Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikoránkel

0 bejegyzést írt és 544 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Tegnap megnéztük a "Diggerdrájver"-t az Örkényben. A darab lényegében véve egy Epres Attila-monológ, egy Londonban élő markológép-kezelő/blogger "diggerdrájver" blogbejegyzései alapján írta Epres és Bagossy László.        Az előadás nagyon jó, de most nem erről akarok írni.      …..
kikoránkel 2018.01.07 22:48:25
@diggerdriver:

Ereklye? ...Piff! :D
  A Trump-tanácsadó   Gorka Sebestyén disszertációjából  (témavezető Lánczi András)    163.oldal     "For Kiras, the September 11-th attacks were just as much politically driven as the slaughter of almost a million Hutu by the Tutsis in Rwanda in 1994. "          A ruandai tömeggyilkosságot…..
kikoránkel 2017.04.30 21:52:02
@Secnir: Nem mintha számítana, csak a szálak elvarrásának okából...

www.linkedin.com/in/james-kiras-082850
        A horthysta kókler Molnár Attila Károly izéjét (jogi képviselőnk sápadtnak tűnik, nyugalom, az izé egy szép magyar szó, a legősibb magyar szavak egyike) Megadja Gábort uszította Orbán a kormánykritikus jobboldali értelmiségiekre. Megadja harmincezer forintért a zalaegerszegi…..
kikoránkel 2017.04.23 07:48:58
kikoránkel 2017.04.23 18:02:42
@DrGehaeuse:

Mitől gáz?! Légy oly bátyám, vess egy pillantást a munkatársak menüpontra és rögtön megérzed a Jótündér által " orbánista mocsár"-ként aposztrofált kutatóintézet(LoL) kigőzölgését!
Örülünk, Vincent? Napi Brexit 2016.07.01 13:09:06
   Cecilia Malmström az Unió kereskedelmi biztosa elmesélte a BBC Newsnight-nak, hogy nagy a cicaság, minden szuppancs, csak a kereskedelmi tárgyalásokat nem kezdhetik el addig, amíg az Egyesült Királyság nem lép ki teljesen az Unióból. Nem elég ha bohóckodik egyet az ötvenes cikkellyel, nem,…..
kikoránkel 2017.04.18 20:26:58
@incze: Ha az a cél, hogy kifaroljanak a Brexitből, akkor megoldják, hogy olyan jelöltek induljanak, akik félszóból is értenek.
         Három EU-grant-et kapott Magyarország az ún. Advanced Researcher kategóriában az idén. Pyber László MTA Rényi, Acsády László MTA KOKI és Csibra Gergely CEU.       G.Fodor Gábor úgy fejezte be politikafilozófusi pályafutását, hogy egyetlen értékelhető sort nem tudott leírni. Innen-onnan…..
kikoránkel 2017.04.14 10:34:43
@kisa:

Ha van AdBlock a gépeden pillanatok alatt meg tudod oldani.
Miközben egyébként valóban történelmi időket élünk, az orbánpropaganda és a jógyerekmédia zavartalanul dógozik ugyanazon a közös nevezőn. Ami pedig: Az orbánmédia kommunikációs célokat ábrázol valóság gyanánt ezzel szemben a jógyerekmédia kommunikációs célokat…..
kikoránkel 2015.09.28 19:30:39
@Dinamuki:
Az USA egy olyan ország, amely a multinacionális vállalatain keresztül kommunikációval és szabadsággal látja el a harcoló államokat.
Ideje leszállni a földre, honey! :D
kikoránkel 2015.09.29 18:46:09
@Dinamuki:
Oké, oké, legyen világosság! :D
Putyin tegnap az ENSZ-ben:
"A nácizmust legyőző országok 1945-ben egyesítették erőiket, hogy lerakják a háború utáni világrend szilárd alapjait.
Emlékeztetnem kell azonban önöket, hogy az államok közötti együttműködést vezérlő elvekről, valamint az ENSZ megalapításáról szóló kulcsfontosságú döntések a mi hazánkban , Jaltában születtek, a Hitler-ellenes koalíció vezetőinek találkozóján,
A jaltai rendszer igazából vajúdások közepette született, emberéletek tízmilliói és két világháború árán.
Ez végigsöpört a földerekségen a XX. században.
Legyünk igazságosak, ez /a jaltai rendszer/ forrongó, néha drámai eseményeken segítette át az emberiséget. Nagyarányú felfordulásoktól mentette meg a világot"

www.msnbc.com/watch/full-speech-vladimir-putin-addresses-un-533697091786

Az első másfél perc, ha eredetiben vagy angol szinkronnal óhajtod élvezni.

