Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Man on the Moon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Man on the Moon 2019.10.13 17:38:54
@Daenerys Targaryen: egyetértek @latim:-mal. simán lehet konzisztens. neki havi 1 a normális. vagy annyi sem. volt ilyen csajom egy rövid ideig. kívánta a szexet, de olyan családból jött, ahol ez full tabu volt, sőt valamiféle kurválkodásnak számított. egy nő nem kezdeményezheti és főleg nem élvezheti. valahogy ezt nevelték bele. tök szenvedélyes volt amúgy, amíg konkrét szexre nem került sor. ott jött a blokk. nem engedte meg magának, hogy élvezze. mondta is, hogy ha egyszer megszűnik benne ez a gátlás, ő lesz a legnagyobb kurva a megyében. nem tudom aztán, hogy így lett-e :)
 És akkor ahogy ígértem, rögtön itt a harmadik rész is, a gyengébb képességű olvasók kedvéért rögtön az elején tisztáznám, hogy a cím ne tévesszen meg senkit, ez nem a lóvé island, mert itt a legjobb esetben is csak 20 milliót fognak akasztani, amin aztán majd lehet osztozkodni kétfelé, tehát ez a…..
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Man on the Moon 2019.08.02 03:04:52
@Captain Admin: A bizalom szó jelentését megtalálod az értelmező szótárban, itt: www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/b-1EF8E/bizalom-210D3/

Gondolom azért nem ismered a jelentését, mert még soha nem tapasztaltad, elképzelésed sincs milyen lehet. Geci szar lehet örökös gyanakvásban élni. Részvétem.
„Annyi előjele volt, hogy a közösségin egyetlen darab közös fotónkat sem rakta ki, csak egy egófal volt az egész profilja” – Posztolónk most már úgy gondol a történtekre, jobb is, hogy megszabadult a csávótól, mert így időben derült ki, milyen ember is ő. Inkább most, mint később, amikor már esetleg…..
Man on the Moon 2019.07.14 15:00:54
@Dolus directus: "de össztársadalmi szinten mindenki jobban járt azzal, ahogyan a férfi és női szerepeket vagy a házasságot szabályozták. Sokkal közelebb állt a természetes állapotokhoz, mint a jelenlegi."

Ebből a szempontból nincs olyan, hogy természetes állapot. (Mit tekintesz párkapcsolat szempontjából természetesnek, a hordákat, az ősközösséget, a középkort, a 18-19.századot, vagy mit?)
Társadalmi szempontból mindig az a természetes, ami az adott körülményeknek leginkább megfelel.
Az a "boldog" kor, ami után a felsőbbrendűségre vágyó hímekben gyakran felhorgad a sóvár nosztalgia teljesen más volt, mint a mai. Az akkori -írott vagy íratlan- szabályok már nem adaptálhatók a mai európai társadalmakra, mert megváltoztak a körülmények. Ennek rengeteg oka van, de ide vonatkozóan a következménye az, hogy a férfiak korábbi privilegizált helyzete megszűnt vagy legalábbis jócskán meggyengült, ami magával hozta a szerepek változását is.
Ennek teljesen természetes következménye, hogy a férfi-nő kapcsolat, a házasság is másképpen működik, mint mondjuk a 18-19. században. Nem jobban, nem rosszabbul, ez társadalmilag nem minőségi kérdés, hanem az adott körülményeknek megfelelően. (Az egyén szempontjából természetesen lehet minőségi kérdés)

Hogy a nőknek megfelelt a régi állapot nem nagyon lehet igaz, hiszen, ha nem lett volna támogatottságuk, a feminista mozgalmak csírájukban haltak volna el.
Megmondom őszintén, az alábbi levelet olvasva először azt hittem, valami tréfás próbálkozásba futottunk bele. Aztán némi beszélgetés és guglizás után kiderült, hogy a patikuki-készítést szabotáló mikró tök létező probléma, általában a nagyon régi vagy a nagyon…..
Man on the Moon 2015.12.05 23:55:12
@ColT: nem volt kérdéses, hogy irigyek vagytok. ha 20 ezerbe került volna a mikró, akkor igaza lehetne. így meg menjen a francba, mert ez több mint a fizetésed. világos. éljen a fogyasztóvédelem! :D
ha legalább humorral kezelnétek a posztokat.... de ami most megy egy jó ideje, az pont olyan, mint az irigy, baszatlan vénasszonyok károgása a gangon. szánalom.
Man on the Moon 2015.12.08 21:31:24
@GQ: azé' me' ha 5 ezerért veszel mikrót a parkolóban , akkor azon se csodálkozz ha 4 tégla van a dobozban és rinyálj a homáron. érzed a különbséget ugye egy szabályos bolti vásárlás és a színesbőrű viszonteladóval kötött üzlet között? ha nem, az legyen a te bajod.
A szerető általában az a személy, akihez "menekülni" lehet a mindennapok elől, a monoton hétköznapokból. Míg otthon a napi gondok, a problémák kerülnek megvitatásra, a szeretővel élvezet időt tölteni. A szerető megértő és kedves, na és persze odaadó. Legyünk őszinték,…..
Man on the Moon 2013.05.13 10:29:51
@szövetszöcske: + 1

Mindkét oldalon álltam, egyik sem jobb leosztás a másiknál. Megcsalt félként az ember tényleg azt érzi, hogy neki jut az összes rossz, míg a szerető csak a jót veszi ki a kapcsolatból.
Aztán ha átkerül az ember a másik oldalra és szerető lesz, rájön, hogy ez sem csak feltétlen élvezet illetve csak rövid távon az. Ha eleve érzelmekkel (szerelemmel) indul a kapcsolat, akkor közép- vagy hosszútávon ebben is csak a hiányérzet marad, mert nem tudtok annyit együtt lenni, amennyit szeretnétek, sőt általában annál sokkal kevesebbet. Ez a kevés az elején még elég, aztán egyre inkább nem. Eleinte a lopott félóráknak is lehet örülni, de ha maradnak vagy erősödnek az érzelmek, akkor az ember előbb-utóbb többet akar és akkor már bizony nem csak a jó jut....