Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5432 (korábban 2345)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
5432 (korábban 2345) 2012.12.09 14:24:52
@Ramón:

Neked is csak azt írhatom, alaposan találva érezted magad, de erről nem én tehetek.

Szerencsére az ilyen beteg lelkű gyűlölködők országosan nagyon kevesen vannak, és azok is mind itt hőbörögnek az Index felületén.

Kezdem elfogadni azt a nézetet, hogy ezeket libsi szennyblogokat terápiás célzattal tartják fent a társadalom lúzerei számára, akik ezeken élik ki beteges hajlamaikat, a tehetségtelen és senki mivoltukból eredő frusztrációikat.

Többek között egy szikrázóan tehetséges 18 éves erdélyi magyar kislány gyalázásában, aki természetesen sokra fogja még vinni. Amikor sixx ember és a hasonló, szánalmas és pitiáner
megélhetési fikázók már sehol nem lesznek.:)
5432 (korábban 2345) 2012.12.09 15:29:19
@taga20: @R.T. Flakfizer:

Ráléphettem két kis pondróra, mert nagyon visítoznak a talpam alatt.

Csak nem érteni, amit nyivákolnak.:)
5432 (korábban 2345) 2012.12.09 15:39:16
@taga20:

Valami kis girmó kukac sipákol a talpam alatt, sajnos nem értem, amit ajvékol.:)
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
5432 (korábban 2345) 2012.10.16 17:35:28
@gigacherry:

Tudom a megoldást számodra, regisztrálj, élj a választójogoddal, szavazz és a voksoddal váltsd le ez a mostani rezsimet, hogy csak úgy nyekken.:)

Urnabontást követően kiderül, hogy kisebbségben maradtál-e, vagy azok győztek, akik neked szimpatikusak.

Előbbi esetben gratulálj a győztesnek, de ha az alkatilag nem megy, jelentkezz be valamelyik libsi blogra és hisztizd ki magadat.:)
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
5432 (korábban 2345) 2012.10.16 00:01:00
@Pop40:

Kétszer is hangot adtál a metélt farkakról szóló álmaidnak egyetlen kommentben, hát nagyon odalehetsz az esztergált szerelmedért, akivel újabban "cicukának" becézitek egymást.

Jól választottál, ha a másik gettóratyi nem undorodik a takonnyal teli tokmány orrodtól és a penetráns fing szagodtól, amely átjárja minden porcikádat a parától.

Igazán 2014-ben leszel beszarva, urnabontás után, de majd az átnevelőtáborban kiszellőzködsz. Meglátod, mennyire fel fog szabadítani pár év kemény munka a friss levegőn.:)
5432 (korábban 2345) 2012.10.16 15:10:45
@Pop40:

Egyre kényszeredettebb vicsorgással és egyre több D-betűvel próbálod jelezni, hogy hajj, de milyen jól szórakozol, holott inkább ütni szeretnél tehetetlen dühödben, ha volna rá módod, nem beszélve a benned tomboló, genetikus eredetű talmudi bosszúvágyaktól.

Nem lehet kellemes, ha valaki naponta a világhálón szembesül vele, hogy egy ocsmány, takony fejű, tokmány orrú biboldó néz vissza rá a tükörből. Amit pedig nehéz lenne "cáfolnod", másrészt minden megnyilvánulásod csak megerősíti, hogy ilyen fizikai jellemzőkkel bírsz.

A mazochizmushoz jó adag infantilizmus is járul, különben nem ajánlanál gyermeteg fogadást egy még be nem következett esemény kimenetelére vonatkozóan, amelynek általad áhított végeredményét úgy várod, mint egy kisfiú karácsonykor a villanyvonatot.:)

Ki nem heverhető sértettséged oka és eredője az a pszichésen fel nem dolgozott szörnyű élményed, hogy a 2010-es választáson a magyarok tömegei a történelem pöcegödrébe küldték a hazátlan főtolvaj biboldók pártját, az SZDSZ-t.

Azóta tekintesz gyűlölettel a mostani garnitúrára, amelyet iszonyú bosszúszomjjal már holnap elkergetnél, ha tehetnéd, csak "sajnos" a demokrácia szabályaihoz, bár fogcsikorgatva, de tartanod kell magadat.

És itt van a csapda, mert "győzni" szeretnél, de ahhoz nincs meg a többségetek és itt már nem is lesz soha. A magyar nép sokáig ámítható, de nem hülye. Milliók jöttek rá, hogy ti kik vagytok, és ez a felismerés a voksokban is jelentkezik majd.

Neked és az itt egymás ánuszának megnyugtató szagfelhőjében boldogan csaholó senkiházi hiénafalkának nem az ország a fontos, hanem a hatalomvágyatok és az egyéni bosszúszomjotok kielégítése. Istenem, hogy szívnátok hersegve a magyar vért, mint Eisenberger Benjámin (Szabó Gábor) idejében.

Nagyapád akkoriban az ÁVO körömcipőosztályán teljesíthetett szolgálatot (vagy tévednék, és a savazó kádaknál volt beosztásban?), családilag tápláltad magadba ezt a zsigeri keresztényfóbiát és magyargyűlöletet.

Egyébként is nehéz lehet neked, mert a frusztrált lelked örökös szorongásban van a kisszerű éned és a magadnak beképzelt, de nem létező képességek közötti ellentmondás miatt. Itt is a vágyott és vélt verbális triumfálást erőszakolod, holott nincs győztes, csak az érdekek, jellemek, nézetek és ízlések különbözősége.

Abban pedig mélyen tévedsz, ha azt hiszed, aggódnék miattad, tőlem akár már holnap felfordulhatsz. Egy senkiházi és jellemtelen ellendrukker ratyival lesz csak kevesebb, és azt valószínűleg túléli Magyarország, ahogy én is.:)