Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Principal

29 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
info:nem kell hozzá óriási tudás, sem jövőbe látom gömb, hogy az ember megjósolja mi fog  szólni idén nyáron az európai diszkókban... bőven elég egy kicsit körbenézni a mostanában minden sarkon zenélő néhány producer/társszerző háza táján és ha nem akarnak nagyon…..
IntroWelcome to My WorldAngelWalking in My ShoesPreciousBlack CelebrationPolicy of TruthShould Be HigherBarrel of a Gun (restarted twice)Only When I Lose Myself (Sung by Martin)When the Body Speaks (Sung by Martin)HeavenSoothe My SoulA Pain That I'm Used To ('Jacques Lu Cont's…..
info:már korábban is 2 válogatást készítettem a csajoktól, egyet a keményebb vonalból és egyet a lágyabb hangulatokból. ezekkel persze sokkal könnyebb dolgom volt, hiszen egymás után jöttek a nevek. a mai oly híres ellie goulding, lana del rey, emeli sandé, bat for lashes és a…..
nem elöszőr jutok arra a megállapításra, hogy némelyik csaj sokkal dögösebb zenét rak össze, mint a pasik. biztos a vérükben van a lázadás :)sok vissza-vissza térő énekes van a mostani listán is, de ki kell emelni nabihát és azealia bankset, akiket most a hazai és a nemzetközi…..
info:rengeteg tehetséges csajszi tûnt fel mostanában a zenei porondon, épp ideje volt újra összeszedni egy lemezre ôket. bár vannak itt jól hangzó régebbi nevek is, mint a kicsit már kopottabb hangú lamb, björk egyre extravagánsabb stílúsával, florancék vagy ladyhawkék új…..
A Kisváros című sorozat adott ihletet annak a férfinak, aki kirabolta a baranyai Mozsgó takarékszövetkezetét - írja a Bors. A sorozatban pont ezt a bankot rabolta ki egy zöld Skodával érkező pisztolyos rabló. B. József zöld Suzukival hajtott a takarék elé és gázspray-vel…..
Nem sok nézettséges posztunk van mostanában, de ha valami különleges esemény történik, azért kapnak az ilyen írások is egy külön posztot. Mint például most, amikor a The Big Bang Theory csültörtökön este szépen elkapta az American Idolt 18-49-ben, amivel egy teljes ország…..
Principal 2012.01.26 10:48:57
@sixx: hát akkor kurvára félrenéztem!
info:a legszebb természeti csodák egyike a havazás... nem is lehetne szebbé tenni egy hideg téli napot! tiszta, légies, változatos.oké, nekem se a kedvenc évaszakom a hideg, csúszós tél, de azért meg lehet szépíteni. ahogyan egy filmet érzelmesebbé lehet tenni egy jól kiválasztott…..
info:az idei évben kicsit visszafogtam magam, talán fele annyi válogatást készítettem mint az utóbbi években. ennek "minôség vs. mennyiség" oka is volt és idôhiányban is szenvedtem folyamatosan. de azért az évvégi gyûjtemény bizonyítja, hogy most sem volt könnyû csak egy…..
addict Ilyen az igaz szerelem! 2011.11.30 07:50:00
Aki nem szeretné, hogy a reklám megnézése előtt bármilyen infó befolyásolja, az ne olvasson tovább, hanem először nézze meg a szpotot.Azok, aki nem bánják vagy már megnézték a filmet, azoknak elmondom, hogy a kampány a Get Up! elnevezésű, egy élhetőbb, elfogadóbb…..
Principal 2011.12.02 14:12:02
@mkzk3y: FULL LÁNY?!?! miért, mert elmosogat??? mondjuk, ha minimális agyad lenne, akkor tudhatnád, hogy a melegeknél két azonos nemû van, ergo nem kell, hogy az egyik lány szerepet játszon!
tracklist:1 Coldplay Every Teardrop is a Waterfall 3:592 Skunk Anansie Weak 3:323 Delphic Clarion Call 2:564 Kasabian Days Are Forgotten (LL Cool J Remix) 4:375 Oasis Some Might Say 5:116 Red Hot Chili Peppers The adventures of rain dance…..
info:ismét egy személyes hangvételű válogatás, nem is nagyon magyarázok bele... ezek a dalok adták magukat. tracklist:1 Sinéad O'Connor How Insensitive 3:262 Amy Winehouse I Heard Love Is Blind 3:493 Nina Simone Love Me Or Leave…..
info:ismét készítettem egy rövid összesítést az eddig megjelent 154 válogatásomból, mert úgy gondolom, hogy ezek azok a dalok a hosszú idő alatt, amik nem halványultak el és ha most kéne készítenem az első válogatásomat, akkor biztosan ezek közül a zenék közül…..
