Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DDávid

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelek rólunk Love, sex, magic 2013.03.31 20:42:14
Hiányzik a több szereplős játék, olyan különleges, elvarázsolt hangulata van azoknak az éjszakáknak. Szeretem hogy teljesen rád bízhatom magam,szeretem hogy akarsz, hogy akarnak. Őrületesen izgat amikor látom és hallom hogy egy másik nő mennyire élvezi amit csinálsz vele.…..
DDávid 2013.04.01 23:08:08
@AdélAnita: Köszönöm a választ. Nem mondom hogy most jobban értem, talán könnyebben megfogható lenne ha férfi lennél. Nagy szerencse hogy nem vagy az! :)
Továbbra is érdekelne a másik oldal állásfoglalása is, hiába, a férfi agy na, néha nehézkesek vagyunk kissé.

Az utolsó bekezdés amit a birtoklásról írtál, az nagyon megfogott, ezen most el is gondolkoztam.
DDávid 2013.04.01 21:24:08
@gallusz: Így még nem gondoltam rá, de elismerem van valami abban amit mondasz.
De nem fáj? Nem rossz érzés látni a nődet egy másik férfival? Nem jön elő később a féltékenység? És nála amikor egy másik nővel vagy?
AA azt írja itt, hogy őrülten izgatja amikor a pasiját egy másik nővel együtt látja. Biztos vagyok benne, hogy erre az életformára születni kell. Nem is akarom még csak elképzelni sem, hogy a feleségem mit reagálna hasonló helyzetben.
Levelek rólunk Parkolók 2012.10.19 16:45:08
Rendben, csináljunk egy listát. De mindet akarom, az összes parkolót ami csak fellelhető a városban, mindet. Ez egyébként perverziónak számít? Ja, valószínű annak. De lehet hogy éppen ezért imádjuk. Eddig: Árkád tetőpakoló Nagyon-nagyon szeretem még mindig. Talán azért…..