Szóval, Jalta szelleme,ebből vezeti le a XXI.-század politikáját, erre vágyik Vagyim és ha megkérdezed, hogy miért baj ez, részemről visszatérek a zenhez.
kikoránkel 2015.09.29 19:12:27
@Frick László Intézet:
" Az IÁ ellen a leghatékonyabban a kurdok harcolnak."

A kurdok védik a saját területeiket, nem igazán(höhö) karmolják az arabokat és viszont, hosszú odds-szal fogadom, hogy nem vonulnak be az IS területére "felszabadítani".
Ők mindig is a törököket figyelik félszemmel, nem kockáztatják az erőíket távol a bázisaiktól.

"Ez az egész siíta-szunnita ellentéten való okoskodás csöndesamerikánus dezinformáció. "

Fenti mondatod logikai szerkezetének ismérve a totális deduktivitás, aminek következménye a cáfolhatatlanság, azaz az, hogy nem létezik olyan tény, észlelet vagy általánosan és megalapozottan elfogadottnak tekinthető ismeret, amellyel megdönthetők lennének, mert ezeket különböző argumentációs-logikai hibákat és igazolatlan előfeltevéseket tartalmazó levezetési elemekkel képesek magukba integrálni ("a tagadásod is azt bizonyítja, hogy részese vagy az összeesküvésnek", "az agymosottak elől persze hogy elrejtették ezeket az egyértelmű összefüggéseket", a tény létéből a tény magyarázatául felkínált vélelem igazolását olvasod ki.
És akkor megnyugszol.
A Deafheaven ismét nagyot alkotott a New Bermuda című albumuk képében. Ahogy a zenekar fogalmaz: Hosszú és furcsa út vezetett ideáig, beleadtunk a szívünket és minden energiánkat ebbe a lemezbe. A hipszterforradalom zászlóvivői nem csináltak szerencsére egy rém…..
kikoránkel 2015.09.25 09:02:47
magyar-magyar szótár kvótaszír 2015.09.16 08:56:38
A kvótaszír az a magát szírnek valló menekült státuszt szerzett migráns, akivel egyszercsak közlik a fejlettnémet bezzeghatóságok, hogy most akkor lesz szives egy kvóta tagjaként más EU-s tagállamba távozni. Sokminden elhangzott eddig a menekültkvótákkal kapcsolatban,…..
kikoránkel 2015.09.24 09:17:04
@Dinamuki: @nagyjoco:
azt ugye tudjátok, hogy választott képviselőről beszéltek, míg Lujza egy meghatározott célok szakmai felügyeletére kinevezett, hozzáértő, kompetens bla-bla-bla akárkiről?

miről beszéltek?!
2011.05.30 hétfő Nagyszerű nap! Megegyeztünk egy ötpontos otthonvédelmi akciótervben a kormánnyal. Úgy érzem, ezúttal menni fog az együttműködés. 2011.06.06 hétfő Bízom benne, hogy a jövő hét első napjaiban mi is megismerhetjük a bankokkal való megegyezést tükröző…..
kikoránkel 2015.09.05 16:34:54
@Wolff: ez most újdonság ennek a ...őőő...szakembernek? vagy csak egy vállat keres, amin sírdogálhat?
Drága jóoldali, politikailag megfelelő barátaim, azt hiszem, megegyezhetünk abban, hogy minden, ami az USÁ-ból/tóltől/rólről jön az üdvös, szép, jajdedemokratikus, hűdefejlett, kívánatos és Magyarországon pedig bevezetendő. Tehát a pengék a kerítésből azaz az amerikai…..
kikoránkel 2015.08.05 09:57:29
@Frick László Intézet:

" Nézd már meg légy szives a gyártónkénti lebontásokat. "

LOL! Én megnéztem, de te mikor fogod?
A világ 10 legnagyobb autógyára között ott van a GM, a Ford, és a Chrysler is.
Döglődő sufniszereldék.:D
kikoránkel 2015.08.07 17:27:16
@Frick László Intézet:

Sztem te nem sok migránst láttál, beszélni meg egyáltalán nem beszéltél velük.
Kétszer voltam Kelenföldön osztogatni ezt-azt, párral sikerült dumálni is.
Egy szír srác csak annyit mondott a kerítésre, hogy "asszed a törököknél nincs kerítés? a török katonák felszólítás nélkül lőttek ránk és mégis átjutottunk."

