Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TraderLaca

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre zseniális és undorító. Bődületes siker, luxuskocsin furikázó értékesítők, hatalmas házukat elvesztő, csúnyán bepalizott befektetők. Az MLM-rendszer csúcsra járatása, az ügyfelek szerződés utáni magasról leszarása. Ez mind a Brokernet nevének hallatán juthat az…..
TraderLaca 2012.10.10 03:46:50
Fél éve barátom rádumált, tudta "valami pénzügyi ember" vagyok , hogy hallgassak meg egy másik havert , nagyon "jó" dolgot tud. Mondtam nem, nem, na jó egy ebéd, de ha baromság ő fizeti. Ebéd neves kajálda, jön nem is egy, kettő öltönyös,( minőségi), ápolt szép haj, köröm, illat, minőségi óra, telefon. Na gondoltam legalább már nem az a gyári paraszt aki pár tízezer befizetéssel, néhány napos ész osztásos mester kurzuson szívta magába a világot átölelő pénzügyi tudást. Majd pénzügyi gurunak állva a típusos kinőtt kopott ruha, poros cipő, néha még hasi tasi , zokni szandi.

Szerencsétlenek izzadtan érkeztek mint barom, ellenben velem aki rövidbe , de elegáns sportosba.

Jó emberek belekezdtek ,értelmesek , aránylag felkészültek, jól tájékozottak voltak, A mai hazai, világ gazdasági helyzetekkel, összefüggésekkel, lehetőségekkel tisztába voltak.

Minden esetre jó "ÜGYNÖKNEK MEGFELELŐEN" megindították a támadást Brokernet vagyonos cél közönségnek szánt hihetetlen kivételes ajánlatukkal.

Én csak buta arccal vagy 20 percet csendben hallgattam, és élveztem minden percét annak tudatában, hogy perceken belül szerencsétlenek megalázva, megszégyenülve, hogy próbálják majd kimagyarázni a baromságukat.

Miután már elég fogás állt rendelkezésemre, reflektáltam az ígért csoda termék hozam lehetőségének, mai életszerűtlenségéről, annak realitásairól, buktatóiról, hiányosságairól.

Miután a srácok "csendbe" fojtották bánatukat, mivel szembesültek tudásommal, tapasztalatomból adódó ismereteimmel, arcukon leolvasható volt, ma csak egy ebéd kifizetésével lesznek "gazdagabbak" ez nem az akire rá tudjuk sózni a "csodát". Akkor még nem sejtették, lesz találkozásunknak hozadéka is.

Mert azt kell, hogy mondjam, nem voltak szarok, csak rossz ajtón akartak bemenni.

Miután megnyugtattam őket, nyugodtan rendeljenek a levesen kívül is, mert én is fogok, és nem nekik kell majd fizetniük, láttam felszabadultak, ami átment egy általam irányított és tematizált kötetlen beszélgetésbe.

Miután megvilágosodtak, hogy majd 4 év hazai, és külföldi tanulás és gyakorlat után több éve hivatásos szabadúszó privát trader vagyok, (nem összekeverni a bróker, vagy pénzügyi, befektetési ügynök, tanácsadóval), ami előtt 15 évig befektető, beruházó voltam, nem győztek mosakodni ,JA ÍGY KÖNNYŰ, DE VAN EGY HALOM EMBER AKI EZEKET NEM LÁTJA ÁT. Erre vannak ők és a hasonló emberek.

Nem húzom a végtelenségig, a lényeg most jön. Miután átbeszéltük, hogy én évente milyen hozamokat érek el , milyen tőke védelmi rendszerrel dolgozom, milyen azonnali likvid büntetés mentes kiszállási lehetőségre van mód, akár a tőkére vagy a hozamra , ha épp arra van szükség. Vagy, hogy iparszerűen nem dolgozom a Brokernettel , de több vezetőjük pénzének egy részét velem is fialtatják, megnyíltak.

Mindezekre a srácok azt érezték, azzal tudnak átállni a tudás, hatalom, nyerő oldalra , ha egy kanyarral beállnak a megbánó őszinte fazonba és el kezdik szapulni az egy órával előtte még istenített csoda terméket, meg IDÉZEM: A többi sok szart, meg a céget. Hogy kell behúzni a sok barmot, milyen jó látom, mekkora bizonytalanság van a termékekben, de majd évek múlva már ki nem szarja le.

Uraim vége a hozam gyáraknak, és az arra épülő iparágaknak, amikor csak venni kellet és kivárni a hozam mikor fordul pozitívba. Ma csak a jó trader, a jó spekuláns képes hosszú távon hozamot realizálni, ebben a nagyon likvid, hektikus, csapongó, kiszámíthatatlan gazdasági, pénzügyi világba. Ma egy jó tradert, spekuláns nem arany árban, már gyémántba kell mérni.

A találkozásunk hozama a srácoknak, azóta egy jó pár komolyabb ügyfelük már nem Brokernetes, hanem........