Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcipunk

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bajnokok Ligája csoportkörét váratlan eredményességgel kezdő Juventus éppen az előzetesen a D-jelű négyes leggyengébb tagjának vélt Borussia Mönchengladbachot fogadva hagyta veszni első pontjait a sorozatban, s a torinóiaknak most a német csapat vendégeként kellene győzelmet…..
marcipunk 2015.11.03 22:53:10
@Trieszt120506: sajnos nagy csalódás
A sörkészítés szinte egyidős az emberiséggel, ráadásul a sörözés jótékony hatással van az egészségre, Nagy Feró szerint pedig a bicepszre. Sokan úgy vélik, ősi borivó nemzet a magyar, holott elődeink előbb ismerhették a sört, mint a bort. A régi magyar seresszabadság…..
A Juventus kihirdette huszonegy játékosból álló keretét, amellyel Bergamóba utazik a bajnokság ötödik játéknapján, és amellyel megpróbálja folytatni győzelmi sorozatát. A vendégektől minden bizonnyal hiányozni fog Andrea Pirlo és Andrea Barzagli, mivel mindketten továbbra is…..
marcipunk 2014.09.27 22:46:46
Ogre az egyetlen ember, akit néha megkértem, hogy írjon az FK-ra, mert bírom, ahogy ír, persze sosem írt nekem. De neki nem kellett cikkeket írni, hogy érvényesítse az ízlését sörfronton, elég volt egy komment is. Egy június végi FK-cikk arról szólt, hogyan készítsünk…..
A Juventus kijelölte keretét az Olympique Lyon elleni Európa Liga negyeddöntőre, amelyen a torinói csapatnak a Stade de Gerlandon kell megnyugtató eredményt produkálnia a jövő heti, hazai visszavágó előtt. Antonio Conte ismét a keretbe jelölte a sérülés miatt az elmúlt…..
marcipunk 2014.04.03 22:47:52
Pár napja már nálunk is kereskedelmi forgalomba kerültek az AMD új FM2 foglalatába illeszkedő másodgenerációs procijai, akarom mondani APU-i, melyek a hagyományos x86 magokon kívül már HD7xxxD sorozatú grafikai egységet is tartalmaznak. Aki szét karja vesézni a témát, az…..
Főleg "gémer" körökben menők mostanában az 1000 W-os tápok, mert "az SLI-nek kő az erő öcsém, megeszik másfél kilowattot". Ha Te nem vérpistike és haverjai baráti társaságába tartozol és inkább hatásfok alapján választanál PSU-t, ráadásul a hagyományos ATX méretet is…..
Be kell hoznom a lemaradást, erről a házról a prohardver már egy fél éve hírt adott. A 250 x 310 x 340 mm-es,  nem kismértékű iMac-fílinget magán hordozó dobozban elfér egy mini-ITX lapon kívül kétslotos VGA-nk, egy ODD-nk és akár 5 db 3,5"-os HDD-nk is.  A bit-tech…..
Az Intel Z77 chipkészlete Intel Core  i7-3770K-el kombinálva ütős kombinációt alkot, hát még 17x17 cm-en tálalva. Csorgass nyálat!..
Célom, hogy modern, apró, hasznos alaplapokat és kiegészitőket mutassak be azoknak, akik izgulnak a minél nagyobb Hz/cm2 értékekre, az okos megoldásra és akár szivesen elbarkácsolnak a nemes cél érdekében. ..