Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heidi

28 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 -ti mi a jó istent csináltok?- kezdett el kiabálni Tom-nem megmondtam h ez a fúria elcsábítja megint?- orditott most Nadinenak-a k**va isten ba**a meg- mondta Tom majd belerugott erővel a kanapéba-állj már le Tom-szólt rá Bill indulatosan.-álljak le? igen? álljak le?, tudod öcsi…..
 -hol van Bill?-rontott be idegesen Tom a hotelszobába-nemtudjuk, utoljára én akkor láttam amikor koncert után beszéltünk azzal a nővel, jajj mondjad már a nevét, kivel-idegelte Gustavot h nem jut eszébe a nőnek a neve-Grace- mondta halkan Nad-na igen azzal a Grace-szel amikor…..
 -Bill .. szeretlek-bukott ki belőlem, de nem bántam meg h elmondtam neki, mert nemsokára mennek tovább, és muszáj hogy tudja, majd megint elkezdtem sírni.-Annyira sajnálom h akkor elhagytalak. egy nagy idióta voltam. tényleg sajnálom.- a könnyeim még mindig folytak-Nyugi Heidi,…..
  Mikor megláttam... -Mit csináltál?-néztem Strifyre.De nem válaszolt.Ránéztem Kirora, aki most a földet nézte., majd odamentem hozzá...-Jól vagy?-kérdeztem aggodalmaskodva. -Hö-hallottam Strify hangját és mérgesen néztem rá.Nem nézett rám, de akkor nem is igazán…..
 -köszönöm a számot-suttogtam Bill fülébe ugy h csak ő hallotta meg, bár, ahogy meghallotta a hangomat azonnal megfordult, és csak néztünk egymás szemébe, egyikünk se mert lépni, megint, teljes extázisba estem a szemei láttán-hát, igazán nincs mit-szólalt meg Bill egy kis…..
 -na készen vagy már?-ronott be Andy a szobámba-öhm, majdnem, de jól nézel ki-néztem rajta végig, egy fekete gatya, hozzá egy fehér póló, meg egy fehér cipő, haja az égnek áll, tényleg jól nézett ki-oh köszike, de azért te sem panaszkodhatsz :)-rajtam egy ezüst színű…..
 23. részKérlek komizzatok, h milyen a blog, mert szeretném tudni :) -mm- ébredeztem elég hangosan, majd körbenéztem h hol vagyok mert nem volt igy hirtelen ismerős a hely, utána leesett h Andy szobájában vagyok, de Andy nem volt mellettem, lenéztem a földre .. ottsincs.. akk egy…..
-kicsim, csengettek, nézd már meg h ki az! nyakig vagyok a mosatlanban- kiabál fel nekem anya -oké- azzal fogtam magam, és lementem -szia baba-Andy és azzal az erővel nyomott egy puszit az arcomra -sziiiaa Andy, de rég láttalak.. -hát igen, kb két órája- kuncogott magában -hát,…..
 -figyelj csak, lenne egy ötletem .. mit szólnál ahoz ha elmennénk a strandra?-vetettem fel az ötletemet-psze menjünk (:-oké csak nekem elkell még készülnöm, átöltözök, és akk majd találkozunk oké? ha kész vagy gyere el hozzánk, remélem emlékszel még h hol lakunk ?!-psze…..
Heidi 2010.06.24 21:11:56
 -azonnal adjon egy jegyet erre a vonatra-Bill a pénztárosnak-meik vonatra első osztály vagy másodosztályú helyjegyet kér?-a nő halál nyugodtan-tökmindegy..csak adjon már egy jegyet-jó elnézést..máris adom…..tessék-a nő-köszönöm-kifizette majd szaladt ki a…..
 -…kérlek menj ki..nincs valami jól…:/-suttogja Nad vkinek-még h nincs jól..cöhh..komolyan mondom mindjárt elkezdem sajnálni..és szted Bill mit érez..?.hm?most ne haragudj meg h ezt mondom de a tesód kibírhatatlanul önző!..-miért vagyok önző? azért mert nem megyek…..
 Elmentünk bulizni és már egy pár kör után..-nézd már h enyeleg azzal a bájgúnárral..:@-Bill rám célozva..-miért bájgúnár?..sztem tök helyes-Nad megvédett-ki helyes…azonnal megverem-Tom egy cseppet idegesen-senkisenki…amugy az a csávó aki Heidivel…..
