyen ideges Rogán Antal?…..
Lencsés IIstván 2013.05.03 15:17:51
@kentauri: www.facebook.com/istvan.lencses.9

itt van a haverod, nem fog odaerni az orsre, de ugy sem talalkozna veled. adatlapja meg nemi gugli utan megtalalod a cimet konnyen, meg az ocsmany nojet is.
Nem sokkal ezelőtt a Fidesz elfogadta azt a törvényt ami kivégzi az átláthatóságot Magyarországon. A kormány tegnap beterjesztette és ma elfogadta azt a törvényt ami fellép a "visszaélésszerű adatigénylésekkel" szemben. Értsd, fellép azokkal az állampolgárokkal,…..
Lencsés IIstván 2013.05.01 13:40:25
@álfirkász: figyelj, te rettenetesen felhaborodott arc. attol hogy ismersz/van a kornyezetedben paraszt, seggfej, aki dohanyzik, az nem azt jelenti, hogy ATTOL seggfej es paraszt, mert dohanyzik. ha epp cseresznyet zabalna feletted, akkor annak a magjat kopkodne a kibaszott erkelyedre.

de te mit csinalsz ahelyett, hogy ezt felfognad es felmennel aztan pofanbasznad? idejossz egy kikurt blog kommentjeiben osztani az eszt azoknak akik dohanyoznak, de a budos eletbe nem is lattad oket. mert egy beszari fereg vagy, egy szanalmas kis nethuszar, itt kinyilik a pofad, mert senki nem tud belelepni.

mondom ezt ugy, hogy nem dohanyzom. te FASZ.
Miután sorra hagyták el az X-Faktort a mentorok, egyértelművé vált, hogy az RTL Klubnak új zsűri gárdával kell kezdenie a negyedik évadot, Geszti Péteren kívül ugyanis eddig mindenki kiszállt. Az új mentorok személyéről mindenki csak találgat, most azonban a Blikk biztosnak…..
Lencsés IIstván 2013.04.27 21:12:35
@nzk: @sweeney todd: @Hammam:

www.facebook.com/istvan.lencses.9

ez itt pityuka. nezzetek meg szepen a kepeit, a fogyatekos fejet, egybol ertelmet nyer minden amit ir.
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.Az ilyen fájdalmas esetekben az első dolog, amit meg kell tennie minden érző embernek, az a részvétnyilvánítás az áldozat…..
Lencsés IIstván 2013.04.14 10:26:35
@Nap Pali: ez a szovicckedes kb a kurucinfo szinvonala, gratula.
Lencsés IIstván 2013.04.14 10:28:16
@Andráska8: nem tudtak bebizonyitani, mert eleg tapasztalata volt mar, hogy tudja, azonnal tul kell adni a zsakmanyon, hogy ne kapjak el erte. addig tobbszor elkaptak mar lopasert is, de nem, most biztosan nem lopott semmit, EPP most akart jo utra terni.
„Alkalmatlanok vagyunk mindenre és ezt is széttagoltan csináljuk. A legjobb megoldásnak a külföldi emigráció tűnik, vagy a bujdosás” – emelte ki Bajnai Gordon. Az ellenzék szerint hamarosan külföldön úgyis több magyar él majd, mint hazánkban, ezért politikusnak is…..
Lencsés IIstván 2013.04.13 11:10:49
@Lencsés István: figyelj mar te fogyatekos, hivatkozz mar egy konkret helyesirasi szabalykonyvre, barmilyen elerheto referenciara, azon tevkepzeted alatamasztasara, hogy 4 pont kell az idezeteknel. ne a kepzeletbeli szazdiplomas magyartanaroddal gyere, mert ha letezne velhetoleg nagy vehemenciaval tagadna, hogy teged valaha is oktatott, annyira ostoba vagy.

