Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZAVCSENKO

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
SZAVCSENKO 2012.10.17 11:21:36
@Babette_: Neked írtam ha nem jött volna le ! Soha egy percig sem éreztem azt hogy nekem járna valami csak azért mert ....egyébként üres frázisokat pufogtatsz itt konkrétumok nélkül ,de visszatérve a lényegre ,azért még vagyunk néhányan akik azokat a bizonyos dolgokat nem másokat el és letaposva kívánjuk megszerezni ha egyáltalán akarod érteni miről beszélek ......?
SZAVCSENKO 2012.10.17 12:20:13
@Babette_: Sorry valamit kurvára elnézhettem !
SZAVCSENKO 2012.10.17 12:28:20
@telkoe: Először is a Posta nem döglődik ,mert nyereséges cég csak hogy képben légy . Másodszor több mint két évtizede dolgozom itt ,és testközelből tapasztaltam meg a különböző változásokat amiket itt egy nyilvános oldalon nem lehet közzé tenni,de legyen elég annyi okoska hogy hidd el nem mindenki dobálja tőle égnek a kalapját . Harmadszor pedig itt egy a Kaposvári kollégák által írt levél az amit kommentálni kéne illene ! Mi akik ebben benne vagyunk és ismerjük a belső viszonyokat ,a mi véleményünk sokkal hitelesebb mint ti akik bejöttök ide észt osztani !