Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirmóka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre zseniális és undorító. Bődületes siker, luxuskocsin furikázó értékesítők, hatalmas házukat elvesztő, csúnyán bepalizott befektetők. Az MLM-rendszer csúcsra járatása, az ügyfelek szerződés utáni magasról leszarása. Ez mind a Brokernet nevének hallatán juthat az…..
cirmóka 2012.10.14 15:50:21
@Gabor1895:egyszerűen a valóságot foglalja össze Hakapeszi Miki írása a Brokernetről.Sajnos én is az ügyfeleik közé tartoztam.A dolog bizalmi alapon kezdődött,Kínával,grafikonokkal.Egy rövid ideig működött is,a világban pénzbőség volt,szerencséjük volt.A szerződések megkötésével kapcsolatban a véleményem annyi,hogy csúnya csúsztatásokkal,a valós, kevésbé előnyös szerződéselemek elhallgatásával tudtak a b.netesek ügyfeleket szerezni,hiszen a valóságot teljesen megismerve ép eszű ember nem köt velük üzletet.A legdurvább a c...g pannónia története volt az én esetemben.Ezt a biztosítást úgy mutatták be,mint Járai volt pénzügyminiszter cégét.A 8.5%-os allokációs költséget és a brutális visszavásárlási feltételeket gondosan eltitkolták előlem.A törzsrészvényeket rámsózták 750-950 forintért,most meg 260 jó esetben.Hát büszkék lehetnek erre a zsenialitásra.Amíg ügyfelük voltam mindig ment a ködösítés,meg a nyugtatgatás,hogy ez csak átmeneti állapot stb... a lényeg az volt,hogy a pénzed minnél tovább a biztosításban maradjon.És láss csodát a b.net " magasan képzett pénzügyi szakembere" nem tudta naprakészen megmondani,hogy mennyi pénzem van.Ez ment pár hónapon keresztül,mígnem saját kezembe vettem a dolgokat.Amikor megláttam a szerződések mögötti valós állapotot, vagyis hogy a gyertya mindkét felén ég, két napon belül döntést hoztam az egész szarkatyvasz felszámolásáról.Nem volt könnyű...
Amit biztosan el tudok mondani az annyi,hogy azóta nyereségesen tudom kezelni a megtakarításomat.Sajnálatos,hogy ez egy kifejezetten befektetésekkel foglalkozó sztárcégnek nem sikerült.Visszatekintve fel tudom sorolni behálózásom okait:bizalom,hiányos pénzügyi ismeretek,több tényező kedvezőtlen együttállása,időhiány az állandó gürcölés miatt.Gabor 1895-nek kifejezetten cinikusnak tartom azt a megjegyzését,hogy akinek ez nem tettszik hívja az ügyfélszolgálatot vagy jelentkezzen a PSZÁf-nál.Micsoda?Hogy én ezek után még időt és pénzt pazaroljak a semmire?Arra azért ügyeltek,hogy ezek a szerződések az ügyfél részéről nehezen legyenek megtámadhatók.A múltból egy kép él bennem a dicső cégről,ez egy trágyarakás cukormázzal díszítve.Ha állatokban gondolkodok,a hiéna és a métely jut eszembe. Innentől kezdve részemről befejezettnek tekintem a történteket.Ha csak egy embert meg tudok tőletek védeni,már elértem a célomat.