megelozven a hisztidet: akkor fogok ekezetet hasznalni, ha te majd megtanulsz helyesen irni.
Lencsés IIstván 2013.04.13 13:28:19
@Lencsés István: olyannyira fajdalmasan ostoba vagy, hogy azt a hipermagyartanarod sem tudna szavakba onteni. de nem is foglalkozna veled, ha latna, mennyire hasztalan volt teged tanitani nyelvtanra.
Ismét megszívatja a kormány azokat, akik a zsarolásnak engedve visszaléptek az állami rendszerbe a magánnyugdíjpénztárakból. A jó hír, hogy rengeteg késéssel ugyan, de mégis lesz egyéni számla. A rossz hír, hogy a korábbi manyup-os megtakarítások nem fognak szerepelni…..
Lencsés IIstván 2013.04.10 21:33:03
A jereváni rádiós bejegyzéshez, mert azt a videót töröltette az MTVA. A felvételen össze volt vágva magyar és német közszolgálati híradó, hogy plasztikusan látszódjon, hol mit is tartanak fontosnak, közpénzből tájékoztatásnak érdemesnek. És míg nálunk sonka körül…..
Lencsés IIstván 2013.04.05 13:09:58
@Lencsés István: hej picsuka: ha ennyire biztos vagy abban, hogy minden kurvajol halad, a fidesz fog nyerni 2014-ben, nemhogy ketharmaddal, de az osszes parlamenti szek az oveke lesz, stb, akkor mi a szarert jarsz az indexre (ami nyilvan egy ballib hazug oldal) verni a nyalad es bizonygatni a teveszmeidet?

nyilvan nem varom, hogy barmire erdemben reagalni fogsz, mert olyat meg az blog.hu-s palyafutasod alatt egyszer sem tettel, ugyhogy a kerdest tekintheted koltoinek.
Az alábbi levél létjogosultságát egy gazdasággal foglalkozó oldalon a Magyarországot teljes egészében érintő jövőkép indokolja, és ez talán a legtöbb fiatalt és nem fiatalt foglalkoztatja. Valószínűleg sokunkban megfogalmazódott már egy miért igen? és egy miért nem? elképzelés az esetleges külföldre…..
Lencsés IIstván 2013.04.03 13:26:53
@Lencsés István: ugyanugy, ahogy a kurva menyasszonyod: husz fillerert lefekszik barkinek. te epp a fidesznek fekszel le, mert epp akkor talaltal valami fost amit munkanak nevezel es kapsz erte ket szalmaszalat.
Lencsés IIstván 2013.04.03 17:30:50
@Lencsés István: de igen, te is kurva vagy es a Tundike is. a sportkommunikator meg egy vicc, nem munka, nevenincs faszsag, kb mint valami faszmajom bolcsesz a szarrasejo diplomajaval.

cigany vagy pistike, ott fogsz megrohadni a purtidban, amit majd megorokolsz ha elpatkolnak a szuleid, semmire se fogod vinni, mert egy baszott eletkeptelen gyoker vagy. de majd legalabb megvalosul az almod, es magyar foldbe temetnek, ami aztan kurvanagy elony :) majom.
Amíg lehet. Csatlakozz a pártba forduló csoportunkhoz a már közölt emailen keresztül: jobbkozep01@gmail.com. A hazának szüksége van rád! Ne félj, kockáztass! Kockáztass, amíg érdemes! Ne félj -- hogy a szüleid, gyerekeid, unokáid (majd) büszkék lehessenek rád! Ne félj --…..
Lencsés IIstván 2013.03.30 18:01:07
Ez az igazi lencses pistike: www.quickmeme.com/meme/3tkte6/

(forras: www.facebook.com/istvan.lencses.9)

szerintetek van ertelme egyaltalan figyelemre meltatni ez a mar ranezesre szellemi serult majmot?

