Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicki

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kései szerelmenek egy raklapnyi előnye van. Már nem akar az ember a másikkal feltétlenül összeköltözni, sőt - épp elég boldog attól is, hogy végre egyedül lehet, oszt azt enged be a kecójába, akit akar, és akkor búcsúzik el tőle, amikor akar. Már nem akar feltétlenül…..
Nicki 2012.04.12 20:08:16
@törökmonika: Na, Monika! Nincs neked mit köszönni, hisz újra meg újra elolvasva eme bejegyzést egyre inkább jövök zavarba! Nem is nagyon tudom, hogy ezeket a gondolatokat hogyan tudtad kilesni a fejemből, :) hisz annyira az enyémek, (is) hogy el sem hiszem. Persze ne gondold, hogy azokat az érzéseket akarom elirigyelni tőled, amelyeknek hatására a fenti soraid születtek, sőt! Örülök, hogy végre... és ennyire... és hogy ilyen természetesen jó neked. Köszönöm, hogy ilyen magától értődő egyszerűséggel adod át az éréseidet. Szeretettel: Levendula
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..