Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anettczky

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden tisztességes, jól menő sorozatban van nyári szünet. Utólagos engedelmetekkel megelőlegeztem magamnak egy laza két hónapos láblógatást. No nem azért mert nem történt semmi, épp ellenkezőleg... Szóval egy gyors összefoglaló, aztán lehet, hogy egyes részekre majd külön…..
anettczky 2013.01.27 17:33:18
@joco78: Drága Sógor!
Először is szeretnék gratulálni a blogodhoz és minden bejegyzésed hasznos tanácsként is fog szolgálni mert a top5 utazási célpont közt van nálunk is India. Rezső azért nem beszél magyarul mert tősgyökeres kanadai (már amennyire itt bárki is lehet tősgyökeres) és Rogernek hívják, csak eredeti neve ragozása olyan nyelvtani problémákat vetett fel, hogy egyszerűbb így írni. Tehát kettőnk közül én beszélem az ő nyelvét, és mindenkinek ajánlom ezt a módszert aki 2 hónap alatt akar megtanulni angolul :-)Üdvözlettel: Sógorasszony
Múlt hét közepén kedvesem kapott egy emilt barátjától Brájentől, hogy szeretne ellátogatni a nagyfaluba, és hát nagyon szeretne már találkozni velünk is, szóval mi lenne ha nálunk aludna mondjuk úgy szombat-vasárnap. Gondoltam nagy baj nem lehet belőle, meg hát sosem láttam…..
anettczky 2012.11.15 04:20:58
@joco78: www.youtube.com/watch?v=hvY-wKjQHDo Pontosan a linked szerint kelt, aztán a nap valahogy a fentiek szerint folytatódott.....:-)
anettczky 2013.01.04 13:47:13
@joco78: Drága Sógor! Az élet néha kegyetlen, de a karácsony még kegyetlenebb, és így, hogy két életem van az megduplázza a teendőket is. 2-szer 7000km van a seggemben az elmúlt egy hónap alatt, és most volt a nagycsaládi egyesítés Rezső és a szüleim közt. Amint lesz 3-4 óra szabadidőm (igen nekem ennyi kell egy blog megírásához, mert 2 ujjal gépelek, színész vagyok nem titkárnő)folytatom a dolgot mert sztori az született bőven. Nagyon reménykedem, hogy a jövő héten már helyreáll a rend. Addig is jatleggel teli mélységes hódolatom: Sógorasszony!!!
Reszkess világ jövök!!!! Három hete ültem a tankönyv felett, amikor már úgy éreztem, hogy na jó már a kiadó és a szerkesztő adatait is kívülről fújom, tehát itt az idő: vizsgázzunk le. Mielőtt elkezdtem a tanfolyamot szorgosan utánajártam, hogy egyáltalán, én ezt…..
Tegnap megszállt valami földöntúli izé, gyanús is volt, hogy süt a nap, meg nem kell kabát. Gyönyörű idő egész nap, úgyhogy gondoltam túrázok egyet, irány a bolt. Mert itt nem úgy van ám, hogy minden sarkon van egy kis közért aztán gondolok egyet leugrom valamiért. A…..
Mindenki ismeri a közhelyes viccet arról, hogy hol van a nők G-pontja? Hát a shopping szó végén! Nos ez rám is tökéletesen igaz. Ha lehet a vásárlást hobbinak nevezni, akkor nekem ez a második legkedvesebb hobbim így a G-pont környékén. Egyszerűen imádom azt a szót, hogy sale.…..
Mindig is szerettem volna balett táncos lenni, de az első hibát ott követtem el, hogy nem kezdtem el 3 évesen, aztán kicsit később már ekkora seggel kissé nehézkes. A színisuliban volt valami balett alapképzés, de az mindig a reggeli órákra esett, úgyhogy általában másnaposan…..
Ismét egy gyönyörű napsütéses jégvirágos vasárnap reggelre ébredtünk, a kutya meg én. Rezső egész héten gályázik, gyártja a kultúrát, én meg jó fej vagyok, hagyom aludni.(Mint bemutatkozómban említettem hétvégente nálunk van láthatáson a kutya, aki kedvesem előző…..
Szombaton történt vélem a nagy esemény, 30 évesen rászántam magam a jogsira. Naná, hogy itt Kanadában hiszen angolul sokkal egyszerűbb???!!!!! Szóval besétálok hajnali 9:30-ra (jelzem szombat van, és 7-kor kellett kelni mert logikus, hogy a vezetési sulit olyan szinten külvárosban…..
Szóval blog. Miért is, nem tudom. Mindenkinek van, és ez most "olyan trendi", egy frászt csak unatkozom, és ilyet még sosem csináltam. Egy kis bemutatkozás: születési név: Anett, Évek száma: 30, elkezdett iskolák száma: kb 10, befejezett:3 élettapasztalat:15000 ebből hasznos:14,…..