@camilló: @karpackie: @megfigyelt:
Lencsés IIstván 2013.03.30 21:48:29
@megfigyelt: nem, nem vagyunk ugyanaz. csak utananeztem ennek az agyhalott feregnek, lassam ki van ennyi ostobasag mogott. senki, egy szellemi serult retardka. nezd meg a facebookjat, amit linkeltem, nezd meg a szutyok baratnojet, tudom a kulso nem minden, de rola mindent elarul, ha hozzaolvasod a megnnyilvanulasait. egy tipikus kisfaszu nyomoronc aki neten eli ki magat, mert az eletben egy ertektelen szarkupac.

kulon mokas, hogy a facebook ismerosei nagyobb resze is elrejtette mar az posztjait, mert kizarolag szar vicceket es akos videokat linkel.
-- a radikalizmus kísértete. A Fidesz radikális etatizmusa kiüresítette a demokrácia intézményrendszerét, folyamatosan korlátozza a politikai szabadságjogokat (a választói jogot explicite még nem, de a választói hatalmat igen), Orbán Viktor nem csillapuló fiatalkori radikalizmusa…..
Lencsés IIstván 2013.03.24 16:55:45
@Lencsés István: en nem teged huzlak fel, hanem Tundiket :) neked nem Tundi, nekem az, mas a kapcsolatunk, tudod :) amikor a szemuvegen csorog a sperma, na az erdekes latvany. allitolag jo a pattanasokra, sok benne a vitamin, szerintem ezert is szereti :)
Lencsés IIstván 2013.03.25 07:17:51
@Lencsés István: Tundibundi szopta be, de jo melyen, szereti ha csiklanodozom a torkat :) Elvezi ezt, csak veled jatsza meg a prud picsat, hidd el :) Nem baj, gyakorlas a tudas anyja, igazabol neked teszek jot vele, hogy kinevelem belole az urilanyt es megkapja a heti 1x arcpakolast. Az analra meg nem vettem ra, de ami kesik nem mulik.
Lencsés IIstván 2013.03.30 09:30:05
@Pop40: figyi, ezzel a szellemi serulttel vitatkozol: www.quickmeme.com/meme/3tkte6/

eloben szoba sem allna vele az emberek tobbsege, annyira nevetseges, szerinted van ertelme itt online adni ala a lovat, hogy ugy erezze, barkit is erdekel a fogyatekos velemenye?
hacsaknem Na, ki is a demokrata? 2013.03.27 15:46:30
Egyáltalán nem vagyok kíváncsi Kövér László Heti Válasznak adott interjújának március 28-án megjelenő, teljes terjedelmű változatára. Amit az előrebocsátott böfögésből tudni lehet, így is bőven elég arra, hogy Hofi egykori ténymegállapítása mellé újabb vonalat…..
Lencsés IIstván 2013.03.29 07:43:36
Lencsés IIstván 2013.03.29 07:45:28
Lencsés IIstván 2013.03.29 08:24:39
www.quickmeme.com/meme/3tkte6/

kifogyhatatlan mennyisegu fogyi-foto:D
A korrupció ellen elkötelezett civil szervezetként hálával tartozunk az Alaptörvény negyedik módosításának, hiszen értékes tudással gazdagított minket. Végre megértettük, hogy az Alkotmánybíróság miért szokott egyes jogszabályi rendelkezéseket alkotmányellenesnek…..
Lencsés IIstván 2013.03.27 13:05:56
www.facebook.com/tunde.kovacs.790

itt a csajom, kozosbe dobom, arcra szereti kerni a vegen, de nem veti meg azt se, ha puzoba kapja!
A kérdés persze költői. A választások tisztasága már azzal veszélybe került, hogy a Fidesz kétharmados többséggel olyan választási rendszert fogadott el, amely legjobban kedvez saját pillanatnyi érdekeinek. Az új, választási eljárásról szóló törvény csak tovább ront a…..
Lencsés IIstván 2013.03.26 10:06:50
@Lencsés István: Tudod mi a tiszta? Tundi anusza, mert nemreg kikormoltam :D www.facebook.com/tunde.kovacs.790
Lencsés IIstván 2013.03.26 18:28:35
@Lencsés István: itt a tavasz, Tunde anuszaban dagad a meretes fekafasz: www.facebook.com/tunde.kovacs.790

