Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnuszm

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábban született bejegyzésben már megemlítettem, hogy mennyire népszerű sport errefelé a sífutás, különösen annak a klasszikus stílusú változata. Évről évre két nagyszabású sporteseménynek is otthont ad Svédország: a leghíresebb verseny a sífutók számára a…..
Szőke & kék szemű IKEA 2013.01.11 22:51:17
Természetesen ez sem maradhat ki, csodálom, hogy 4 napig kibírtam nélküle... Szóval Stockholmban két IKEA van: egy nagyobb (a legnagyobb Európában) és egy, a szállásomhoz közelebb. Mivel ugye nem a méret a lényeg, ezért a közelebbit látogattam meg. Íme ő lenne az: IKEA…..
Átvágtuk a szalagot, megnyílt a Hegyvidék Központ, lehet végre vásárolni, nézelődni, kávézni az új Hegyvidék Központban. Reméljük jól fog működni, a környéken élők pedig hamar megszeretik. Az eseményen készült villáminterjú itt látható...
molnuszm 2012.10.12 18:25:40
Tisztel Váczi Úr!
3 észrevétel a Hegyvidék Központról, természetesen negatívak, mert a magyar már csak ilyen, hogy nem tud maradéktalanul örülni valami szépnek. Hozzáteszem, mindenképp javító szándékkal teszem meg észrevételeimet. Tehát:
1 nagyon kevés szemetes van a Központban belül, ha jól láttam, szintenként mindössze 1 (!) a mozgólépcsők mellett. Nagyjából 5-6 kuka kéne szintenként. De örömteli, hogy szelektív kukák, remélem úgy is szállítják el... Ez egy egyszerűen korrigálható hiba.
2 A forgóajtók iszonyú lassan forognak. Nem tudom, hogy van-e oka, energetikai, biztonsági, vagy egyéb, de rém bosszantó. Ha mellettük nyitva lennének a kézi ajtók, azon közlekednék.
3 és egyben legelszomorítóbb hiba: a biciklitárolónak nevezett csúfság. Sajnálatos, hogy ilyen, elvileg sportbarát kerületben, 2012-ben, meg kerékpáros közlekedést preferáló fővárosban, ilyen amatőr tárolót építenek. Biciklisek között közismert, hogy az efféle, első kerék bedugós rendszerű tárolók lényegében használhatatlanok. Nem tartják meg a kerékpárt (könnyen eldőlnek a biciklik), állandó feszültség alatt tartják az első kereket, és ami a legrosszabb, hogy nem lehet rendesen hozzá láncolni, főleg lakatolni a biciklit. Ez már nehezebben orvosolható hiba, remélem valahogy hamarosan javítják, ha nem, akkor marad a szokásos, közlekedési oszlophoz lakatolás. Sajnos. Pedig a lehetőség meg lett volna egy jó tárolót építeni. Ajánlom tanulmányozásra a Széna téri fedett (!) tárolót. Köztéren, nem szolgáltató házhoz csatlakozva. Na, az szép munka.
Üdvözlettel, és gratulálva az amúgy szép épülethez:
Molnuszm