Már most lefogadom, hogy lesz pár lyuk a kerítésen, ahol az ott álló magyar határőr vagy ki, tartja a zsákot a baksisnak!

Minden kormánynak, így az orbán-rezsimnek is diszkrecionális joga kerítést építeni a határra. Még ha előre tudható, hogy olyan lesz mint az ementáli, akkor is.
Viszont azért az ajjasgeci kampányért, amivel megint fölbaszták a népet, simán kijár nekik a lámpavas!
Utolsó kívánság nélkül.
előhang: Ugye, a kormánysajtó nyiltan, könnyen leleplezhetően és ostobán hazudozik. Ezzel ellentétben az ellenzéki sajtó szüntelenül szívatja, szopatja és hülyének is nézi az olvasóit és még ráadásul szórakoztatóan is, hát ki képes haragudni arra a jópofa Barney…..
magyar-magyar szótár demagógia 2015.07.16 13:28:27
dedicated to Hannibal Lectur Görögország szivesen körösztöli magát amúgy A Demokrácia szülőhazájának is. Pedig a demagógia szülőhazája is kb csak úgy... (és annyira...) ... Egyébként a jó demagógia olyan mint a jó bűvészmutatvány: leleplezhetetlen. Az a politikai…..
kikoránkel 2015.07.16 16:00:58
@Lujza Steinmann:

Merugye, ha a szocik is eladják annak idején a pártházat és elmutyizzák a dohányt, az biztos oké lett volna, hiszen az a fidesz-szabványba beleillik!
Pedig nem, mert a fideszlopás az törv.védett monopólium, orbánbasinak pappérja van róla jézuskrisztus aláírásával.Nna!

Dudinak meg a görög migráns őseire való tekintettel kijár a demagógiahasználat, természetesen csak olyan értelemben, ami semmiképp nem ér el az oltárkép szétnyalt seggéhez! :D
kikoránkel 2015.07.18 13:48:05
@PesszimPista:
az mszp csak pilátus a krédóban, a lényeg, hogy egy fideszhívő ne emlegessen székházat.
semmilyen kontextusban.
kikoránkel 2015.07.26 16:24:11
@Fenehorizont 667:

Kár, hogy az orbáni mondat nem ott fejeződik be ahol te pontot tettél.
Volt ott még annyi, hogy " és azért nem szeretik őket, mert magyarok."

Pedighát, ez volt ennek az ostoba demagóg hazugságnak a lényege!
vö. "hazátlan bitangok, egyedül vagyunk, Kárpát-Duna-Nagyhaza stb"

Orbán azt írta az Fb-re:Erdélyben, otthon
Hát kurvanagy mákja van, hogy ez nem igaz, elnézve a román antikorrupciós ügyészeket! :D
A kifejezés szóházasítás útján keletkezett és lényege nem a tartalma, hanem a marketingalapú fogyasztói picsatársadalomban mintegy mérceként működik: jelzi az illető politikaimegfelelőségét [politikasikorrektségét]. Ha valaki jót akar magának tehát egy marketingalapú…..
kikoránkel 2015.07.24 17:26:54
@Jose Grande:
Kicsit mintha leegyszerűsítenéd a dolgot.
Már a döntés(nem törvény!) előtt is 37 tagállamban + a DC-ben legális volt a melegházasság, a közvéleménykutatás meg azt mutatta, hogy 66-33 a pártolók-ellenzők aránya. Az általad emlegetett népakarat, ugye!

Aztánmeg mi az, hogy " A nép akaratát pedig egyetlen törvény sem bírálhatná felül."???!!!

Szerinted, az USA-ban annak idején átment volna az abolicionista vagy a prohibíciós törvény népakaratilag?
Magyarországon maradva pl a halábüntetés megszüntetése?
Miért nem lehet népszavazni költségvetési kérdésekben?(kivéve, ha a fidesz ellenzékben van, of course)
Szóval, a népakarat bizonyos szakmaiságot feltételező ügyekben jobb ha hallgat.