imadja, kivanja, szereti benyeli.
Lencsés IIstván 2013.03.26 21:10:52
@Lencsés István: Tunde kampos orran csurog mar a geci, gyere Pisti, adj egy puszit neki.
Lázár János interjút adott a HVG-nek. Miután a hókáosz kezeléséről kérdezték, a következőt jegyezte meg: Szerintem éppen az önfényezés kultúrája hiányzik ma a kormányból. Bevallom nem tudom, hogyan tudná jobban "önfényezni" magát a kormány. A Matolcsy által használt…..
Lencsés IIstván 2013.03.25 12:12:47
@Lencsés István: Tunde asszonta, szeretne ha bevonnank az egyik cimbit is, mert szeretne ha minden lukaba lenne valami. Ha jo leszel, egyszer nezheted is ahogy rendesen ki van elegitve a jegyesed, nem csak ugy ahogy te szoktad adni neki :) Utana kimehetsz az udvarra es raranthatsz, az ugysem tart 2 percnel tovabb :D
Lencsés IIstván 2013.03.26 11:49:44
@toportyánzsóti: @Lencsés István:
Eleg lesz a veszekedesbol. Egyesitsuk peniszunket benne: www.facebook.com/tunde.kovacs.790
Lencsés IIstván 2013.03.26 17:32:19
@Lencsés István: www.facebook.com/tunde.kovacs.790 Tundike asszonta szeretne egy meretes feka kukit is popsiba emelni. En figyelmeztettem, hogy lehet ezek utan a fingasa inkabb lehellet lesz, de nem zavarta. Szerintem elkapta a gepszij :)
hacsaknem Dumagógia? 2013.03.25 00:25:56
Hogy végre láthatóan is elkezdődödött a Bajnai Gordon köré épülő Együtt2014 Mozgalom kampánya, legalább annyira jó hír, mint amennyire nem. Bár ha komolyan gondolták, amit egy ideje gondolnak, akkor mostmár tényleg halaszthatatlanul időszerű volt valami látványosabbat lépni.…..
Lencsés IIstván 2013.03.26 07:39:58
@Lencsés István: huhuhuuu, Tunde ra fog erni husvet utan, azt mondta raverhetem a nyakekere a vegen es onnan szopkodja majd ossze, fasza lesz :)

neked mikor lenne jo, hogy vegignezd ahogy rendesen partibarakjuk a haverokkal?
Lencsés IIstván 2013.03.26 10:06:09
@Lencsés István: oksa, akkor majd nem kenem szet az arcan mielott megcsokolod, jo lenne ha jatszanatok majd kis sperm-swapot, aztan felvesszuk es mehet youtube-ra, szerintem akar meg penzt is kereshetunk vele. Ki ne akarna rakenni az orrara, de komolyan? www.facebook.com/tunde.kovacs.790 :D
Az idén meghiúsult a március 15-i ünnep. Mindenki mással volt elfoglalva. 300 ezer ember például azzal, hogyan éljen túl villany és járható utak nélkül, vagy éppen az autóban ragadva. Mégsem mondhatjuk, hogy politikamentesen telt az ünnep, éppen ellenkezőleg: mi sem…..
Lencsés IIstván 2013.03.20 11:14:53
@Lencsés István: pistike, valaszolok a te stilusodban: en DIREKT irok igy, nekem tenyeim vannak, neked velemenyed, meghozza olyan velemenyed, amit mindenki leszar. en anoniman tobbet erek mint te a szaros neveddel. es de, igen: pistike vagy.
Lencsés IIstván 2013.03.20 11:19:33
@Lencsés István: ja es ha nem ertesz egyet velem, akkor tobbet nem reagalok "mert alap dolgokat nem tudsz"
„A Start-munkások nagy része cigány, akiknek először munkakultúrát kell tanítani”, mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó konferenciáján. Ez a mondat a legbutább rasszizmusból fakad, és azokat a cigány magyar honfitársainkat alázza meg, akik 47 ezer…..
Most, hogy újraindult a felsőoktatással kapcsolatos adok-kapok, a kormány(párt) és csatolt részei nekiálltak hitelteleníteni a hallgatói érdekvédőket. Meg úgy az egész felsőoktatást. Úgy állítják be, mintha minden felsőoktatási intézmény színvonaltalan pénznyelő, az ott…..
Lencsés IIstván 2013.02.19 12:10:48
@Salemi boszorkány:

