Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Postnomad

204 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rebel Scum Átállítva a hidegre 2024.02.04 20:11:21
– Ez aztán a kutya hideg! – törte meg Luke Skywalker hangja a csendet, amely már órák óta körülvette, amióta elindult a felkelők újonnan létesített bázisáról. Ameddig a szem ellátott, semmi sem mozdult a széles határban; Luke-on kívül az egyetlen élőlény tauntaunja volt, amelyet megült. Alig várta…..
A mesterséges intelligenciának köszönhetően egyik napról a másikra megtudtuk, hogyan néztek ki a Star Wars univerzum szereplői óvodás korukban, hogyan néztek volna ki Jennifer Aniston és Brad Pitt gyerekei, vagy ha eszkimók, vagy pixar karakterek, mindezt Wes Anderson stílusában, és még egy sor…..
Rebel Scum Birodalmi járőr 2023.04.12 09:55:55
Legózni élvezetes, ehhez kétség sem fér, de a legjobb, amikor ezt a szenvedélyt az ember online és offline környezetben egyaránt megteheti. Tervezni, építeni és fotózni nagyszerű, az ember minden pillanatát kiélvezheti. Álmodni és megvalósítani nem csak egy messzi messzi galaxisban lehet. Nemrég…..
Készült már több szemléltetés a Star Wars univerzum járműveinek, építményeinek és helyszíneinek bemutatásáról, de a londoni Red Side mostani animációja minden eddig látottnál érzékletesebben veszi sorra valamennyi méretét, kezdve a rohamosztagosoktól egészen a Yavin óriásbolygóig. Most pedig, hogy…..
Reneszánszukat élik a Star Wars által ihletett műalkotások, számtalan fantasztikus grafikus, illusztrátor éli ki kreativitását ebben a lenyűgöző világban. Egyik kedvencünk az amerikai művésznő, Uzuri, imádjuk ahogy az érzelmek, jellemvonások visszaköszönnek portréi mély tónusai mögül. "Amikor…..
Mi lett volna, ha a mostoha körülmények között is jól teljesítő T-47-es sikló tervei megtetszettek volna a Birodalomnak? És ha már megtetszett nekik, meg is szerzik maguknak? Csekély vigasz ugyan a Halálcsillag ellopott tervei után, de ez most lényegtelen. Eljátszottunk a gondolattal, és…..
Rebel Scum Porcelán rohamosztagos 2023.03.30 23:22:32
A rohamosztagosok, a Galaktikus Birodalom elsöprő katonai erejének szimbólumai nem csak a Star Wars univerzumban, de a mi világunkban is ikonikussá váltak az elmúlt közel 50 év alatt. Számtalan formában találkozhattunk jellegzetes, semmi mással össze nem téveszthető páncéljukkal. Nemrég a…..
Rebel Scum Brickpanda galaxisa 2023.03.30 14:31:18
Bár a Star Wars és Lego találkozása nem újkeletű dolog, de ahogy ez Brickpanda82 világában megvalósul, az valami egészen elképesztő. Képeinek varázsa a részletekben rejlik, ahogy az aprólékos kidolgozással megelevenednek előttünk szerethető jelenetei. Meg is kérdeztük, honnan jött a szenvedély, és…..
Mai kínálatunkban a rettegett birodalmi rohamosztagnál rendszeresített, tévedhetetlenül pontos E-11-es lézerfegyver kerül bemutatásra. A sugárvető a klónháborúk DC-15s sorozatának alapjaira épült, és kiváló tulajdonságainak köszönhetően közel másfél évszázadon át használták szerte a galaxisban.…..
Ha ismered a londoni DK kiadó kiadványait, amikben már-már valószerűtlen aprólékossággal kerülnek bemutatásra a Star Wars univerzum járművei, akkor talán nem cseng idegenül az angol Hans Jenssen és Richard Chasemore grafikus páros neve sem. Nekik köszönhetően a művészi érzék és a mérnöki precizitás…..
Tegnap 7 milliárd volt, jelenleg 8, maholnap 10, mi az? Igen, a Föld népessége. Két erősen elgondolkodtató ábrán szemléltetjük az emberiség számbeli gyarapodását. Az elsőn azt a bámulatos ívet, amit az elmúlt 300 év rajzolt, és egy másikon, amin jól kivehető az 1700-as éveket megelőző látszólagos…..
Faludy György: Tanuld meg ezt a versemet Tanuld meg ezt a versemet mert meddig lesz e könyv veled?Ha a tiéd, kölcsönveszik,Hegyeshalomnál elszedik,A közkönyvtárban elvesztik,s ha nem: papírja oly vacak,hogy sárgul, törik elszakad,kiszárad, foszlik, megdagadvagy önmagától lángra kap,kétszáznegyven…..
