Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eseslevi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mágnescsíkos bankkártyák nagyjából 20 évvel ezelőtt jöttek divatba, de amellett, hogy az aláírások szükségessége megnehezítette a tranzakciókat, nem rendelkeztek megfelelő adattitkosítással. Biztonsági szempontból egyértelmű előrelépést jelentettek utódaik, a chipalapú kártyák, melyek az…..
A túlnépesedés és klímaváltozás miatt vagy korlátozni kell a fogyasztást, a terjeszkedést, a fejlődést vagy háborúk révén csökkenteni az emberiség létszámát... Válassz! (De ugye tudod, hogy a háború nemcsak elaljasít, gyilkol, hanem a túlélőknek szembesülniük kell a kényelmük olyan…..
Azt a fantasztikusan gyors és alapos Telex-es újságíró, Lengyel-Szabó Péter, már kiderítette, hogy félreértés, miszerint Erdő Péter lenne a legesélyesebb jelölt Ferenc pápa örökébe lépni (lásd a mellékelt linket!). Nem igaz, hogy a magyar katolikus egyház feje, Erdő Péter bíboros volna Ferenc pápa…..
eseslevi 2024.01.08 09:35:36
@ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!:
Esélyed rengeteg, hiszen pápai vagy.
eseslevi 2024.01.08 09:49:33
@kiskutyafule:
Na, én szeretném látni mikor a kukás, burkoló, villanyszerelő, víz-gázszerelő, kőműves, ács, állattenyésztő, mezőgazdász és folytathatnám a felsorolást, online, homofiszből, telefon nyalogatással dolgozna. Pont azok lennének az első picsogók akik lenézik a két kezi munkát és a munkásokat. Hiába zseni valaki számítógép billentyüzet ütögetésből, ha a szar felveszi vagy kiváncsi vagyok villany nélkül mire menne. Mert az online megrendelt árut is valaki be kell csomagolja. Vagy az ételt is valaki meg kell főzze-sütse. Ezért háborított fel a Covid hisztériában a dolgozz otthonról meg ne látogasd a rokonaidat-barátaidat szlogen. Csak az találhatta ki, aki életében nem dolgozott.
Hallál. Hallál. Halláál. Megfogtog dőgleni. A röhögéstől. Hasfaltartó öv és heresérvkötő legyen szorosra húzva mielőtt elolvassátok EZT. Én szóltam. Szóval az van Feleim, hogy a bayeritisz - vagy magyarhirlapitisz - súlyosabb betegség, mint az éccbe oltott ebóla. Ha elkapod…..
Gréczyblog Mi a baj a Millával? 2012.10.09 07:26:00
Muszáj tiszta vizet önteni a pohárba. Az a civil szervezet, amely szerint az 1990 és 2010 közötti időszak semmivel sem különb annál, mint ami a 2010-es kormányváltás óta történt, a Fidesz malmára hajtja a vizet. Akik nem látják a különbséget a két korszak között,…..