Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor1895

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ironman után tükörbe nézve még mindig nem egy igazi sportembert láttam, illetve a futás során tapasztalt sérülékenységem meggyőzött arról, hogy mélyebbre kell ásnom! Még mindig túlsúlyosnak érzem magam (az Ironman-en 83kg voltam 178 cm-vel, most jóval több) és a tartó…..
Egyszerre zseniális és undorító. Bődületes siker, luxuskocsin furikázó értékesítők, hatalmas házukat elvesztő, csúnyán bepalizott befektetők. Az MLM-rendszer csúcsra járatása, az ügyfelek szerződés utáni magasról leszarása. Ez mind a Brokernet nevének hallatán juthat az…..
Gabor1895 2012.10.11 14:49:14
@drsunyilo: Ehhez meg csak gratulálni tudok... Sajnálom, hogy ennyire szánalmas emberek vannak a világon, mit te.
Gabor1895 2012.10.13 12:43:19
@Hakapeszi Miki: őszintén? Mit cáfoljak meg egy olyan dologról, ami a te elképzeléseidben létezik? :) Melyik részét cáfoljam? Két épkézláb mondat nincs a szövegben, ami nem a te szuggesztiód! Nem hiszem, hogy nekem kéne védekeznem! Ha valami konkrétumot is tudsz, állok elébe. A szakszerűség látszata tudom, hogy a te intellektusodnak iszonyatosan magas, de amíg szótároznod kell eme ”szakszerűséget” addig miről akarsz vitázni? :) Én szeretek a tényekről beszélni. Senki nem állítja, hogy nem történtek meg olyan dolgok, amik le vannak írva. Senki! Én vagyok a ”droid”, amikor ha azt mondom neked, hogy a rengeteg ”átkúrás” ellenére a Brokernet-nek van a piacon a legalacsonyabb Storno rátája! Jah hogy az összes ügyet meg lehet tekinteni a PSZÁF honlapján. Az össze eljárást, ami a cég ellen folyik stb..!? Miért szánalmas a barátod??Látod itt van kettőnk között a különbség te csak azt látod meg benne amit látni akarsz. Ha nem érdekel valakinek a mondanivalója, akkor elmondom, hogy ez engem fáraszt. Nem húzom még le egy ebéddel és egy üveg Bock-al….. Akkor ez az ember mivel különb annál e gerinctelen tanácsadónál aki átbassza az ügyfelet? És te mivel vagy különb náluk, ha csak feketén tudsz látni? Ez egy olyan meddő vita amiben nem nyerhetek, mert ha lesüllyedek a szintedre, akkor megversz a rutinoddal. :) Pacsi
Gabor1895 2012.10.13 13:18:42
@Ranger62: Ki kérte, hogy az ügyfél vegyen fel hitelt? Természetesen a Brokernet könyörgött,sőt kényszerítette az ügyfeleket arra, hogy vegyenek fel hitel.. :) Persze. Számtalan devizás ügyfelem van. Mindenki tájékoztatva lett a kockázatról. Tegyük fel 10M HUF-ra van szükséged. A, Forint alapon a havi törlesztő 140.000/hó B, Devizában 80.000/hó. Na vajon a Magyar mit választ. Persze, hogy a Forintot nem!? Minden ügyfelemnek elmondtam, hogy csak annyi hitelt vegyen fel devizában amit forintban is tudna fizetni és a kettő közti különbözetet rakja félre a deviza kockázat miatt.. Hidd el ezt nagyon sok tanácsadó kollégám így csinálta.. Utólag persze mindig mi vagyunk a hibások, meg a pénzintézet, aki rákényszerítette egész Mo-t, hogy vegyen fel hitelt, mert, ha nem teszi elveszi az Állam a segélyeket és soha többet semmi transzfert nem oszt vissza a köznépnek.:) Éljünk ebbe a hitbe.Ha a lakosságnak lenne bármilyen, komolyan bármilyen jellegű megtakarítása, akkor nem kellene hitelhez nyúlnia. Mert nem mind1, hogy 10 év alatt félreteszek 6M-Forintot ami kamtozik mondjuk 10-re, Vagy felveszek 10M-forintot és húsz év alatt visszafizetek 17-et. Mindkét esetben a havi "törlesztő" előteremtésével jár a dolog. A Magyar mégis a másik utat választja és nem esik le neki, hogy a kettő között 11M deficit van. :) Funny people! És természetesen az is a mi hibánk, hogy az emberek minimum 1 kategóriával a saját színvonaluk felett élnek, amit nem tud másból egy idő után, csak hitelből finanszírozni. :) Szerintem ez is a Brokernet bűne.. :)