Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MBoy77

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyertes tipp: 22   Visszajáró tét: 3    Vesztes tipp: 25  ROI: -5,8%    Átlag odds: 2,05 Sziasztok! Nézzük mire érdemes ma tippelni: Holland 2. Jong Utrecht - Fortuna Sittard  /  Sittard +0 1,95 Eredmény: 3:0 Hát az Utrecht csak az utolsó előtti Dodrecht ellen tudott egy döntetlent kiharcolni…..
Az öt meccs óta nyeretlen Sevilla a pályaválasztó az andalúziai. majdhogynem El Classico szintű derbin. A hazaiak őrzik a 6 pontos előnyt a Las Palmassal szemben, de ha a BL indulást érő helyek egyike a cél bele kell húznia a piros-fehéreknek...
Szergej Pub Lehangolódva... 2016.09.08 12:42:25
Néztem a keddi gyalázatot, és nem hittem a szememnek.  Dárdai színrelépése óta nem láttam ennyire szarul focizni aranylábú fiainkat!  Persze még nem süllyedtünk pinyői mélységekbe, mert azért jópárszor sikerült háromnál többet passzolni az ellenfél térfelén, de kb. ennyivel voltunk előrébb, mint két…..
Ha már a nyomornegyedeket nem tudjuk megszűntetni, legalább a szolgáltatásokat vigyük helybe. Valami ilyesmire gondolhatott a holland Waterstudio.NL, amikor úszó szemétgyűjtőket, úszó higiéniaközpontokat vagy éppen vízen lebegő napelemeket terveztek, az első projekt Bangladesben…..