@DezInf:

hallotok, ezzel a fogyatekparadeval vitatkoztok: www.facebook.com/istvan.lencses.9

szerintetek van ertelme? nezz ra, jol kibaszott vele az elet amugy is, had legyen meg a kis orome, hogy azt gondolja, ha idevesi a retardalt trollkodasat, akkor megtette amit megkovetelt tole a gazdi.
Külföldre költözni még akkor is macerás lehet, ha a létező legtöbb segítséget kapjuk meg régi-új munkahelyünktől. Az ügyintézés, lakáskeresés ebben az esetben is sokáig eltarthat – derül ki egyebek mellett ez is Gergely Egyesült Államokból érkezett írásából. (A kép…..
Lencsés IIstván 2013.02.18 15:46:18
@nzk:

@Zka:

Ezzel a fogyatekossal veszekedtek: www.facebook.com/istvan.lencses.9

van ertelme? nezz csak ra, elbant mar vele az elet...
Rövid bejegyzés a mai, viszont a szokásosnál jóval több képpel, ami nem is csoda, hiszen szerzője, János szavak helyett inkább képekkel dokumentálja svédországi életét és a nagyvilágban tett útjait. Így aki svédországi konkrétumokat vár, az csalódni fog, akit azonban…..
Lencsés IIstván 2013.02.15 17:47:58
@micsoda?:

@zopilote:

ha kivancsiak vagytok mekkora nyomorekkal vitatkoztok, ime: www.facebook.com/istvan.lencses.9

csak szolok, hogy azta szintet sem uti meg ez a nyomoronc troll, hogy az ember felcsessze magat rajta, annyira ostoba, tapasztalatlan es eletkeptelen.
Az Országgyűlés decemberben módosította a földtörvényt, ennek értelmében 2013. január 31-ig minden mezőgazdasági földhasználatot - mérettől függetlenül - be kellett jelenteni a földhivatalnak. Korábban csak az egy hektárt meghaladó használatra vonatkozott a bejelentési…..
Lencsés IIstván 2013.02.05 14:23:55
@Lencsés István: pityu, te IMADOD a kukit. ket kezzel habzsolod.
Lencsés IIstván 2013.02.05 14:23:55
@Lencsés István: pityu, te IMADOD a kukit. ket kezzel habzsolod.
Nos, mi van hát itt -- két és fél éves tömény jogfelforgató, jövedelemátrendező, gazdaságszűkítő, intézményromboló... tenyérbemászó, korrupt, hazug kormányzati politika után, alig egy évvel a választások előtt? Vastag Fidesz-előny. Az elementáris elkeseredésnek és…..
Lencsés IIstván 2013.02.03 15:29:48
@Lencsés István: megtenned, hogy roviden levezeted, miert gyavasag az, ha valaki nagysagrendekkel jobb eletkorulmenyek koze kimegy dolgozni, ahelyett, hogy otthon szopja a faszt? a divatmagyar szocikk mellett a lexikonban a te retardalt keped szerepel, nem mas, mert normalis ember nem a nemzetisegere veri magat, hanem az erdemeire.

neked erdemeid nincsenek, eddigi eletedben nem ertel el szart se, ezert keresel valami brancsot, ahova tartozhatsz. ha epp nem a fideszt talalod meg, akkor az mszp vagy az lmp holdudvaraba nyavalyognal, ugyanaz, csak te nem veszed eszre.
Az a probléma, hogy a hallgatók nem hiszik el a kormánynak azt, amit mond, jelentette ki nagy nyilvánosság előtt Pokorni Zoltán. És ezen most meglepődünk? Nem Orbán Viktor mondta azt, hogy "ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"? És…..
Lencsés IIstván 2013.01.13 16:44:58
@Lencsés István:
István,

Te sem vagy öreg, mégis, úgy tartod magadról, hogy érted. Feltéve azt, hogy neked van igazad a témában, nem lehetséges, hogy, - kortól függetlenül - másnak is lehet igaza abban, amit mond? Nem feltétetezvén, hogy mindenben, de mondjuk egyes részletekben.

Avagy úgy gondolod, hogy, a kormány bármit mond, az attól, hogy ők mondják, automatikusan igaz?