BUDAPEST, 2058.10.30. 11:23 Régebben 16. kerületnek nevezték, most 16-os zónának. Lezárt terület, nem biztonságos. Jean szerint nem is szabadna itt lennem. Gyakran hagyom figyelmen kívül a figyelmeztetéseit, pedig a barátom. Az egyetlen, akit elviselek a környezetemben. Jean egy AID, egy második…..
Postmode Rozsdás égbolt 2020.10.12 15:10:30
Történt egyszer, hogy a Social Quantum és a RENDERU.COM kreatív pályázatot írt ki 'A civilizáció vége' címmel. Olyan (2D-3D) alkotásokat vártak az indulóktól, amik a posztapokaliptikus sémáknál egy kicsit mélyebbre ásnak, megpróbálják a világvége komor, esetleg fenséges atmoszféráját új szemszögből…..
"A főváros valamennyi színházaiban, a mulatóhelyeken (orfeum, kabaré stb.), a mozgófényképszinházakban, a cirkuszokban és a mutatványos bódékban folyó hó 21-étől (hétfő) kezdve az előadásokat november hó 3-áig bezárólag beszüntetem. Ugyanerre az időre a hangversenyek, alkalmi előadások,…..
Talán sokak számára ismerős a Toy Story eleven lurkója, Sid, aki húga játékait saját elképzelései szerint torzítja el. Vagy, ha ő nem, hát a Karácsonyi Lidércnyomásból Jack, aki nem egészen érti még az ajándékozás örömét, és karácsonyra bizarr játékokkal lepi meg a gyerekeket. Hasonlóan hozzájuk Y.…..
'Bár a szovjet vezetés próbálta eltitkolni a katasztrófát, de nem lehetett sokáig hallgatni a baleset bekövetkeztéről. A Magyar Tudományos Akadémia Központi Fizikai Kutatóintézetének néhány munkatársa a balesetet követő délelőttön egy utcai telefonfülkéből több budapesti és megyeközponti óvodát,…..
Van egyfajta szépsége az enyészetnek. Valami különös báj, amit az elmúlás nem ragad magával. Valami az egykori szépségből, ami örökké megmarad. A magukra hagyott autókat szemlélve jutott eszünkbe mindez. Más ez, mint a romos épületek szomorúsága. Inkább olyan, mint egy hosszú álom, amiből nincs…..
Postmode ALIEN40 rövidfilmek 2019.04.10 13:27:52
Az Alien (Nyolcadik utas: a Halál) 40. évfordulóját a 20th Century Fox és az IGN egy 6 részes minisorozattal ünnepli. Ezek március 29. és április 26. között hetente kerülnek bemutatásra, mi sem akarunk lemaradni róla, ti se tegyétek!     ALIEN: CONTAINMENT       ALIEN:…..
'Thomas Dubief harcosai és félvad kreatúrái egy disztópikus jövő túlélői. A magára hagyott világ bomló maradványai között kóborolnak, a letűnt kor megmaradt ipari hulladékait kovácsolják páncéllá. Ez az egyetlen esélyük, hogy életben maradjanak.' - ihartmyart.com Thomas Dubief egy negyvenes éveit…..
Az ABARTH egy egészen különleges videóval hozta meg a kedvünket a vagány 124 Spider roadsterhez. Legtöbbünknek ugyan elérhetetlen marad a 12 milliós játékszer, de az összeomlás után az ára aligha lesz visszatartó erő, hogy padlóig nyomjuk a gázpedált...
Akadnak színészek, akik zenekart alapítva is megállják a helyüket, és ugyanígy létezik a fordított átjárás, amikor befutott zenészek a mozivásznon is megcsillogtatják tehetségüket. Híres zenészek emlékezetes filmes szerepeit gyűjtötte csokorba. ..
Postnomad 2018.05.09 10:38:29
@ArnWald: 'Összegyűjtöttük a nekünk legjobban tetsző alakításokat...' Olvasni sosem szégyen. Nekem sincs hiányérzetem, ami miatt kimaradt Tina Turner, pedig a Mad Max 3-ban, ugye...
SEPH LAWLESS egy Cleveland külvárosából származó fotós srác álneve, aki lencsén keresztül boncolja a haldokló Amerikát. Sebészi pontossággal dokumentálja az ipari/gazdasági/emberi hanyatlást, legyen szó a Rust Belt* régióról, Michigan és Ohio elhagyott bevásárlóközpontjairól vagy az új világ…..
Postnomad 2018.05.09 10:02:45
@zord íjász: Ezt mi sem mondhattuk volna szebben :)
Postmode Az apokalipszis lírája 2018.04.11 12:30:25
A magyar költészet napja alkalmából három apokaliptikus hangulatú alkotásra esett a választásunk. Georg Heym ugyan német származású, de a verse megkerülhetetlen, fogadjátok szeretettel.  GEORG HEYM De egyszer csak hatalmas halál jön De egyszer csak hatalmas halál jön, az erdők zúgnak, mint…..