Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakobalan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Rendben, hogy a nyelv folyamatosan változik, de az nagyon nincs rendben, amikor a félművelt ember rosszul használ egy idegen szót és ezt lassan annyira megszokjuk, hogy a szó eredeti jelentése is megváltozik. Az alternatív szó azt jelenti, hogy KETTŐ dolog közül…..
Vasárnap óta gondolkodunk, hogy a fenében tudnánk feldobni szegény SZDSZ és MSZP-szavazók hangulatát. Egy szerető szülőt nem zavar, ha fogyatékos gyermeke születik. Azt viszont már nehéz feldolgozni, ha ez a fogyatékos gyerek utolsó lesz a fogyatékos gyerekek négyévente…..
Székely Árpád Moszkvában, az IMO-n végzett, ennek megfelelően előbb a Külügyminisztériumban, később Kelet-Berlinben dolgozott a pályafutása elején. A német körülmények ismerete jól jött a rendszerváltás időszakában: részt vett a zöldhatáron átkelő keletnémetek…..
Jó ideje már, hogy a Nap-Kelte hétköznapi adásaiban csak két műsorvezető váltja egymást, Apáti-Tóth Kata és Betlen János. Azon szerintem nem csodálkozik senki, hogy nincs kínzó hiányérzetünk Bánó, Orosz, vagy Aczél miatt, de most új műsorvezető érkezik a stúdióba.…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
HamPLÓ Szegény gazdagok 2007.11.26 19:20:00
Ma a szokásosnál alaposabban volt lehetőségem megfigyelni a budapesti autósok szokásait, ugyanis nem akart jönni a busz. Mit lehet ilyenkor tenni? Csendben fagyoskodtam, és néztem a mellettünk elcsorgó autókat. És megállapítottam, hogy nagyon nem irigylem szegények gazdáit!A…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..