 -Bill..mit csinálsz?-én tök hülyén nézve-ne haragudj de imádom ezt a szájfényedet..szóval kipróbáltam…neharíííí-és bevetette azokat az ellenállhatatlan bociszemeit-jó oké…*nyelnagyot* semmibaj-alig kaptam levegőt a szemeitől..legelőször is ez fogott meg…..
  -figyelj Bill..én mindennél és mindenkinél jobban szeretlek téged..és egyszerűen nem tudod elhinni h mit éreztem akkor amikor megtudtam ezt a dolgot..de én szerintem ez kettőnknek nem fog összejönni..-én lehajtott fejjel-a szívem szakadt meg most h ezt mondtad..iszonyatosan…..
Heidi 2009.09.07 19:30:34
Heidi 2009.09.11 14:36:51
persze megadom..:P
heidi.boss@hotmail.com
0-24 óráig fent vagyokxD
 *HelloSzija Szépség-vki*hát szija Rasztaherceg:)-én*BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!-Tom*köszönöm szépen:)*na hogy tellik a szülinapod?*röviden?...szarul*miért?*hááát…mert mondjuk Andy dolgozik és teljesen egyedül vagyok itthon..úgyhogy ma valószínüleg a parkban fogok ülni…..
-Bill beszélnünk kell,tudok rólad és Lisáról..miért nem mondtad el?-én mármár sírva-milyen Lisáról?-jajj kérlek ne tetesd a hülyét, figyelj..ez nekünk nem fog menni-én-de miért?én csak téged szeretlek senki mást-Bill és már folyt a könnye-3 hete még Lisának mondtad…..
 13.rész-úristen…hát szijja Tomcika..de rég láttalak..-egy számomra ismeretlen személy-szia Nadja..:S-Tom-miaz már nem is örülsz nekem?-ezek szerint Nadja-miért örülnék?megcsaltál..annak örülök h eddig nem bukkantál fel az életemben-Tom mármár ordítva-Tomicica…..
 először is bocsi h másfél évig nem volt rész viszont KÖZKÍVÁNATRA….visszatértem:-)12.részna szal ott tartottam h Nad akart vmit kérdezni vmit Tomtól-öö Tom..összesen kb hány lánnyal feküdtél le eddig?-én-hát ööö…na szal volt Clare,Kate,Heidi…nem a…..
11.rész-miért zártátok be az ajtót?mit csináltatok?-Tom-mert együtt akartunk lenni-Bill-dugtatok?-Tom-nem-én és csúnyán néztem Tomra-oksi…csak megkérdeztem-Tom mentegetőzően~Nad szemszögéből a tegnap este~Elmentem zuhanyozni majd próbálok bemenni Bill…..
  °°° 10. rész °°°Ott tartottam h Tom gondolkozott..-ez nem lehet igaz!én nem vagyok szerelmes…de olyan szép a mosolya..-Tom magának és közbe mosolyog-de én nem lehetek szerelmes…Bill az érzelgősebb…nem nekem való a szerelem…de akkor…..
  *** 9.rész ***ott tartottam h Bill válaszolni akart nekem-mert szeretlek-Bill és én itt lementem hídba (képletesen értve)-na várj…tudtommal neked van barátnőd-én-nincs-Bill-akkor miért mondtad azt?-én-mert Shin nagyon sokat cikizett azzal h én buzi vagyok..pedig nem…..
  *** 8. rész ***ott tartottam h valaki jön velünk szembe-vigyázat… ribancriadó-hallom Tom hangját-sziasztok…-valaki aki nekem eddig ismeretlen volt-szia-én mert egyedül voltszia-Nad-csá-Bill tök bunkón-szijjjjja Bííííííííííííííííííííííl-az a…..
  7. rész Na szal ott tartottam h Tom válazolni akart Nad-nak:-húúú nem is tudom.. a legjobb a pornó-Tom és Nadra kacsint-és kedvenc tantárgy?-Nad-biológia-Tom és sunyin mosolyog-jajj Tom…neked minden csak a szex-ről szól?-Nad-igen….a szex az egyik…..
  ***6. rész ***Ott tartottam h valaki kopogott*kopkopkop*-kopogott az ajtón túl egy embőcke-ki vagy-én bunkón-csak Tom-Tom-ja.. gyere be!-én-na már bent is vok-Tom-látom-én-na mi van Bill-el?-Tom egyből a közepébe-semmi-én és közbe mosolygok-na mesélj!!!-Tom és lelült az…..