Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmike

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MoonShot A grandiózus Apollo 2013.12.17 09:00:00
Az Apollo-programban több mint húszezer alvállalkozó vett részt, 400 000 műszerészt, mérnököt, menedzsert vonzott magához a NASA. Erről is ír az első amerikai űrhajós, Alan Shepard és Deke Slayton az általuk közösen jegyzett "Moonshot" című könyvben, amiből ezen a blogon…..
vmike 2014.01.05 18:04:31
@jag3:

"@biciklis bakter: estleg nézd meg ezt a képet: history.nasa.gov/ap11ann/kippsphotos/6550.jpg

Azután magyarázd meg, hol látsz te itt túlexponált játteret, valamint ugyan hogyan eetséges, hogy a __Föld__ ilyen élesen és ilyen szép felbontásban látszik, de egy csillag sem? vagy szerinted a Földet nem kellett volna annak a fránya fényérzékenységnek kiszűrnie a képből legalább egy kicsit?"

Csak most olvastam a posztot és néztem meg a hozzászólásokban belinkelét képet, amin állítólag nincsenek csillagok.

Szerintem te sem nézted meg a képet igazán, mert ott vannak rajta a csillagok. Még képszerkesztő sem kell hozzá, hogy észrevedd. A böngészőben kinyagyítva kapásból legalább 15 elmosódott világos pontocska figyelhető meg a kép fekete részein, a Hold felszíne felett és a Föld környezetében...
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
vmike 2009.04.30 13:13:56
Carlos napjai Az aszfalt mesterei 2009.02.20 16:24:15
Van egy kicsi szállítmányozási cég, amiben csupán szponzorként de részt vállalok, mivel egy jó ismerősöm a tulaj gyakran megyek fakultatív nyílt napra, hogy azért lássam mégis miből csurog pár száz euró a zsebembe, meg persze valamelyest én is kiveszem a részem, mer ha csak a…..