Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolispotting

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén különleges adventünk lesz, hiszen az utolsó gyertyát szentestén gyújthatjuk meg. Ez azt jelenti, hogy 17 nap múlva bonthatjuk ki adventi meglepetésünk első kis csomagját. Nagy a kínálat adventi naptár terén (is), de ha igazán egyedit szeretnél készítsd el magad. Összegyűjtöttem néhány ötletet:..
A Camp Leaders programjának köszönhetően sikerült 2017 nyarát egy Massachusetts állambeli gyerektáborban dolgozva töltenem, ennélfogva pedig a következő hetekben igyekszem összedobni néhány rövid képriportot az Egyesült Államokban látottakból. Úgy gondoltam célszerű időrendi sorban haladni, így…..
Miért vonz egy meghatározhatatlan, bonyolult város a maga hömpölygő áradatával emberek millióit? New York egy hangos szívdobbanás, az élet dzsungele. Hogyan lehet túlélni, szeretni, akarni ezt a várost? Erre keressük a választ Rakita Eszterrel az Eszterházy Károly Egyetem munkatársával. Többször…..
Lassan négy évtizede lesz, hogy Ryan Weideman New Yorkba érkezett, természetesen álmokkal tele. Fotós szeretett volna lenni, de a kezdés neki is, mint oly sokaknak rajta kívül, nagyon nehézkes volt. Így aztán taxizni kezdett, de közben az álmát sem adta fel...
Sok szó esik napjainkban Afganisztánról, ahol az Egyesült Államok és a NATO komoly erőket állomásoztat. Legutóbb az amerikai elnökválasztás kapcsán több nagy nemzetközi médium is foglalkozott az afganisztáni katona helyzettel és az esetleges csapatkivonásokkal. Donald Trump azonban végül nem…..
Bár arra a kérdésre válaszolni, hogy melyek a világ legszebb tengerpartjai elég nehéz. De egy friss, 2017-es több ezer embert megmozgató kérdőív alapján kiderült, hogy melyek a világszerte legkedveltebb helyek. A felmérés körülményeiről annyit, hogy egy amerikai utazó guru honlapján indult…..