Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaja Ibrahim

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig szeretett volna, vagyis remélte, hogy lesz.  A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció jászsági hősnője a köztévében szerepelt, az Estében az egy ideje nemtelen támadások egész sorát elszenvedni kénytelen Obersovszky Péter vendége volt. Ki ne emlékezne: Obersovszky…..
Kaja Ibrahim 2013.09.11 15:17:59
@falazodesyka: Vadai szerinted egy buta senki, persze 6 nyelven beszél és egy IQ versenyben 6x megeszi a kiflievő, feltupírozott fogsorú Selmeczi Gabriella nevű szenátorasszonyt.
Balavány György csütörtökön írt egy blogbejegyzést a Jobbik miskolci produkciójáról, ami így zárul: „Kíváncsian várom, ennek alapján indul-e eljárás Vona Gábor és a hasonló kijelentéseket tevő társai ellen. Valami jogállamról volt szó, azt hiszem. Nekem se…..
Kaja Ibrahim 2012.10.21 11:43:13
@Dr. Zerge: Te sem az eszeddel keresed meg a kannásborra valót! (A "lumpenproletár" megjegyzésed kacagtató, ha ismernél, még a tegnapelőtti csirkeszárnyat is kiköpnéd a panel 9. emeletéről)
Nos, a lényeg: te emlegeted Debreczeni MDF-es múltját? Halk szavú maffiózó Lezsák barátod ugyan melyik pártban kapaszkodott fel az uborkafára?A parlament sötétje, Demeter Ervinke melyik akolból jött?Aztán ennek a birkanyájnak a legundorítóbb figurája, a visszafelé-törvénykezés legnagyobb hazai alakja, bizonyos Balsai Pityuka kinek a seggét nyalta? Szánalmas, hogy egy fidesznyik egyáltalán szóba hoz olyasmit, hogy korábban ki kinek a seggét nyalta!
Kaja Ibrahim 2012.10.21 12:07:18
@Dr. Zerge: Fejben integrálási versenyen ne indulj!
(már ha pont nekem - te jó ég - jössz a matekkal)
A "20 év alatt változik az ember" az egyetlen - de micsoda szánalmas - érv a flexibilis gerincűek részéről.
Pártelnökként előadom, hogy "csuhások..", kivonulok a trianoni megemlékezésről a Parlamentből, aztán rájövők, hogy vallásos vagyok, meg az a trianoni is történet is jó arra, hogy híveket szerezhessek magamnak.
Mindezt nem 15 évesen, hanem parlamenti képviselőként, felnőtt fejjel.
Ne is fojtasd, az alcsúti pszichopata védhetetlen, de ami még fontosabb az ország jövője szempontjából: menthetetlen.
A szabadságharc elbukófélben van, még ha ezek a gátlástalan herpetológiai alanyok próbálják is ezt a kurva matekot kozmetikázni, lásd. körzethatárok átalakítása, regisztráció és egyéb, aljas trükkök tömkelegével megpróbálni még 4 évig lepusztítani az országot.
Nos, jelzőket ne osztogass rám, mert csak magadat égeted.
Kaja Ibrahim 2012.10.21 12:18:35
@Dr. Zerge: nem tudni mágyár? Lenni diszlexiás vágy diszgráfiás?
De igazad van, hagyjuk. Észpárbajt vívni fegyvertelennek? Ugyan....
Kvalitásaimnak megfelelő közmunka?
A sarki kocsma színvonalánál magasabban állsz, viszont frusztráltságod, zavaros okfejtéseid alapján arra gondolok, talán félrenyomott az asszony és nehezen viseled.
Akkor viszont részvétem, megértelek. De van ilyen, az élet nem habostorta.
Annyira próbáltam elhúzni, hogy ez a buta liba bekerüljön, de egyszerűen nem volt ellenfele. A politikusok hazugságaránya közismerten magas, de csak keveseknek sikerül azt a szintet megugrani, hogy egyrészt fingjuk nincs, miről beszélnek, másrészt minden egyes szavuk…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Kaja Ibrahim 2012.10.19 20:47:18
@ekszvájzed: Igazi jobbikos megnyilvánulás!Zsidózni nem szoktál? Egyébként jártál már Pesten?
Igaz,én még nem ganéztam disznóólat.
Kaja Ibrahim 2012.10.19 22:17:33
@ekszvájzed: Voltál libsi is? Megvilágosodtál menet közben?
Tudod, az egész élet disztingválásból áll.(Hogy Te is megértsd:megkülönböztetni, különbséget tenni.)
Ha valakivel nem vagyok egy véleményen, de emberi hangon képes vitatkozni, az olyannal maximálisan udvarias vagyok.
De aki erre képtelen és jelzőosztogatással kezdi, az olyannal hasonló stílusban beszélek, sőt, ráteszek egy lapáttal.
Remélem világos.
Viszont mit jelent az a szó, hogy "küzdölgessél"?
Igaz, még csak 59 éves vagyok, de eddig ezt a szót még nem hallottam.
Mellesleg nem vagyok belpesti, családi házban lakom. Respektálom, hogy nem "csipázod" az alcsúti nemzetrontót. De akkor Neked ki jön be?
Mert az nem derült ki.
Kaja Ibrahim 2012.10.20 12:40:10
@ekszvájzed: Nos, nem vitatkozom veled,mondhatom egyetértek.
De ne reménykedj! Soha, egyetlenegy kormány nem fogja a nép felemelkedését szolgálni, mindegyik elsősorban a saját zsebére fog dolgozni.Különbség csak a mértékben van/volt/lesz. Számomra ez a mostani banda a legszörnyűbb.Orbán és holdudvarának nyíltan vállalt farizeussága, elvtelensége,elmebeteg gazdaságpolitikája, a demokrácia felszámolása Európa bohócaivá tett minket, sokkal inkább, mint a korábbi kormányok idején..
Nyugatról pedig: sok évet, sok országban dolgoztam, turistaként is sokfelé jártam. Messze nem akkora kánaán, mint ami a hazai köztudatban van.
Szummázva: a rendszerváltástól sok ember túl sokat várt, de nem jött össze. Ráadásul a magyarok tökéletesen éretlenek a demokráciára, nem tudnak élni vele, a szabadságot összetévesztik a szabadossággal. Jelenleg az orbáni politika egyértelműen a diktatúra irányába halad.
Bő 10 évet dolgoztam Németországban, főleg Bajorországban és sok ott élő ex-DDR-essel találkoztam. A korombeliek, vagy idősebbek többsége visszasírja az akkori időket. Ugyan nem utazhattak, de a mindennapi életük, biztos megélhetésük adott volt. Nálunk ugyanaz a helyzet. Lehet bolsizni, komcsizni, de rend volt, lényegesen kisebb volt a bűnözés.
Magyarország legnagyobb átka Orbán Viktor. Amíg ő aktívan politizál, ebben az országban nem lesz béke és nyugalom.A józan többségnek össze kellene fogni és el kellene zavarni őt. Ki kellene alakítani egy nagy koalíciót, mint ahogy a németek tették. Orbán a magyarság legnagyobb ellensége.