Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Első Károly VahÚr

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félelmetes amikor a 10 emeletről lejövő lakó csak néz rád amikor beszélsz hozzá, és automatikusan lép ki a liftböl, azt sem nézi, hogy az ö szintje, vagy sem. Érdekesek az emberek. A szellemi sivárság és az igénytelen közönbösség oly foka búrjánzik a panelekben, mint még soha.Milyen világ ez? A…..
Mac-beszéljük vagy ne. Szóval régi vágyam teljesült és egy macbook pro bolldog tulajdonosa lettem.Szóval mit mondjak. Ez is egy számitógép, ez is egy oprendszer. Tudom erre a kijelentésemre egy csomóan felhördülnek, de ez van.Vannak különbségek, vannak elönyei, hátrányai, de tudtam miért és mire…..
Hát mondták, hogy nem szeretnek bennünket,de szerencsére ennek semmi jelét nem tapasztaltuk. Jártam már pár szép helyen a magas Tátrában, de mindig tud ujjat mutatni. Mint az idegenvezetőnktől megtudtuk azért, hogy nem kedvelnek bennünket, azért vettek jó pár dolgot át tőlünk pl:Máczká stupánká, és…..
Folytatván, kutyából pedig nem lessz jó feleség.A nagy meleg meghozza az ötleteket. Pláne egy Bagossy Brothers koncert után. Ekkor tömeget még nem is láttam Nyíregyházán a Vidor fesztiválon. A színpadig sem jutottam el. Viszont az igazi, hogy előttük a Hangácsi egy szál gitárral egy samplerrel és…..
A magyar autós egy csodás népség. Ilyennel mint az index pl kerüléskor már nem is kell, ugyanis jósok vannak az útjainkon tehát  ha te balra nézel, biztos balra fogsz menni. Ugye kocsiba ez evidensen látható is.Szóval csodás sofőrökkel vagyunk körülvéve. A múltkor hallgattam egy beszélgetést mely…..
Igen megettem azt a kis husit. Bár nem is volt az olyan sok- a gazdi szerint nem.De hát enni kell???- Istenem azok a könyörgő szemek. Mintha egész héten nem evett volna( bár az alakján ezt nem észrevenni :) Gazdi akkor nincs több??? Akkor pihi. Vagy SÉTA. Igen ma nagyon elfáradtam.- A jobb oldalát…..
Nem mondok újat azzal, hogy nektek is kedvencetek Erdély. Egyik ismerősöm mondja : mIntha hazamennék.Igen.Engem is hatalmába kerít az érzés, mikor itt járok.Megérkeztem.Érdekes nagyon hiába van lakásom egy csodás városban, mégis szíven üt ez a nyugalom ami itt van. Pedig nem könnyű erre az élet,…..
Ugye minden embernek van egy komoly és egy komolytalan oldala. Ez a poénos és érdeklődő és van egy másik. Ezzel kapcsolatban osztanék meg veletek egy kis finomságot. Olvassátok szeretettel: https://sorsokk.blogspot.com/2019/08/hybrid-eld-meg-az-almaid-vagy-almodd.html..
Mennyi érdekes dolog is van ami érdekel. Nem hittem volna, hogy egy M & M blog ennyire megfog. A divat az számomra egy kicsi távoli kicsit megfoghatatlan dolog. De amit itt olvastam az nagyon tetszett. A nőiesség és a kor egymást mennyire jól kiegészítheti. Persze mondhatjuk a genetika. Igaz. De…..
A történet ott kezdődik, ahol a mesék általában véget érnek….megtaláltam életem párját, összeházasodtunk, boldogan élünk (míg meg nem halunk?). Igaz, hogy az esküvő kicsi volt és gyors – hétfőn bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz és szombaton összeházasodtunk. Mi,…..
Nem igazán a tollforgatást kedvelem, mert én inkább a szavak és a képek embere vagyok, de ezt papírra kellett vetnem. Mert a képhez kell egy kis körítés. Kezdjük az elején! Barátom kihívásokat kereső csodálatos ember 4 gyermek büszke apja és egy fantasztikus feléség csodálatos…..
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
Első Károly VahÚr 2012.10.20 09:54:50
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Első Károly VahÚr 2012.10.19 21:46:15
Üdv mindenkinek. Ha már régiségeknél tartunk és sportkocsiknál, érdekes lenne egy teszt egy régi sportképről a cseh Tatra MTX v8-as sportgépéről. www.youtube.com/watch?v=R3m7dIz8ugg&feature=fvwrel
Megnézném, hogy fut-e még az utakon ,működőképes példány.Van olyan ritka és unikum mint egy Koenigsegg és milyen technikával...