Az USA demokráciát biztosító alapelve az alkotmány. Jelen esetben a SCOTUS többsége úgy látta, hogy a fennálló helyzet nem felel meg az Alkotmány Tizennegyedik Kiegészítésében foglaltaknak, ezért döntött, ahogy döntött.
Nem hinném, hogy bárkinek is kárt okozna ez a döntés, egyszerűen jóváhagyták a realitást, amire az amerikai nép többsége most ért meg. Tudod, a picsaemberek. XD
kikoránkel 2015.07.26 14:20:04
@Jose Grande:
továbbra sem látom annak a logikáját, hogy több közünk lenne ahhoz, hogy egy ember kit választ házastársul, mint az adónkból származó közpénz felhasználásához.
kikoránkel 2015.07.26 14:51:07
@Frick László Intézet:

Miután a posztodnak a BS Jelenségről írt részében kb tízszer írtad le, hogy "buzi", fel kell tételezzem, hogy ez lenne az a vezérelv ami mentén nekem össze kéne huzigálnom az USA történelmének nevezetes pontjait.
Erről az jut eszembe, hogy összecsavarom a spárgát a kapcával és fújom.
Sajnálom, de Rejtő szórakoztatóbb nálad.
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
kikoránkel 2015.05.28 13:30:03
@jotunder:
Én is ilyesmit gondoltam, bár egy ügynök nem feltétlen kell legyen amerikai születésű. Hiszen, ha az akszentet hallanám...
         Kulturális gyakorlat 1.    Egy nagyon egyszerű besúgási gyakorlattal kezdjük. Baloldali szomszédunk felé fordulunk, ő lesz a zsidó. Egyenes tartással kicsit előre hajolva írunk egy levelet a főispánnak arról, hogy a zsidónak már semmi szüksége a…..
kikoránkel 2015.06.14 23:51:57
@ATCG:
ajóistenálgyonmegazösszeskezivel, azrendbevanhogyszénnéturbózólmindenpiszlicsárészart,
denejavíccsadkimagadötpercenkénthaelbasztadhátzágson,
talánvanérettségijepárolvasónakmajdőkelmondjákatöbbihülyének!

JÉZUSABICIKLIN!
"Szerettük volna Pákh urat meggyőzni ezzel a barátságos lépéssel, hogy minden körülmények között érdemes megállapodni a magyar állammal" - mondta tegnap Lázár János miniszterelnöki miniszter, megszerzésekért felelős kreatív kormányhivatalnok. Nem voltunk sportszerűek -…..
kikoránkel 2015.06.12 09:35:28
@Marcellusca:
Egy védett kép kép értéke a nemzetközi piacon fénysebességgel esik, az elővásárlási jog meg az államnál lesz.
Meg fognak egyezni.
kikoránkel 2015.06.12 09:54:12
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Pákh vitéz üzleti ügyei -már ami megismerhető- adnak némi okot a gyanakvásra.
A képről meg eléggé lesújtó véleményem van, de ez ízlés kérdése.
Hogy Lázár kicsoda-micsoda, szénné tárgyalt dolog, az lenne a meglepő ha nem azt tenné, amit a ragadozóösztöne súgna.
       Szőnyi Szilárd retteg. Attól retteg, hogyha bedől a Heti Válasz, ha a Simicska-Nyerges duót végleg lenyomja Orbán, akkor nem veszik fel valamelyik mentőhajóra. A jobboldali újságírás ma a rettegésről szól. Hogyan jelezzük a hatalomnak, hogy tulajdonképpen ugye mi is,…..
Örülünk, Vincent? Tabuk nélkül 2015.05.09 23:03:54
          Orbán Viktor szerint egyetlen kérdést sem lehet tabuként kezelni. Tényleg? Megmutatom milyen, amikor nem kezeljük a kérdéseket tabuként.          1. tabu:    A magyar egy tehetséges nép, különleges észjárással.         Benedetto Croce-val szólva:…..
kikoránkel 2015.05.10 21:30:09
@velőtanya:
Kálmán György volt a hang.
Szerintem a XX. századi magyar történelemben, ami valahogy, pedig ez már a 16-ik év a XXI-ikből, mégse nem akar véget érni, összesen két olyan zseniális magyar politikus volt, akinek a kottájából játszott még az ellenzéke is. Nemhogy a belső valóságos titkos ellenfelei... Az…..
kikoránkel 2015.04.15 21:49:37
@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Hát csak tudod a válaszokat, fel is soroltad szépen. :D
kikoránkel 2015.04.18 09:54:49
@Frick László Intézet:

"Márpedig..." ütős érv, ravasz fiú vagy!

