Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erkxt87

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Live streaming video by Ustream ..
erkxt87 2013.08.31 15:07:19
:(
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni. Ha…..
erkxt87 2013.01.16 09:26:22
@tiamojuve: köszönöm ,hogy figyelmeztettél :)
mára az összes korongot megraktam v-be hátha lesz valami.persze kötésben.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)..
Szívszorító és egyben sújtó belegondolni, hogy még 2009-ben is az iWiW jelentette az elsődleges közösségi hálót itthon - a facebook pedig afféle külföldön dolgozó- erasmusos fiatalok gyűjtőhelye volt, de ott is csak mutatóba láthattunk magyar állampolgárt. És ez alig 4 éve…..
erkxt87 2013.01.07 06:50:26
@vanvelemenyem: kinek akarsz hazudni?nekünk vagy magadnak? Itt a többség sose használja a facet , de mindenki tud mindent.. álszent banda háháháháá
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
Teljes fogadási lista:  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
erkxt87 2012.11.17 19:10:26
erkxt87 2012.11.17 19:11:35
erkxt87 2012.11.17 19:13:19
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii) ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás.intuició,mindenkinek van megérzése..,és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
erkxt87 2012.11.11 19:00:39
erkxt87 2012.11.11 19:01:16
erkxt87 2012.11.11 19:03:06
@Slink: köszönöm.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
erkxt87 2012.11.08 14:11:22
@Buldozer99: helló. ezeket meg is mered tenni?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
erkxt87 2012.10.30 22:17:21
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül, akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
erkxt87 2012.10.16 20:34:29
... ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes !  (Disemal)..