Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FKpqrt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután, miközben a Tv2-ben mindenki már a The Voice-premierre készült és a gyakornokok kifosztották a környékbeli közértek pezsgőkészletét, a tévében csendesen ment az adásfolyam. A fél ötös Hal a tortán-ismétlést egy török szappanopera, a Tiltott szerelem 158.…..
FKpqrt 2012.10.13 16:48:23
@_Molly:

A Tények? az egy szenzációhajhászós bulvárműsor már szinte, mint az aktív vagy a kókusz. Csak arra mennek rá, hogy minél borzalmasabb dolgokat hozzanak ki mindenből, és ezt olyan élvezettel tálalják, úgy adják elő, mintha estimesét olvasnának.

"Lehet a pezsgő volt sok, lehet a reklám, de valamennyi mindenképpen lemaradt a török szerelmi szappan végéből."

Ez nagyon jó. Egyébként a reklám biztos hogy sok volt, sosem értettem minek 20 perc reklám egy egy órás filmbe.

Egyébként azt sem értem (vagyis persze értem, hogyne érteném) hogy miért kell emiatt hülyének titulálni mindenkit aki nézi az ilyen filmeket, ez egy sorozat volt. Bárhol mehetett volna. Én is utálom a tv2-t meg rtl-t dehát akkor is, még csak nem is barátok közt meg jóbaroszba volt (mondjuk megnézném hogy azoknak levágnák-e a végét) Az meg, hogy így irkáltak be... Túlzásba azért nem kell vinni, ez tény. Engem sokszor felbosszantanak egyébként a nemtörődésükkel, más filmeknél is előfordul hogy kivágnak fontos részeket, szélesvásznú filmből 4:3-asat csinálnak... sorolni lehetne. Hogy ilyen amatőrséget hogy követhettek el, hanyagság, vagy nem is érdekelte őket hogy mi lesz, azt nem értem, de ha azt nézzük, csak azt kapták facebookon, amit megérdemelnek :)