Az tetszik a legjobban, hogy a politikust morális alapon fölmented minden bűne alól, a sajtót meg -megintcsak- morális alapon összegecized a semmiért. :D

Ez végső soron egy érthető viszonyulás, nagyon is emberi, hiszen arról szól, hogy a hozzám érzelmileg közelebb állóval szemben elnézőbb vagyok, és legyünk őszinték: így vagyunk ezzel mindahányan, a szorgos hétköznapjainkban meg pláne. Emberi, érthető, de vannak kockázatai. Ha engedünk annak az emberi gyarlóságnak, hogy az embert összemossuk a hibáival, akkor előbb-utóbb eljuthatunk oda, hogy kényszerűségből a hibákat is elkezdjük elfogadni, sőt, meggyőzzük magunkat, hogy ez nem is hiba, hanem jól van ez így, mert egyrésztmásrészt.

Csakhogy ez kibaszottul kontraproduktív, hadd ne fejtegessem tovább, te is tudod, de nem mersz szembenézni az általad annyira hájpolt valósággal, mert összedőlne a világod.

Ez a poszt annyira, de annyira gáz, hogy nagyon őszintén, minden egyéb megfontolás nélkül, csak ajánlani tudom, hogy takarítsd el a picsába, teljesen méltatlan hozzád.
Újabb csodálatos bizonyíták arról, hogy a picsamédia napszámosa az egyre kevesebb kiliséből a paracsizmaváltásnak és az internetnek köszönhetően könnyen, gyorsan, fáradság nélkül minimdent klisézhet. Az egyik picsaemberformáló reklámtípusban a termék emberközeli…..
kikoránkel 2015.03.27 14:05:33
@Frick László Intézet:

"de a gyakorlatban ezek a cigányok annyira ügyesen haverizmusoznak, hogy azért a zónijó ritkán fizettet vissza pézeket.."

Nem rémlik tavalyról, hogy az unió vagy fél évig nem fizette ki a számlákat a magyar pályázati rendszer tisztátalansága miatt?
Hogy ezért rendelték Lázár alá az egész szarhalmazt, próbáljon valami elfogadhatót gyúrni belőle?

És a legújabb, az Abony-Fegyvernek autópálya-ügy, 4 milliárd/km?
Persze, nem láthatod, kurva messze van.
kikoránkel 2015.04.02 22:36:14
@Frick László Intézet:

Üres locsogás.
És persze az ultima ratio:
"akkora tolvaj ország ez, mindenki minden szinten lop... "
Kurvára nem mindenki, de valahogy szét kell kenned a szart, hogy a csúti geci levegőt kapjon.
Hát hajrá!
kikoránkel 2015.04.06 10:28:32
@Frick László Intézet:
Ez már az ostoba propaganda szintje, amit tolsz.
              Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is…..
kikoránkel 2015.03.28 17:12:23
@anonymand:

Montefiore nagyon sokat foglalkozik a politikai kommunikációval, ezért ha őt olvasod érdemes föltenni a kérdést: mire megy ki a játék?
Biztos lehetsz benne, hogy valamit el akar ültetni a célcsoport -ez esetben a jobbos középosztály- fejében.

Nem véletlen került a szövegbe a Lenkovics-idézet!
Nem akarja a szájukba rágni, de mégis felhívja a figyelmet arra, hogy ha az államrezon megkívánja, oldalfüggetlenül lesznek áldozatai a rezsimnek ők is.

Namegaztán!
Aszongya :"És hogy a magyar választó bölcsességében jól látja, hogy szabadságának és tulajdonának elrablói ma nélkülözhetetlenek. A magyar választó tudja, hogy ez az ország, ez a nemzet ma nem képes egy alternatív szellemi és szakmai irány, egy kormányzóképes ellenerő kiállítására."

Mit lép a középjobbos egy ilyen duplafenekű állításra?

Montefiore egy ravasz róka, érzelmeiken át akar hatni erre a "középosztályra", kérdés, létezik-e olyan tömegű célsokaság, amelyik ezt megfelelően értelmezi és politikai preferenciájában alkalmazza?
kikoránkel 2015.03.28 17:52:03
@Montefiore:
Kösz a linket, tényleg az lenne a kunszt, ha a Nemzetben jönne le! :D
kikoránkel 2015.03.30 08:21:45
@dvhr:
az államkötvény dematerializált , nem lehet "elhelyezni", elektronikus úton létrehozott, rögzített, továbbított és nyilvántartott cucc.
magyar-magyar szótár cigányótó 2015.03.13 05:45:20
Gyorsan, mielőtt még belevágnék, tisztázzuk, hogy a magyar milyen kétféle cigányozást mível: -van ugye a nyílt 1:1 cigányozás, ezt ki nem ismeri, szélyesen tárgyalt, kész panelekből is legózható malasztokval ugyi, önfelmentés és kenyegetés, társadalmibűnbakképzés kellemes…..
kikoránkel 2015.03.18 16:44:07
@nagyjoco: Hozé, te viccelsz! Mindennapra jut valami elborult faszság, csóró kacsák sose tokozódnának ki, ha frikkdudi csak a tizedét is megírná!

