Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szubsztitúció

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
Szubsztitúció 2013.04.06 14:48:14
Onnantól kezdve, hogy a Nők többet akartak annál mint az a "rabszolgatartás" amit a férfiak megköveteltek tőlük... Azóta van ez a világ végtelenül elkorcsosulva. Mikor a gyerekszülés egy Nőnél nem szempont.. az inkább egyen meszet.
Mert piszkosul unatkoztak mikor gyereket kellett nevelni, unalmasnak találták, ha egész nap csak a barátnőikkel lóghattak, mikor nem volt más dolguk mint a hobbijuknak élni(50-es 60-as évek, globálisan: ezt Ők kínszenvedésnek érezték.
Ma már egy nőnél az is ritkaságszámba megy, ha képes FŐZNI. "De az olyan cuki ha egy pasi csinálja".
Igazából millió példa van még amit felhozhatnék, de talán jó magam ezért vagyok egyedül. Sőt amióta nem hátráltat egy Nő a hülyeségeivel azóta érdekes az életem is erőteljesen ível felfelé. Egy igazi örökzöldet tudnék felhozni példának, ami egy igazi görbetükör a Nőknek... és végtelen igazság:
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. s**xológus
23. pszichiátriai szakorvos

A természeted is fontos. Legyél
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jólnevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, de mégis aggódó
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel
volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt
térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a
kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a
ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és
ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:

1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

és most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb.
Ez azért van, mert a férfinak
szüksége van:
1. s**xre
2. kajára

