Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsezsa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sopronban járt a Queens Of The Stone Age tegnap este és természetesen a Go With The Flow-val sem maradtak adósok a sajnos elég rövidre sikerült koncerten. Így adja magát a mai egy zene, ami az egyik kedvencem  tőlük, - a szerintem tökéletesen eltalált videóval együtt.  ..
Nem ettem bagettet, se macaront... cserébe viszont láttam annyi szépet, hogy még most is velük álmodok. Ébren. Egyébként korábban soha nem ábrándoztam csíkos pólókról, dekadens diákokról, se sanzonoktól nedves Szajna-partról; mégis mikor kicsi voltam ez a zene nagyon tetszett,…..
zsezsa 2013.05.26 11:21:49
Ismeretlen ismerős segít átvészelni a vasárnapot (is) és próbál felkészíteni az új hétre. Ugyan nekem hétvége és hétköznap nem sokban különbözik, de van egy kedves barátom, aki vasárnap már nem mozdítható ki a lakásából, mondván, másnap hétfő. Ez legalább akkora sokk…..
Aki lemaradt volna a busójárásról ,de kedve bőven akad még telet égettetni az zúzzon odafele tátott szájjal (b)ámulni most csütörtökön a hajó fedélzetére! Az eredetileg trióként indult svédek - Mats Gustafsson (The Thing), Johan Berthling (Tape) Andreas Werliin (Wildbirds…..