Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soulswap

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bleacher Report nevű, kosárlabdával foglalkozó portálon találtam egy remek gyűjtést, akár most tessék oda kattintatni. Az oldal szerkesztői összeszedték szerintem az összes valaha készült játékot, amiben kosárlabdázni kell. Semmi fakszni, csak játék neve, évszám, platform…..
Soulswap 2013.11.14 22:42:36
@RaveAir: Az én életemben abszolút meghatározó volt a Lakers vs. Celtics, hosszú évekig játszottam vele, jegyzeteket készítettem, számoltam ki mennyi pontot dobott, stb. Ennek a játéknak köszönhetően lettem szerelmes a kosárlabdába, és lettem végül ifi válogatott, hogy aztán egy térdsérülés örökre véget vessen az NBA-s álmaimnak.
Nekem ez a játék sokáig maga volt az élet, nem volt nap, hogy nem játszottam volna végig egy teljes meccset. Lakers és Abdul-Jabbar rajongó is ekkor lettem és ez a mai napig tart.
Örülök, hogy van más is a világon akinek tetszett ez a játék, még ha nem is volt ilyen fanatikus mint én :)
IDDQD Így nézne ki a Doom ma 2013.02.19 15:18:52
Ez itt a Doom pinky demonjának (amit mi annak idején csak tehénnek hívtuk) két szeme, csak ez fért fel belőle a 600 pixel széles képre. Az eredeti alkotás ugyanis 9600*7211 pixel felbontású. A teljes képet az alkotó, egy Elemental79 azonosítójú Deviantart-felhasználó oldalán…..
Többször belefutottam már a Games That Weren't című nagyszerű weboldalba (most éppen Plastik Józsinál), aminek gazdái precíz katalógusba szedik azokat a játékokat, amik, ha csak ötlet szintjén is, de készültek C64-re. A hétfős csapat egy Frank Gasking nevű szent őrült…..
A Kotakun találtam a lenti videót, amiben ötven példát hallunk arra, hogy milyenek voltak az első beszélt mondatok, digitalizált beszédhangok a videojátékokban. Akad köztük néhány klasszikus, és így visszanézve elég vicces, hogy egy időben a kiadók mennyire erőltették, hogy a…..
Soulswap 2012.10.20 22:28:44
@Adani: Abban a pillanatban, amikor megjelent a Habcsókemberke a ghost bait-ot kellett használni , asszem b gomb volt, meg ugye installálni kellett a kocsira. Így nagy eséllyel elkerülhető volt a marshmallow-alert utáni pusztítás.

Témánál maradva nekem a best régi digi hangok:
Mc hammer pray valami demóban, I.M. , Ghostbusters, a Hic által készített Megademo elején egy kis zenerészlet.