Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véva

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ma egy szó, amit sokan, sokféleképp mondanak ki! Alternatíva. Manapság ez lett a nagy és boldog áhítat fogalma. Bennem pedig dolgozik a kérdés, hogy mégis... mire gondolsz, amikor kimondod: ALTERNATÍVA KELL! Adórendszer? Nyugdíj? Energiaszektor? Kereskedelem? Kis és közepes vállalkozások?…..
A walesi bárdolatlanok London 1/2 2015.07.20 21:18:08
Mikor beérkezett a vonat, volt egy kis időm elmerengeni a kiszállás után elém táruló látványon. Az új helyre érkező ember szeme csak úgy ugrál körbe-körbe a környezet különféle elemein, hogy találjon végre valamit, ami annyira markáns, hogy hajlandó első képkockaként…..
véva 2015.07.22 12:32:43
Vagyis Gerle János építészettörténész, számos nagyszerű - és szép! - könyv szerzője, akiről itt olvasható nekrológ. De nekem az életem egy darabja volt. Fontos darabja: kamaszkorom legjobb barátja. Máig seb, hogy a barátság elmúlt. Gimnáziumi osztálytársak voltunk, egy…..
ras2 Teakocsma 2015.06.02 22:05:24
Előzmény itt A kocsma az a hely, ahol az emberek szabadon, önszántukból összeverődve mindenféléről beszélgetnek, komoly és komolytalan dolgokról egyaránt. Minthogy italmérési engedéllyel nem rendelkezem, továbbá nem volt cél az se, hogy bárki leigya magát,…..
Tiszaadony, Bereg, az ország legtávolabbi csücske, fent az ukrán határ közvetlen közelében. Rákóczi földje ez, jut eszembe útközben, Tarpa, Tákos, apró, magukra hagyott, magukra maradt kis falvak. A Tisza csöndesen kanyarog, a komp átviszi az utasokat Aranyosapátiba, a másik…..
véva 2012.10.17 13:39:04
@randomburvi: nem tipikus és nem magyar feltétlenül, ha rám értette...nem keresem a rosszat, csak már sokkal korábban végiggondoltam, és hiányolom, hogy más nem...persze, jó dolog elmenni, de mi végre???
Aki akar, tud tájékozódni akár a négy fal közül is...akinek van szeme, látja. De kevés csak látni, csinálni kell végre valamit...!