Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Philiphe1963

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ünnepek lecsengését egy vita kialakulása kísérte, amely az elvárások jogosságát vagy jogtalanságát, a szeretői kapcsolatban rejlő reális lehetőségeket pedzegeti. Mivel a téma igencsak fontos, és eddig, ha jól emlékszem, részletesebben nem tárgyaltuk még ki, itt a remek…..
Philiphe1963 2013.01.08 20:01:30
@Immacoolata: Hogy fogadhatja el, hogy egyszer másé leszel, ha azt mondod szeret?
Philiphe1963 2013.01.08 20:25:05
@HoldViola: Ha megismernélek és belédszeretnék, nem akarnám, hogy másé legyél. Azt akarnám, hogy ketten legyünk a világ tetején. Te nem erre vágysz?
Philiphe1963 2013.01.08 20:48:46
@HoldViola: Helyet cserélnél azzal, akire lenéznék a világ tetejéről? Annak jobb, mint Neked, aki ott vagy velem? Neked, akit onnan soha le nem ejtenélek?
Telefon. Ismeretlen szám. Vagy éppen ismerős. Mit sem sejtve felveszed. "Hogy képzelted, te rohadék?" "Nyissa már ki a szemét, maga szerint mit csinál a férjecskéje, mikor késő estig dolgozik?" "Csak jót akarok magának, higgye el, tudnia kell, mi folyik a háta mögött." "Hagyja…..
Philiphe1963 2012.10.10 22:58:53
@skarlát betű: Bocs!! De Te nem ugyanezeket olvastad???

"Hónapokig sétálgattam tudatlanul az utcákon, miközben ahol élek, mindenki ezen csámcsogott.

Tudom, hogy rólam semmi rosszat nem mesélt a szeretőjének.

Megbánni nem bántam meg, mert így rengeteg feszültség kijött belőlem, de igazából sokat is ártottam magamnak ezzel. Még több táptalajt adtam a pletykáknak

Mert igen, fáj, hogy pletyka tárgya lettem a környezetemben, igen, fáj, hogy lesajnálnak

És igényem az is, hogy tiszteljenek meg azzal, hogy nem tesznek pletykatárgyává a helyen, ahol nekem élnem kell.

Én most sem tudnék rosszat mondani a férjemről a megcsaláson kívül, de szerintem a férjem sem rólam."

Nálam az utolsó félmondat verte ki igazán a biztosítékot!!!
Philiphe1963 2012.10.11 16:12:46
@Rhianne:
Vannak olyan emberek, akiknek nem lehet elmondani, hogy ez így nem jó. Ilyen az én nejem is. Mindig mindenkinél jobban tud mindent, mindenben ő dönt, mégis úgy érzi, hogy ő az, aki folyamatosan alkalmazkodik másokhoz. Sőt, erről megvan győzödve!!
Ülünk az asztalnál a családdal vagy a barátokkal, ő előadja a véleményét, vagy viselkedik ahogy viselkedik és mindenki hallgat, bár ugyanazt gondolja: Ez a nő, tiszta hülye! Mindenki aszisztál ehhez, én is. Mosolygok, mint egy idióta, úgy csinálok, mintha nem ugyanazt gondolnám, hiszen mi összetartó család vagyunk, én a jó férj vagyok, ő a jó feleség, akinek nincs rossz tulajdonsága, főleg nem olyan, amit én bárkinek is elmondanék róla.
Szóval, ezért ütött ki az az utolsó mondatod, mert ismerem ezt.

Akik majd olvassák, amit írtam azt fogják tanácsolni, hogy szóljunk neki, de nem lehet, mert nem viseli el. Megbünteti azt, aki lázad. Megbünteti hisztivel, cirkusszal, vagy akár hallgatással, vagy amivel tudja. Erősebb mindannyiunknál, miközben még a hangja is gyengédnek tűnik - annak, aki nem ismeri. Minden álca és kirakat. Ha kell kedvesen, intelligensen, és mosolyogva döfi bárki hátába a tőrt, aztán felhívja és úgy tesz, mintha semmi se történt volna.
Gyengébb nőre vágyom, amikor vadászom. Szoknyásra. Még akkor is, ha eközben rekedt és mély a hangja.

Többet nem írok, mert zzt látom, nincs itt rajtam kívül más férfi, aki még elmondaná a véleményét Nektek, és ez talán nem véletlen. Sziasztok.