Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freakydog

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..
Csodás posztok napja van: a délelőtti közösséget megmozgató posztra délután érkezik ez. A kéz az fontos, az arcot megsimító kéz, az egymásba fonódó tenyerek, a bizserélő ujjbegyek - hány testen szánkáztak már végig? Nem mindegy, ha éppen akkor a miénken? 1. Készül a…..
Legutóbb gigantikus török szerelmről számolt be egy olvasónk, most egy másik meséli el, hogy elment Törökországba, ahol ugyan nem robbantották fel, de kirabolták, és még a barátja is megcsalta, vagyis nem, csak úgy mondta. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok…..
Most hogy a szakítósblog másik fele elrepült Cannes-ba, egyedül maradtam a gmail postafiókunkkal, és nem nagyon értem, hogyan lehetséges az, hogy a körülményesen megírt levelek mindig nekem jutnak. Most a monogramozás, az ábécével jelölés után újabb iskola képviselteti magát:…..
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..
freakydog 2008.04.23 15:23:42
A 8. színpadnál borultam ki, ennyire fájdalmas történetet ne küldjetek, komolyan. A lány most már képes visszatekinteni a kapcsolatára, házasságára és önmagára - és ettől olyan fájdalmas a levél, hogy én nem is dolgozom tovább. Elmorzsolni egy könnycseppet, ahogy egy életet.…..
A wiwes sztorikat nem nagyon értem, mert elképzelhetetlen számomra, hogy valaki ott kommunikálja az érzelmeit. Mai történetünk visszatérő jelenség, mert sokan ha megismerkednek egy csajjal/sráccal, akkor rögtön megnézik a családi állapotot is. De mi van akkor, ha már 2 éve…..