Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kly

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag a nők azért élnek tovább, mert kb. 2/3-dal többet sírnak, mint a férfiak. Nem tudom, ez mennyire igaz, de tény, hogy nem könnyen sírok. Nem szoktam olyan filmeken sírni, mint például a Titanic: ugyan már, kit érdekel, hogy Leo megdöglik, vagy Pankrátor, haggyá' má'. Olyannyira, hogy ezt a…..
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
kly 2016.05.08 18:13:46
@Pan Modry: A gond inkább az, hogy előzni se nagyon tudsz. Hányszor kellett már 50-nel csorogni a Soroksárin pl, mert egymás mellett gurulnak.
De ugyanitt nem egyszer láttam fatert elektromos tolószéken (vagy mi a szösz).
kly 2016.05.08 20:23:56
@Alex Lavour:
Nem tudtad? Fékezni csakis páros lábbal szabad, minimum 50 méterre a pirosnál veszteglők mögött. Vagy lassításba kezdeni felüljáró, híd alján, közepén. Vagy csak egyszerűen játszogatni a fékpedállal, hátha epilepsziás rohamot kap a mögötted lévő.

De ha már terepjárót említettél, egyszer azt is húztak rám. Biztos azt hitte, átférek a kasztni alatt.
Az állami támogatásból a civil egyesület politikai hirdetése, amivel a BKV jut reklámbevételhez Simicska Lajos cégének hirdetési felületén keresztül.Ezt szárnyald túl!Várom a kis füzetet is, amit minden háztartásnak elküldenek, remek lesz!(kép: vasarnapihirek.hu)…..
kly 2012.11.18 16:13:43
@Vidéki: Egyetértek veled, Vidéki. Fejbe kéne lőni mindkettőt. De velük együtt téged is. Meg azokat, akiknek a faszán lovagolva másolod be a tételeidet.