Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel 21

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég írtam toplistát - meg soká is fogok - de nem bírtam ki hogy most már rendre oldalakon keresztül ezen filmek falloszát polírozó kritikák láttán ne terítsem ki kártyáimat, hogy valójában ezek a filmek értetlenek, értelmetlenek, éretlenek, és még valami é-betűs ami eszetekbe jut. Nehezen jutottam…..
Daniel 21 2013.05.20 22:00:50
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
      Néha olyan filmeket nézek amelyekről tudom, hogy rosszak lesznek de kíváncsi vagyok rájuk valamiért, esetleg érdekel, alul tudják-e múlni az aktuális negatív rekordot. Na, a Majd meghalnak Mandy Lane-ért pont nem tartozik ezek közé. Megláttam, hogy Amber Heard…..
Best and Worst films Anyák Napja 2012.10.20 16:26:24
 Ha nem tudnánk semmit az Anyák Napjáról, cím alapján azt is gondolhatnánk, hogy egy családi vígjátékról vagy romantikus filmről van szó. Ha ilyen várakozásokkal ültem volna le megnézni, körülbelül a 10. percben ( egyben a 10. fuck után) jöttem volna rá, hogy valami…..
     A következőkben bemutatom életem egyik legjobb filmélményét, és – ha nem is a legrosszabbat – de mindenképpen egyik nagy csalódását. A Kill Bill két részes Tarantino alkotás, amelyből mindkettő komoly közönség - és kasszasiker lett, de az első tetszett…..