Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CheckMyBudapest Blog

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még egy merítés a nyáron összefotózott hetedik kerületi képekből, ezzel ki is fogytam belőlük egy időre, hamarosan egészen más helyszínek következnek. Az a tapasztalat, hogy minden kerületnek megvannak a maga sajátosságai, az épületeknek egészen jellemző és felismerhető a…..
A sikeres ország- és életváltás ellenére sem egyértelműen sikertörténet a mai poszt, amiből megint az tűnik ki számomra, hogy külföldre költözni sokszor több egyszerű földrajzi helyváltoztatásnál. A Magyarországon szerzett sebek (amilyenek Katalinéi is) külföldön is…..
Miután részt vettünk az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény által rendezett Bauhaus-sétán, azonnal elhatároztuk, hogy a többi várostörténeti idegenvezetést sem szabad kihagynunk. Rövid úton kiderült, hogy a „Hol lakott itt Radnóti Miklós?” című programot kevésbé nekem…..
CheckMyBudapest Blog 2013.01.22 01:15:34
József Attila gyerekkora aligha volt boldog: árvaság, nyomor, betegségek, munka, hideg, verések. Ezen évek nagy része összefonódik Ferencvárossal. Sajnos a helyek egy része, ahol Attila élt, ma már nincs meg, ez alól ritka kivétel a Ferenc tér 11. szám alatti ház, amely nemcsak…..
A Bródy Sándor utca 6-ot a helyi postásnéni tanácsára kerestük fel – azt mondta, ilyen szépet még biztos nem láttunk, mindenképp nézzük meg. Ha burjánzó kertet nem is, de egy csodálatosan szép lépcsőházat találtunk itt. Növények ugyan csak cserépben laknak ezen a…..
CheckMyBudapest Blog 2012.12.28 01:50:03
A Fővám tér Budapest turisták által egyik legtöbbet látogatott része, egyik útikönyv sem feledkezik meg arról, hogy ajánlja: német, olasz, spanyol, netán japán barátunk térjen be a Vásárcsarnokba egy jófajta sült kolbászra. De vajon a kötelező fotókat letudva hányan…..
CheckMyBudapest Blog 2012.12.23 00:38:53
Előkerült egy régebbi beszámoló,közben kiderült, hogy zsoltissimus követte el. Képek KEEP hozzászólásában :) Szervezési-logisztikai problémák miatt csak 05:30-kor tettük le az autót a park&fly parkolójában (1900 Ft), transzferbusszal 05:40-re értünk ki a terminálra,…..
CheckmyBudapest Beköszönő 2012.10.15 21:19:49
2011 novemberében kezdtem el a blogírást, akkor még checkmybudapest.blogspot.com címen. Hobbifotósként rengeteg képet készítettem a fővárosról, ezért egyértelmű volt hogy Budapest témában fogok blogolni. Annál is inkább, mert ez a város gyönyörű, tele titokkal és…..