Az HBO még februárban vezette be Go nevű új szolgáltatását az USA-ban, ami tulajdonképpen nem más, mint egy website, ahol 600 órányi cuccot gyűjtöttek össze a kábelcsatorna programjából. A sorozatokat, filmeket, dokumentumfilmeket az előfizetők ingyen nézhetnek meg, előnye, hogy…..
info:mostanában igen jó a felhozatal dubstepbôl és breakbeatbôl. lehet újra reneszánszát éli a tört ütem vagy csak most kapta fel a mainstream? addig nekem nem gond, amíg ilyen hatalmas a felhozatal és abból egész sok jót lehet kihalászni :)ki gondolta volna valaha is, hogy katy…..
Az HBO kódolatlanul vetítette a Trónok harca első részét, mégsem jutott el mindenkihez a kardos-véres fantasy-sorozat pilotja, mert valami műszaki hiba közbeszólt. Volt, aki hozzánk fordult segítségért, mások a Homárt keresték fel, az HBO pedig reagált, és jóváteszi a…..
Principal 2011.04.22 14:55:42
info:van ennek a tavasznak egy eszméletlen energiája, amit az ember beszív magába a levegôbôl és feltöltôdik, életvidám lesz és megújjul. most megpróbáltam keresni hozzá néhány hangulatébresztô dalt is, hogy könnyebben menjen.személyes kedvenceim beth ditto és lanu nekem…..
info:elkészült egy újabb válogatás az electro-pop-tánczenék válogatásából, de ez most sokkal rádióbarátabb, slágeresebb gyûjtemény lett. nagyrészt a fiatal, kezdô vagy második slágeres tehetségeket találtam, de azért van itt olyan öreg róka is, mint mylene farmer.…..
Az iOS 4.0-val ugye az iPhone 3G egy kibírhatatlan lassú teknősbéka lett, aztán az Apple sokat javított a helyzeten a 4.1-gyel. Most pedig az a legfrissebb hír, hogy a 4.2 még gyorsabbá varázsolja párszor már bizonyára falhoz vágott telefont.Az örömteli hírre a 4.2 Golden Master…..
info:pontosan 5 évvel ezelött a születésnapomra készítettem a my childhood válogatást, ami a nevéből is érezhető, hogy egy személyes vallomás inkább, mint zenei műfaj meghatározás. talán még az izlésemet se teljesen tükrözi, viszont mondandójában a mai napig…..
info:ismét vége egy nyárnak és jönnek a borús, sötét és hideg napok... de még mielött belesüppednénk a búskomorságba, még egy kis nyárból merített, vidám hangulatú válogatással indítsuk el a principal 6. évét!kylie, anima és a hot chip kivételével csupa újdonság…..
info:valamikor, amikor még én is fiatal voltam, ezek a zenék baromira hidegen hagytak,  most visszahallgatva meg tetszenek. nem csodálkozom, hiszen akkoriban még eszembe se jutott volna elgondolkozni egy-egy zenén, szövegen vagy hangulaton... csak az volt a lényeg, hogy minnél bulisabb…..
info:nem fogom túlragozni ezt a válogatást, a korábbi bizakodó, már-már vidám szakítós broken heart 1, 2 után ez most egy kicsit személyesebb hangvételû, talán tölem szokatlan zenéket felvonultató album lett. persze aki szereti a jazz és a könnyedebb pop zenéket,…..
A mai zeneajánló nem egy zenekart fog bemutatni, hanem valami egészen mást. Himmel - Terézanya (csapjad!) Ezt a remixet a srácok a 2007-es Schönherz kupára készítették. A szövegvilága nem egyszerű, külső szemlélőnek valószínűleg összeilleszthetetlen, de a kíszítőknek…..
TOMPA Warga Pisti 2009.12.19 12:44:00
Már láttam pár hete ezt a képest a metróban, de nem figyeltem fel a kép tetején meghúzódó kiírásra, ami hát gondolom a marketing része a dolognak, mint ahogy az is hogy W-t használ V helyett, ettől ugye sokkal betyárosabb lett a neve.  Komoly rajongótábora lesz…..