Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amici del Circo

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, minden fotóművész arról ábrándozik, hogy megalkossa a tökéletes képet, melyben meg tud valami lényegit ragadni egy produkció összetettségéből. Mi, nézők, kutatók pedig gyakran elgondolkodunk, vajon milyen lehetett az az előadás, mely mindössze egy rajzon, egy 120…..
Keresgéltem erre, keresgéltem arra a neten, és mire leltem? A fenti videóra. Mivel 1996-ban (kb. 13 évesen) még leginkább színházi díszletek között tébláboltam, kimaradtak az életemből a cirkuszi események, köztük az I. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál is, pedig…..
Amici del Circo I had a dream... 2013.02.19 10:30:00
Már régen mutattam saját készítésű dolgot, íme hát egy gyűrű kollekciómból. Apropóját az adja, hogy, noha évek óta cirkusszal foglalkozom, cirkuszos álmaim viszonylag ritkán voltak. Talán eddig kétszer. Egyszer úgy 3 éves korom körül - Az első álmom, amelyre emlékszem!…..
Amici del Circo Hétindító zene 2013.02.18 10:00:00
Az alábbi videókhoz nem fűznék hozzá sokat: élvezzétek! Apollinaire Kötéltáncosok (Saltimbanques) c. versét Louis Bessiéres zenésítette meg. Aki egy kis párizsi romantikára vágyik, hallgassa meg Yves Montand előadásában; aki a kórusművekért rajong, annak az Erkel Ferenc…..
Közeleg a Valentin-nap, mi mással is várhatnánk, mint egy igazi szerelmes sztorival. Dittmár Roland és párja, Németh Ágnes immár 13 éve szórakoztatja komikus duójával a nagyérdeműt. Less bele mindennapjaikba a Fókusz riportjának segítségével, és ha élőben is megnéznéd…..
Amici del Circo Cirkuszi esküvő 2013.02.14 10:30:00
Gondoltam, Valentin-napon valami különleges, e naphoz illő témával rukkolok elő még akkor is, ha sokan nem jó szemmel nézik ezt az "idegenből kölcsönzött" ünnepet. Az alábbi poszt aktualitást nyerhet azáltal is, hogy a legtöbben ilyenkor kezdenek bele a nyári lagzi…..
Amici del Circo Szalagavató 2013 2013.02.12 10:00:00
Valószínűleg sokan elgondolkodtak már, kiből és hogyan lesz artista, milyenek a hétköznapjai, ő is szereti-e a bablevest. Nos, a február a farsangi mulatságok és a szalagavató bálok szezonja - utóbbiból az artistanövendékek sem maradnak ki.  Hiszen ők is járnak iskolába,…..
Február 8-án született Jules Verne, azaz, ahogy hazánk fiaiban (és lányaiban) él, Verne Gyula. Ha valakit nem riasztottak el a hosszas földrajzi leírások - esetleg épp ezeket élvezte -, akkor biztosan átrágta magát gyermekkorában néhány Verne-köteten, de legalábbis egy-két…..
A Cirque du Soleil nem először járt Magyarországon, és ha tehettem, megnéztem őket, sőt, Bécsbe is kizarándokoltam a kedvükért. Ám ősszel csalódottan pillantottam meg a plakátjaikat: nem valamelyik régebbi, befutott darabbal jönnek, mint pl. tavaly az Alegría-val, hanem az…..
Drága szerzőnk! Feltett szándékunk, hogy 2013-ban a lehető legtöbb olvasót hozzuk neked. Abban is segíteni szeretnénk, hogy az értékes munkád a piacon is értékes legyen, ne csak átvitt értelemben. Ennek érdekében jövő héttől olyan tartalomnépszerűsítési és hirdetési…..
Amici del Circo Breaking news! 2013.02.08 16:00:25
A sok művészeti-politikai botrány között akadt egy lélegzetvételnyi idő, amit a Heti Válasz kihasznált, és a Fővárosi Nagycirkusz nemzeti intézménnyé válásának apropójából 4 oldalas cikket szentelt a magyar cirkuszművészetnek.  Laky Zoltán cikke izgalmasra és…..
Amici del Circo Kenjed, babám! 2013.02.06 09:00:00
Nos, a cirkusz világa sokakat megihlet, így csöppet sem csodálkoztam, hogy az egyik legismertebb körömlakkmárka is piacra dobott egy cirkuszi kollekciót Femme De Cirque Collection néven. A csalódásom viszont annál nagyobb volt, mikor rákerestem a cuccra az OPI oldalán. A…..
Amici del Circo Circus is sexy! 2013.02.03 16:00:00
Bár nem akartam popslágerekkel teleszórni a blogomat, főként nem Britney Spears kisasszonnyal, a fenti ópusz mégis idekívánkozik. Ugyanis eleddig meglehetősen kevés cirkuszi ihletésű videoklippel találkoztam, pontosabban csak eggyel, ami egyáltalán nem sikerült rosszul. Itt most nem…..
...ha ráguglizik a "cirque" szóra. Az alábbi tapétát Karl Leuthenmayr cége, a Varia kínálatában találtam. Az igen sokoldalú, minőségi termékeiről, innovativitásáról, egyediségéről híres vállalat finoman egyensúlyoz a giccs és az elegancia között. Noha dicséretes, hogy…..
Idén nyáron, a Szigeten mutatták be nagy sikerrel Vági Bence rendezésében a Recirquel-t, amelyben kizárólag magyar artistaképzős diákok léptek fel. A Magic Mirror-sátorbeli előadásokon sajnos nem lehettem ott, de azóta szerencsére elkészült a trailer és a teljes videó is…..
Az alábbi, kedves sorozatot Oded Friedland, a Monkey Business alapítója és társtulajdonosa követte el dizájner-csapatával. (Character design: Inbal Hoffman; 3D character design: Hagai Zakai; Packaging: Tal Rubin; Graphic design: Klementyna Jankiewicz.) Friedland szerint az eredeti…..
Amici del Circo Nr. 2. - Medál 2012.10.16 11:33:49
Festett, antikolt medál bőrszíjon. Szeretnél egyet? Írj nekem! ..
Amici del Circo Kinek jön be? 2012.10.15 22:26:14
A fenti táskákat egy olasz designer, Christini Onfru alkotta.Érzéseim igen vegyesek...Ti mit gondoltok? Bevállalnátok egyet? (Forrás: http://www.ohmysocute.com/babbu-one-of-a-kind-cute-carry-all-bags/) ..
Első cirkuszi ihletésű nyakláncommal köszöntök minden idelátogatót! ..