Különben is, amit mások megírnak...tudod.

Ez a cigányótós cucc meg tök jó lenne, ha annyit odabiggyesztett volna az elejire, hogy "így megy ez a mi kis falunkba'"...
kikoránkel 2015.03.21 13:46:17
@Frick László Intézet:
mondtam, a poszttal annyi a bajom, hogy általánosságban nem igaz, a válaszkommented meg még úgyse.

"Kiíratom magukat az újságba!" "Nekem kapcsolataim vannak, a keresztfiam Az Akadémiánál van!" "Ismerek nemakármilyen embereket, egy közértben vásárolok a Mágenhejm Doiktorral és a sógornőmnek ugyanaz a körmöse, mint a Baló György unokahúgának"
leragadtál valahol 20 éve
le kéne menned sztalinvárosba:D
kikoránkel 2015.03.25 08:29:33
@Frick László Intézet:

"Senkit nem kérdez a magyar, de ha mégis kapna kéretlenül tanácsot akkor annak nagyjából az ellenkezője szerint dönt. tehát ha jól ki akarok baszni a szomszédommal ...stb"

Itt a klisé, de olyan, hogy a fal adja a másikat.
Ami nem lenne az, ha odaírtad volna, hogy ez érvényes kis faludban a kövesút sarkán álló pléhkrisztustól a disznófürösztőig, hogy azon túl mi van, írja meg az, aki járt már arra.
Tessék a 24 gigavoltos ív a budapesti Trefort gimi fiúvécéitől [múlt század 90-es éveinek eleje] Magyarország legkúlabb, legtrendibb, legvezetőbb, leginkább A Világ ütőerein taperoló szellemicsúcsteljesítményéig. Az elmaradott ázsiai térségek fölfejlődésének útja mentén…..
kikoránkel 2015.03.10 13:36:34
@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Apróságok.

"én tényleg amúgy egy hetet nem voltam itthon
és nem teljesen értem a dolgokat még, de akkor most tényleg az van, hogy van

egy csávó, aki letartóztatásban van, meglopott egy takarékot, emellett mindenféle diplomáciai feladatokat kapott, lobbizott a keleti nyitásért és hát valószínűleg amúgy az oroszok embere,

egy másik csávó, akinek az előző csávó árulta a borait, részt vett ebben a keleti nyitás nevű dologban és közben százötven milliárd forint értékben fiktív kötvényeket adott el, ja és van egy futballklubja is, mert hát az elég fontos erre,

és egy harmadik csávó, aki irányította ezt a keleti nyitást, a második csávót ismeri még abból a városból, ahol a bizonyos futballklub is van, és jelenleg magyarország külügyminisztere?

ez így azért elég kemény sztori lehet."

algebraicvarietyshow.tumblr.com/post/113246486434/en-tenyleg-amugy-egy-hetet-nem-voltam-itthon
       Tókfalvi kolléga rendesen lelőtte a posztom,  ez most nem lesz hosszú.        1944. július huszonhetedikén Magyarország a hazaárulás állapotában volt. Ez az ország eladta Hitlernek a zsidó származású, esetenként a saját zsidóságukat el sem fogadó, azt szinte nem…..
kikoránkel 2015.03.05 11:54:56
@sárospataki lány:

Tataynak vezekelnie kellett némely háború előtti-alatti írásaiért, akárcsak Fekete Istvánnak a "Zsellérek"-ért, de Fekete kitalálta magának azt a halász-vadász-madarász témát, amiből soha nem lépett ki és amibe aránylag kevés szocializmus-dicséretet kellett elhelyezni. Tataynak nem volt ilyen praxisa, ő nem úszta meg a Puskák és Galambok nélkül.
Hát, a NVFSZ-szakma magyar művelői nagyjából betöltik más szolgáltatóágazatok művelőinek mértékét a kuncsaftról vagy a szakma velejáróiról szólván. Pl a kurvák, pedig ebből élnek és körömlakkszárogats közben ennek jövesztése reményében rázzák a farocskáikat,…..
kikoránkel 2015.02.27 19:39:28