Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Képregények/Comics

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Képregények/Comics Persepolis 2013.01.14 15:18:39
Marjan Satrapi iráni családtörténete, mely francia nyelven jelent meg -fiktív elemekből épül fel, de a saját életét vette hozzá alapul - 1979: iráni forradalom -liberális környezet vs. diktatórikusság - Irak vs. Irán -mély szegénység -…..
Dr. Manhattan -természetfeletti képességekkel rendelkezik -bárkit megsemmisíthet - istenszerű volta eltávolítja őt az emberiségtől -egy nukleáris kísérlet során megsemmisül, majd a halálból visszatérve építi föl magát atomról atomra   Komédiás -Amerika kapitány…..
Képregények/Comics Kult anime 2012.11.19 09:36:10
A Páncélba zárt szellem kezdő képsorai erőteljesek, bemutatják a test és szellem teremtődésének csodáját ..
Képregények/Comics Yellow Kid 2012.11.03 08:35:13
- Keleti beütéssel rendelkező, szegény utcakölyök, kinek különös ismetetőjegye sárga megjelenése   - Richard F. Outcault rajzolja meg Pulitzer felkérésére   - Ide köthető a "Sárga újságírás" vagyis a búlvár (szórakoztató) újságírás megjelenése   - Ez a gyorsan…..
- Harc a cenzúrával és a kritikusokkal   - Szekvenciális képek sorozataként jelenik meg előttünk   - Ott van a folytonosságérzet   Hagyományos befogadás, de ettől eltér a manga , mert az nem egyezik az európaival   - A panelek alakja+színe meghatározó…..
-kevert médium   -szövegiség+kép   - reneszánsz perspektíva (filmes látásmód)   - barlangrajzok   - egyiptomi ábrázolások   - Hadriánus császár híres oszlopa   -idő+tér sűrítése   - archaikus látásmód, mely…..