Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbrk

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második évadját élő hangjáték sorozat népszerűsége talán még a készítőket is meglepte, az adás ismétlése volt hogy 500.000-es hallgatószámot produkált. Elsőszámú célközönsége a fiatalság, ezt bizonyítja, hogy jelen vannak az összes fontos közösségi platformon,…..
Világlecsó Osztálytalálkozó. Találkozás rég nem látott cimborákkal, tanárokkal. Mindig vannak páran akik szinte szégyenérzettel vesznek részt ezen az összejövetelen, mivel nem tudtak mit felmutatni addigi életükben - vagy rosszabb esetben el sem mennek. Nos ez a hangjáték nem…..
Oblomov Lustaság fél egészség – mondják. Nem túlzás ez az állítás, és iskolapélda rá az orosz irodalom illetve a világirodalom kiemelkedő regénye, Oblomov, melynek hangjáték adaptációja (is) iránymutató lehet számunkra. Aki erre a hamis ösvényre ér, könnyen hasonló…..
Kicsi szívem kávéba pottyant ‘Választás nélkül kevésbé vagyunk emberek’. Elvégre már az is egy választás, hogy meghallgatunk egy szimpatikusnak tűnő hangjátékot. Ez mottója lehetne a drabnak, és életünknek is egyaránt. Stílusa megfoghatatlan, egyszerre romantikus,…..
Érzelmek bűvöletében Minden férfival előfordult már, hogy megfordult egy csinos nő után az utcán. Nos eme hangjáték ennek a lélektani vonulataival foglalkozik, hogy mennyire nem hagy minket - a darabban Gábort - nyugodni, ha szívünk egy ismeretlen hölgy után repít minket. De mit…..
A Biblia Első ízben társadalom és korszak-kép egy ellentmondásos időszakából a Magyar történelemnek. A több szempontból megtévesztő cím néhány perc hallgatás után már el oszlatja kételyeinket, nem egy vallásos, isteni áhitattal átitatott darabról van szó. Persze aki ezt…..