Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kofrán Gergely (törölt)

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsétlen egybeesés, hogy alig néhány hét eltéréssel érkezik a magyar mozikba két egyaránt élvezetes, de egymásra nagyon hasonlító film (a Dredd bemutatója január elején volt, A rajtaütést pedig tegnap óta játsszák). Ha lehet hinni a pletykáknak, az egyezés pusztán a…..
Graff ezredes (Harrison Ford) meglehetősen morcosan tekint tanítványára, a szuperkatona-növendék Enderre (Asa Butterfield) a Végjáték új hivatalos fotóján. A könyvsiker alapján készült sci-fi 2013. november 1-jén landol az amerikai mozikban. A filmről itt rizsáztunk bővebben. ..
Kofrán Gergely (törölt) 2012.12.05 19:23:22
@Juraviel.Ihuan.Bedvin: Akkor ezek szerint mázlim volt, amikor néhány hete a Múzeum körúti antikvársoron seperc alatt be tudtam szerezni mind3 Valhallás kötetet (a holtak szószólóját ugye kettészedték). Most olvastam először (tudom-tudom, shame on me), de rögtön rajongó lettem :) Azt a bizonyos csavart amúgy szerintem

(ENYHE SPOILER)
.
.
.
.
.
.
.
az egyre régebbi hajótípusokkal lehet finoman érzékeltetni, pláne, ha 1-2 szóval utlanak is erre a tényre.
(SPOILER VÉGE)
Kofrán Gergely (törölt) 2012.12.05 21:43:27
@Juraviel.Ihuan.Bedvin: Germivel egy suliba jártam 12 évig, ezt a blogot is ő mutatta :)

SPOILER
.ajléc a esétezevlef zsér .2 a tkerid sé te-emaG s'rednE za ettetív;733#&b éynnéger lóbállevon rokima ,CSO ázzoh atrí galótu tza ygoh ,lüredik lóbávazs;733#&le vynök kidosám a tnozsiv ,sézejefeb sóláv ávájólózsózs katloh a siláinesz nabólav tnékbéygE
SPOILER VÉGE
„Marty, csak te gondoltad, hogy a pszichopaták szórakoztatóak. Pedig egy idő után elég fárasztóak tudnak lenni.” /Hans/ Hansnak (Christopher Walken) szerencsére nincs igaza. Martin McDonagh pszichopatái ugyan tényleg le tudják fárasztani az embert, de végig szórakoztatóak…..
Kofrán Gergely (törölt) 2012.12.05 19:05:48
@bruce_wayne: ezen én is gondolkodtam, de nagyon nehéz lett volna í metavonal említése nélkül írni a filmről. plusz a legelején kiderül (2. jelenet, ha jól emlékszem), szóval nem akkora geciség lelőni... ugye? :D

@Juraviel.Ihuan.Bedvin: kétségtelen pozitívuma a filmnek, hogy a végtelen mennyiségű sicus közeli miatt durván barátnő-kompatibilis :D
Eljött a nap, amit a világ mély érzésű tinilányainál talán csak a rendszeresen moziba kényszerített pasijaik vártak jobban: bemutatták a Twilight saga utolsó felvonását. Ahogy itt a blogon is beszámoltunk róla, az érdeklődés cseppet sem lanyhult a sorozat iránt: a…..
A Disney a Marvel után a Lucasfilmet is bekebelezte, kerek 4 milliárd dollárt fizetett a cégért. Nem meglepő módon minden idők egyik legnagyobb aranytojást tojó tyúkja, a Star Wars-franchise iránt érdeklődnek leginkább, és az előzetes hírek alapján minden centet igyekeznek is…..
Kofrán Gergely (törölt) 2012.10.31 12:16:48
@[sy]: egyetértünk, én is attól félek, hogy a forgatókönyv helyett a fröccsöntött Happy Meal-játékokon lesz a hangsúly.
Sam Mendes azt nyilatkozta a jövő héten debütáló, meglehetősen jó előzetes kritikákat kapott Skyfall kapcsán, hogy a Nolan-féle A sötét lovag hatására merte a filmben látható irányba elvinni James Bondot. Kicsit jobban kifejtve arra gondolt, hogy a The Dark Knight bebizonyította…..