Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bond aquablue

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkoztam azon, hogy leírjam-e kirúgásom történetét, végül úgy döntöttem, megteszem. Hosszú lesz, néhol talán zavaros, előre is elnézést.Miután ez év tavaszán megszűnt a pozíció, ahol korábban dolgoztam, gyorsan kellett döntenem, hogy merre tovább, sajnos, nem voltam…..
bond aquablue 2013.10.10 17:59:13
@borzimorzi: ha azt hiszed, hogy kamu adj hálát a jó égnek, mert még nem volt szociopata főnököd! Teljesen tipikus amit itt leírtak és amíg nem tapasztaltad meg a saját bőrödön el sem hinnéd, hogy ezek itt vannak körülöttünk úgy, hogy nem is sejtjük milyenek valójában! Hogy miért működik még a hely, t.i. a szálloda? mert a megtévesztés művészei, a vendéggel bűbájosak és a végletekig simulékonyak. Szörnyű. Volt benne részem.
bond aquablue 2013.10.10 20:09:38
@gnme:
tök mindegy, hogy hol van vagy ki ez!
www.eletmod.abbcenter.com/?cim=1&id=99222
Odamész és lehet, hogy neked a világ legszimpatikusabb emberének fog tűnni, akkora játékosok.
Nem várt fordulat-tal értek egyet, mert ha már az interjún ezeket adta elő, pénz ide v. oda, menekülni kellett volna onnan
Matolcsy szerint az állami bagómonopólium munkahelyek tömegét hozza majd létre. Kevesebb füst és több munka, nem is hangzik rosszul. Előreláthatólag 6-7 ezer dohánybolt nyílik Magyarországon, ennek következtében, ha mindenhol csak két személy dolgozik, akkor is 12-14 ezer új…..
bond aquablue 2012.10.18 20:11:40