Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maszuletettbarany

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész szerdán a dalait hallgattam, és azokat mutogattam a kollégáimnak. Nagyon megérintett a halála. Eszembe jutott a "Pepita lemez", rákerestem a számokra: a "Mézízű gyermekkorom idején" is rajta van ezen az albumon. Meghallgattam szerdán többször, tegnap is, és ma is: ez a magyar…..
maszuletettbarany 2012.10.21 12:50:35
@babérlevél:
Miért kellene moderálni? Mert kiderült hogy a többség számára nem létezik Pavarotti VAGY Komár összeférhetetlenség? Én is szeretem Pavarottit. És ugyanúgy szeretem Placido Domingot a zenei tehetségéért, a hangjáért + ettől teljesen függetlenül Erkel Ferenc külföldi népszerűsítéséért. Kicsit szomorúan pontosítva azért, hogy nem adja fel a próbálkozását, hogy Erkel Ferencet elfogadtassa azokkal a sznob, hülye műmájerekkel, akik nagyon szeretnek zeneileg műveltnek tűnni, de fingjuk sincs a zenéhez.
Én is szeretem a klasszikus zenét, de szeretem Komárt is, nem értem miért kellene a kettőnek kizárni egymást.
Igen, korábban néhány dolgot másként láttam, ezért másként is beszéltem. A legutóbbi  bejegyzésben arra hívtam fel a köz figyelmét, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök beszédében  – személyes véleményem szerint – elkövette a gyűlöletszítás bűnét: „Véget…..
maszuletettbarany 2012.10.21 01:18:05
@sárkányfő:
dehogynem éjszakázol te, csak gyáván elhúzod a beled, pont úgy, amivel másokat vádoltál itt. na figyelj sötétség fejedelme, itt vannak a pontok:

1. "hiszel balaványnak mert bocsánatot kért és ez szerinted hiteles"
gondolom emlékszel rá, hogy mi az álláspondod

2. "még azt is elfogadod tőle, te a szólásszabadság zászlóshajója, hogy tegnap még törölte azt, aki ebbe a helyzetbe hozta"
vs.
"lehet hogy zsigeri reakció volt, egy botlás"

3. "de mindenkit akinek nem egyezik veled a véleménye, butáknak röhejeseknek nevezel"
vs.
"Nem tudom itt hány évesek osztják a nagy morális igazságokat megfellebbezhetetlen öntudattal és önbizalommal, a buták végtelen önbizalmával, de konkrétan röhejesek vagytok."

4. láttam a többség szót, de attól ez általánosítás. ennyit tudtál összehozni, röhejes egy ürge vagy te.

5,6. szó szerinti idézetek. akkor itt csak te lehetsz az aki nem érti mit írt.

segítek: a pontok alatti és feletti részről annyit tudtál írni, hogy azok rosszak, indoklással már nem is próbálkozol. elfogyott a muníció kisfaszi, maradt a hugyozás

na tegyél úgy mintha már aludnál
maszuletettbarany 2012.10.21 10:11:07
@sárkányfő:
"hoppá, most látom ez a bárányka egy vadi új nick"
Jól látod hülyegyerek, ugyanis balavány bácsikád akkora jellemfejlődésen ment keresztül, hogy most is egyfolytában tiltogat és centúráz. Ez a magyarázat arra, hogy ez egy új név, és végig röhögtem magamban hogy olyan segghülye vagy, hogy ezt nem veszed észre.
Nem kell ehhez kiforgatni a szavaidat, tökéletesen látszik azon az eszelős kirohanáson amit műveltél, hogy a saját gerinctelenségedet vetíted ki másokra. idézem faszfej a kórképet, nézzed csak:
"Magamról is beszélek, ehhez érettség, hatalmas jellemfejlődés kell, és még akkor sem könnyű, nagyon nem. Saját tapasztalat, én is követtem el hibákat."

Az egész ominózus válaszodban amit sikerült itt nagynehezen összefosnod, továbbra is egyetlen dolgon sikerült lovagolnod, hogy szerinted nem általánosítás az, hogy az emberek többségét ruházod fel valamilyen általad vélt tulajdonsággal, és nem az egészét. Hát dehogynem az. Ott van az összes többi pont, több közülük szó szerint idézőjelekben, és te azt írod, hogy ki van forgatva. Hát ekkora a hülyeség még tőled is teljesítmény, annak ellenére, hogy az kapásból levégható, előtted is hosszú út áll még, mert nagyjából a bilireszoktatás szintjén vagy.

Úgyhogy debilkém akkor most van itt az, amikor tehetünk egy kört vissza az elejére:
- a FIDESZ-fóbiád tökéletesen beigazolódott
- nem is elfogult vagy, hanem elvakult barom, emberekről, nemzetekről beszélsz előítéletesen (rasszista tetű)
- aki veled egy állásponton van, az lehetett nemrég még cigánygyűlölő, tilthatta tegnap még azt aki lebuktatta, ez neked nem számít, mert neked csak az számít, hogy veled van

Na mehetsz anyádhoz sírni, hogy bántottak.
maszuletettbarany 2012.10.21 11:13:47
@sárkányfő:
Na mi van, nem megy a válasz, mi? Hogy lehet meghamisítva az az állításod te faszfej, amelyik szó szerint van idézve?
De figyelj csak ide köcsög: nem tartozol semmilyen csoporthoz mi? Na akkor semmi más dolgod nincs, mint nézni majd a tévéhíradóban majd hogy a Milla hogy égeti megint szarrá magát, és könnyesre röhögni magad. Jó szórakozást, hülyegyerek.