Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törtető évi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
törtető évi 2012.10.14 11:08:17
@enmajor: az az énekelni nem tudó, akire te gondolsz, az legalább szórakoztató volt. :) minden héten várta az ember hogy mivel áll elő?
Ez az énekelni nem tudó, (jimmy jr) viszont szánalmas. Minden produkció után magyaráznia kell a bizonyítványt. Haknizzon a faterimitáció árpi bácsikájával, és hagyjon minket békén. A keresztest meg feljelenteném korrupcióért, ő a felelős hogy az országra szabadította ezt a szarkupacot.