A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Végeredmény:
Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy
teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!
Az alábbi levél létjogosultságát egy gazdasággal foglalkozó oldalon a Magyarországot teljes egészében érintő jövőkép indokolja, és ez talán a legtöbb fiatalt és nem fiatalt foglalkoztatja. Valószínűleg sokunkban megfogalmazódott már egy miért igen? és egy miért nem? elképzelés az esetleges külföldre…..
Szubsztitúció 2013.04.01 20:17:28
Én igazából mosolygok itt a legtöbb kommentelőn.. De ez van.
A levélírójával teljesen egyetértek. Itthon sok jövőkép nincs. Én igazából azt nem értem meg, hogy mit is akarnak ezzel az országgal a vezetőink. Nem hiszem el, hogy ez nekik sem tűnik fel. Még néhány fiatal elmegy ebből az országból (és jelenleg az itthon tanulók 70-80% tervezi ezt), akkor ez a rendszer így úgyis össze fog omolni. Szeretet vezérünkből még azt is kinézem, hogy megfogja tiltani a fiatalok és a keresőképesek elvándorlását (EU elleni "szabadságharc" címén).
Itt több baj is van. Amíg egy nép agyát ki lehet mosni (aztán 2/3-al megnyerni) olyan választási programmal: hogy minden jobb lesz, mint Gyurcsány alatt... Nos azt hiszem, hogy akkor itt a magyaroknak harangoztak. Csak emlékezzünk vissza:
1., 300-as eurónál már a Gyurcsány kormány lemondatni akarták. (most legfrissebben is 303 euro de közel járt a 310-hez is. Mit keresnek még a helyükön?!)
2., Tisztán él az emlékeimben, hogy választási győzelmük esetén ígéretet tettek a benzin jövedéki adójának a csökkentésére. Erre mi történt? Még nagyobb lett a jövedéki adó és pluszban Bio-etanolnak is felvitték a jövedéki adóját )egy olyan üzemanyag fajtának amit mindenütt támogatnak az Eu-ban)
3., Most komolyan emberek... Most azon sírnak itt néhányan, hogy az MSZP annak idejét szétprivatizált mindent? Megnéztétek, hogy a NEMZETI BANK élén most ki ül?! (nesze neked legnagyobbat Ők lopják).
A legnagyobb baj az emberek, hogy egy agy-mosott Orbán szeretet vezér szavazóbázistól nem lehet sokat várni. Egyik is lopott (MSZP) a másik is.. csak az utóbbi még ráadásul álszent módon teszi ezt. Undorító módon.
Tudjátok külföldön sincs kolbászból a kerítés. Nincs ott sem kánaán. Sőt! Tovább megyek ott is lopnak a politikusok.. nem is keveset. De pont leszarom, hogy ki mennyit lop ha közben én is jól keresek és egy jóléti államban élek.
Szóval a fiatalokat csak biztatom, hogy menjenek innen még mielőtt ez az állam becsődöl. Mert befog. Záros határidőn belül (persze ha Nemzeti Bank tartalékait felhasználják isten ments a magyaroknak..). Ha lehetőség van ezt nem kell átélnetek. Magam is ha megszerzem a diplomám az első teendőim között lesz jegyet vennem a "nyugati kapitalizmusba" (aztán mielőtt bárki jönne azzal milyen szemét vagyok: nem az állam fizeti a diplomám.. Hanem én!).
Férjcserélő Bekezdek 2013.03.30 15:09:01
Már egy ideje foglalkoztat a dolog. És nemcsak engem, Gábor, a férjem is benne lenne. Szex közben legalábbis ezt mondja. Aztán utána meg nem beszélünk róla. Nem tudom eldönteni, hogy csak a vágy hevében mondja ki ezeket a fantáziákat, vagy csak engem akar felizgatni vele. Vagy saját…..
Szubsztitúció 2013.03.31 22:35:13
@titti79: Kicsit ferdítesz. Amit te állítasz a "pasi Lujza" gondolatmeneteddel csak annyira cáfolnám meg, hogy ezt Férfi társaimtól is undorítónak találnám.
Aztán ha jól elolvasod amit írtam akkor rájössz, hogy pillanatig nem állítottam, hogy neked nincs ilyen egzisztenciád.
Aztán, nézd meg ma az országban, hogy a házasságok 75-80%-a válással végződik. Nem azért mert anno el voltak nyomva a Nők. Nem nem azért. Azért mert akkor még rendben voltak az erkölcsi értékrendek. Ami viszont látszik, hogy akkor az Uradba se szorult erkölcsi tartás.. Ha nálatok ez így rendben akkor mondok valamit. Erősen datálva van az, hogy Ti is az elváltak táborát fogjátok erősíteni. Szóval nem is akard, hogy elvegyen. Megkímélitek magatokat pár milliós kiadástól esküvő címén (jah és a család hülyére vételétől). Nyitott kapcsolat, swinger klub az egyenlő a kapcsolat halálával. ;) Mert ha szeret és simán bedob a közösbe, akkor ott minden van csak szeretet és megbecsülés nincs.
Szubsztitúció 2013.03.31 23:04:43
@Gillett3: :) Hagyjad. Semmi gond. Ő így ad hangot a saját világában lezajló esztelen balgaságoknak. Sőt, az is lehet, hogy boldog és kiegyensúlyozott ember egyébként. ;)
Nincs meglepetés: Orbán Viktor Matolcsy Györgyöt jelölte a Magyar Nemzeti Bank élére. „Ez a legkevésbé kockázatos döntés” – indokolta a kinevezést, mi meg közben azon gondolkozunk, miféle kényszer vezeti a Fidesz kommunikációs stábját (illetve miniszterelnökét) arra, hogy…..
Szubsztitúció 2013.03.01 18:20:14
Érdekességek csupán: Érdekes MSZP alatt nem volt deficiteljárás hazánk ellen. Pedig nem ártott volna. Amióta szeretet vezérünk van azóta le sem szálnak rólunk. Ami szintén erősen mutatja, hogy kik is vannak többségben az EU parlamentben.
Az pedig, hogy most Matolcsy lett jegybank-elnök.. Ez minden csak nem megnyugtató.
Az pedig végképp nem, hogy hülyének nézik az ország lakosságát. Persze az emberek 95%-a ebben az országban tényleg nem ért a pénzhez azon túl, hogy bemegy a boltba és elvásárolja azt, vagy elissza. Az élelmesebbik fajtája még lehet annyira ért hozzá, hogy a pénzt berakja egy bankba.. de kamatot már képtelen számolni rá. Akkor kérdem én mégis mit csodálkozunk?! Az ilyen embereknek tényleg bármit el lehet adni.
Aztán van még egy-két dolog, amiért nekem a szeretet vezérünk a bögyömben van:
- Álszent. Végtelenül álszent.
- Hazudik (elnézést, Ő soha sem Gyurcsány igen), hogy nincsenek megszorítások. Érdekes, mégis egyre több embernek egyre nagyobbak a kiadásai. Drágább a benzin, a jövedéki adója az egekben.. Pedig nekem tiszták az emlékeim arról, hogy első lépéseik között ezt akarták csökkenteni.
- Arra is emlékszem, hogy 300-as euronál már le akarták mondatni Gyurcsány kormányt.
Szóval nem megszorít: hanem csipsz adó, amitől drágább a kóla és minden egyéb. 450-es benzin.. szóval jó ez itt.
De van egy rossz hírem emberek. Ez így is marad és gyaníthatóan rosszabb lesz. Mert amíg képtelen beruházni, fejleszteni, addig itt kérem csak jobban fogják meghúzni a szíjat.
Oh és még egy dolog:
Az az IMF színjáték amit levertek piszkosul sok közpénzből, uszító kampányokra költve (ugye az IMF-es "reklám" táblákat már hadd ne mondjam), aztán kiderült, hogy kanyarban sincs az egész... :D Annak idején ez a jó képességekkel megáldott vezérünk már az utcára ment volna, megint romba dönteni a fél várost..
Szubsztitúció 2013.03.01 20:41:31
@hot-spot:

A múlton tényleg nem érdemes rágódni. Viszont Orbán Diktor-nak annyiban igaza van, hogy sokat nem köszönhetünk a fene nagy jobb oldalnak. Persze ha jelen történéseit nézzük akkor tényleg se bal se jobb oldal nem csinált itt semmit az elmúlt években mint csak annyit, hogy titeket átvertek, megloptak.
Az is igaz, hogy a történelem során a "nemzeti értékekkel" a Magyar csak szív. Nem is keveset. Szerintem talán pontosan Mátyás király óta.
Erről a nemzeti témáról érdemes lenne leakadni már. Láthatóan nem működik, vagy ahol működik ott általánosságokban a diktatúra van jelen. Mint ahogy itt is láthatjuk. Az EU-nak ez a nagy előnye: Nem tud teljesen totalitárius hatalmat biztosítani magának. Elég megnézni, hogy a röghöz-kötést: csak egy apró momentumként. Mint anti-demokratikus lépést. Szerencsére a határokat nem tudja lezárni a fiatalok elől. Ha lenne módja rá hidd el megtenné.