Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feketeistván

2 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nem saját hibájából került a szegények népes táborába, már gyermekkorában elkezdődtek a gondok és szülei halála után neki kellene mindent helyre hozni.  Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon aszegenyekvagyunk@gmail.com címre…..
Feketeistván 2018.07.24 20:13:30
@I.Asimov: Respect
Ritkán találok jó magyar filmet, most ez nyilván teljesen szubjektív. A filmről számos kritika és vélemény létezik. Mostanában inkább a filmsorozatokat részesítem előnyben, a kitolt időkorlát lehetőséget ad olyan szintű karakterábrázolásra és mélységre, ami egy könyvvel megegyező szintre emelheti.…..
 - SPOILERMENTES - John Ruth, a Hóhér (Kurt Russell) – foglalkozását tekintve fejvadász – a tomboló wyomingi télben postakocsival igyekszik Red Rockba, hogy legújabb "fogásáért", a gyilkosságért körözött Daisy Domergue-ért (Jennifer Jason Leigh) behajtsa a nő fejére kitűzött vérdíjat. A…..
falSzöveg Ocho Macho: Jó nekem 2013.11.22 16:20:00
Külön öröm, amikor egy sz@rul levett Manu Chao klón miatt kell szégyellnem, hogy szombathelyi vagyok. Pedig Manu Chao zenéjét és szűkebben vett hazámat is szeretem, talán ezért is esik olyan rosszul, amikor egyesek Szombathely hírnevét megpróbálják a béka hátsó fertálya alá…..
Feketeistván 2014.10.02 21:35:17
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
Millió pszichiáter és millió pszichológus kezein mentem már keresztül, jelentős javulás nélkül - ellenkezőleg - egyre kevésbé vagyok képes hinni az emberekben, a segítőkészségükben, az orvosokban, a szakemberekben. Úgy érzem, hogy a többséget csak az anyagiak érdeklik, és…..
Az megvolt, hogy a megnyitó első műsorszámaként a kis Puskás Ferenc felcsúti színekben szaladt ki a pályára? Nagy-nagy szerencse, hogy a felcsútiak egyáltalán nem akarják kisajátítani maguknak Puskást. Sem, amikor lenyúlják a nevét, sem, amikor ellopják a hagyatékát. És…..
Feketeistván 2014.04.23 16:48:13
A Vastagbőr töltötte fel Youtube-ra a Kossuth Rádió délután kétórás híradójának azt a részletét, amiben Török Annamária műsorvezető a kövezőket mondta: "Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda…..
ProgBlog Mi lesz másnap? 2014.02.17 16:02:56
Végrehajtjuk a feladatot. Nem tehetünk mást. Azután… – Nem – vágott bele Evi. – Addig. – Azután – ismételte makacsul Ope. Die értetlenül nézte őket. – Mi ez? Miről beszéltek? – Ugyanarról, Die – Mat hangja tárgyilagos volt. – Csak addig szolgálják a…..
Feketeistván 2014.02.18 17:37:43
Na, aki arra panaszkodik, hogy lassan történnek a dolgok, igencsak kap az arcába eksönt. ..
Feketeistván 2014.02.06 19:21:42
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
Feketeistván 2014.02.01 09:38:15
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Volt egy szekszárdi fideszes országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos, akinél annak idején kiütötte a biztosítékot a trafikmutyi, és nyíltan beszélt arról, hogy politikai döntések születtek a pályázatok "elbírálásakor". Hangot adott nemtetszésének, majd ennek…..
Tegyünk úgy, mintha meglepődnénk – fogalmazott egy szakértő a kormányzati bejelentés kapcsán, amely szerint a kormány vételi ajánlatot tesz az ISD Dunaferr Zrt.-re. Az orosz-ukrán hátterű, végső soron a Vnyesekonombankhoz kapcsolódó dunaújvárosi vasmű visszaállamosítása…..
A kormányzati rongyrágyázásnak nincsenek határai. A NB2 Keleti-csoportjából feljutott Mezőkövesd ugyanis 400 millió forintot kap a költségvetés tartalékaiból. Mostanra eljutottunk oda, hogy már nem is használják a tao támogatási rendszerét arra, hogy az adófizetők pénzén…..