Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Insane

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#532 2010-ben az Economist egy kellemes cikkben kifejtette, hogy a hadviselés belépett az 5. domain-be, a kibertérbe - a négy tradicionális (land, sea, air, and space - USA terminológiában már a space is jó ideje játszótér katonásdihoz is) mellett. Ez így nem sokat kéne hogy jelentsen, (mégse egy…..
Insane 2020.06.03 23:03:58
@midnightcoder2: Igen, a tescoban van Windowsos meg Macos meg Linuxos. A windowsos volt akcios...
BuheraBlog BS2 2008.08.25 22:16:00
Eldőlt a sörözés időpontja: a szavazatok alapján szeptember 12. nyert. Csalásnak nyomát nem észleltem, de ez persze nem jelent semmit: amint azt láthattuk, a blogpolling elég jól hakkolható :) Szóval várok mindenkit szeretettel a Hacktivity előtti hét péntekén 19:00 órakor a…..
BuheraBlog Fiú vagy Lány? 2008.08.05 21:34:40
A Mike On Ads blogon megjelent egy aranyos kis szkript, amely megkísérli megmondani, hogy a kedves látogató férfi-e avagy nő. A dolog persze kevésbé mulattságos színben tűnik fel, ha kicsivel több információt teszünk közzé: A Mike On Ads blogon megjelent egy szkript, amely a…..
Új MÁV blog Pisis külföldiek 2008.07.24 10:01:50
Felfogni nem tudom, miért volt a kalauz ilyen papírhuszár. Lehetséges, hogy érdeke fűződött ahhoz, hogy ezek a tirpákok a vonaton maradjanak? Bennem felmerül a kérdés, hogy volt-e érvényes jegyük. Vagy csak szimplán félt? Ilyenkor kellenének a bkvnál már sajnos megszokott…..
Mindenki szeretné fontos adatait biztonságban tudni, egy hirtelen érkező diszkhalál, de akár egy mostanában erre felé is egyre gyakrabban előforduló vihar, ne adj' Isten tornádó felbecsülhetetlen károkat okozhat az egyszeri ember digitálisan tárolt adataiban, és csak kevesek…..
Volt már egy ilyen sztrájk miatt elkövetett posztolás korábban, sőt, tán kettő is, de nem árt résen és naprakésznek lenni. A TVGuide összeszedte, hogy állnak a sorozataink epizóddal, mi pedig leközöljük a listát, mert minden rendes sorozatfüggő megérdemli, hogy képben…..