Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alvinmókus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hoje Em Dia TV show vendége volt az Álarcos mágus, aki a DVD-jét ment promózni, amin egyszerű trükköket magyaráz el. Példaként meg is mutat a nézőknek egyet, de nagyon csúnyán beég vele. (A műsorvezető pontosan követi a "bűvész" hibás utasításait, akinek…..
Még csak 1 éve dolgozom a Rafi behajtási részén, de úgy érzem ennyi elég is volt belőle, legfőképpen az itteni vezetőségből. Jó lenne ha a következőket megjelentetnétek az oldalon, hogy mindenki tisztában legyen vele, kik is dolgoznak a banknál vezetői pozícióban . Először…..
Alvinmókus 2012.10.19 23:18:47
Kedves kommentelők!

Most olvastam a cikket, és lenne 1-2 gondolatom.

Igenis, igazat adok a cikk írójának, mivel tudnivaló, hogy minél fentebb van valaki pozícióban, annál kevesebbet tud bármiről is, ami hosszútávon veszélyes, és olyan műmájér emberkék kerülnek oda akiknek nem lenne szabad ott lennie, és így a posztokat nem azok töltik be akiknek kellene és mindenki boldogtalan és jönnek a következmények... Szó mi szó, dolgoztam én is a cégnél egy fiókban, olyan főnökkel, akinek tényleg fingja nem volt semmiről, egész nap telefonálgat, alapvető dolgokat nem tud és mocskolja közvetlen kollégáit a háta mögött, mert a szemében persze puszi pajtást adja.(angol nyelv nincs, tán még a diploma is megkérdőjelezhető!!!) Kérdem én, ilyen főnökre hogyan nézel fel, hogy vársz szakmai segítséget a munkádhoz, ami megköveteli, hogy tökéletesen dolgozz 2-3 ember helyett?! Milyen kép alakul ki egy vezetőről mondjuk egy pályakezdőnél?! Mert ugye kirúgjuk az embereket, mindenki dupla annyit dolgozzon, ja és hibátlanul, mert jön a fenyegetés...stb. Egy fiókban/bankban alapvető, hogy az ügyfélből élünk, konkrét eset, hogy a főnök, egyik ügyfelet úgy lebaszta előttem szó szerint, hogy mit képzel magáról, -alaptalanul persze-, hogy meghűlt bennem is a vér.(ez több esetben is előfordult, hogy úgy beszélt velük mint a kutyákkal amit szóvá is tettek) Ügyféllel írattam panaszt is, de SEMMI nem lett belőle. Ráadásul rengeteg ügyfél kérdezte, hogy hogy lehet ilyen ember itt a főnök? De persze egyik sem írt panaszt, mondván, úgysem fog változni semmi. Hát ha nem teszünk semmit, persze, hogy nem fog!!! Tessék ismeretség és posztbetöltés. Szerintetek, ha a megfelelő ember tölti be ezt a munkakört mi történt volna? És még sorolhatnám. Ráadásul nem beszélve arról, hogy simán átbasznak, ha pl. felmondasz, megállapodtok közös megegyezésben, kihoznak neked egy rendes felmondásról szóló papírost, hogy ezt kéne aláírni... Szóval nagyon észnél kell lenni. Csak azt szerettem volna ezzel megvilágítani, hogy lehet itt írogatni, hogy milyen mocskos dolog így leírni ezeket, de hallgatni sem szabad. Bár mi magyarok ebben jók vagyunk, azért tartunk itt, mert ha lenne összefogás, ilyen nem történhetne meg! És tudom milyen ilyen vezető mellett dolgozni. Megkeseríti a napodat és ha nincs a legfelsőbb vezetőségben ismeretséged, vége, nem tehetsz semmit, max. keresel másik melót, persze ha van ismerős aki tud segíteni... :-) Elkúrt egy ország sajnos. Szeretem a népem, de szánalmas sajnos...
Amúgy tudnivaló, hogy a cégnél olyan emberek kerülnek feljebb akik vagy nagyon benyalják magukat - sajnos ezt több ízben is "láttam személyesen" -, vagy valaki valakije, akinek sajnos tényleg sejtelme nincs semmiről, csak hogy ilyen telefonom legyen, meg ide utazzunk blablabla...
Szóval, nem szabad kussolni, hallassátok a hangotokat, álljatok ki az igazatokért és legyetek tökösek, mert a multi elnyom!