Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kazka007

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre zseniális és undorító. Bődületes siker, luxuskocsin furikázó értékesítők, hatalmas házukat elvesztő, csúnyán bepalizott befektetők. Az MLM-rendszer csúcsra járatása, az ügyfelek szerződés utáni magasról leszarása. Ez mind a Brokernet nevének hallatán juthat az…..
kazka007 2012.10.09 16:56:17
Üdv mindenkinek,

Ez egy nagyon jó vélemény volt, komolyan még sehol nem olvastam ilyet, aki így őszintén kifejtette volna a véleményét.
Én is ezen a véleményen vagyok, nagyon szomorúnak és emellett felháborítónak tartom azt, amit ma Magyarországon meg lehet tenni. Az emberek hülyének nézése, ehhez természetesen társulnak a nagyon buta és tanulatlan, gyakran írástudatlan emberek, akik bármit aláírnak, csak hogy a számláikat tudják fizetni vagy hitelből finanszírozni az amúgy is szomorú, nyomorgó életüket.

Nem vagyok ügynök, Magyarországon végeztem felsőfokú tanulmányaimat az egyik leghíresebb egyetemen, külföldi tanulmányi utakkal. Számos területen, köztük bank, befektetés, beruházás területen dolgoztam, s sajnos azt kell mondjam alapjában Magyarországon elsősorban a tanulatlan buta emberekkel, illetve a szabályozatlan tevékenységekkel van a gond. Egy fejlett országban, mint pl. Egyesült Királyság, nem értékesíthetsz banki termékeket, biztosításokat, befektetéseket a hozzá szükséges képzettség és regisztráció nélkül. Ez azt jelenti, hogy komolyabb összeget kell befektetned a képzésbe, mely elvégzése után regisztrált leszel mint értékesítő (hivatalosan), a bank, illetve biztosító stb. kiküld téged az ügyfélhez, melynek korrekt felvilágosítást adsz mindenféle kockázatról...aztán kötsz egy szerződést.
Elárulom, hogy fejlettebb és reguláltabb országokban NEM teheted ezt meg, mint Magyarországon. A Brókernet sikeréhez azonban nem kellett más, mint egy kiaknázatlan piac, marketing, média és valaki aki mindezekre hatással van. A termék amit elad...jómagad is meg tudod kötni bármelyik befektetés társaságnál, nem kell ügynök, jaj... elfelejtettem, hogy Magyarországon az emberek még mindig a kommunizmusban élnek és pesztrálásra szorulnak, elvárják, hogy az állam adjon nekik segélyt, adjon munkát, sok pénzt.

Sajnos ez nem így van, ilyen nincs, ez egy ál világ. Nagyon sokat kell még tanulnia a Magyar nemzetnek, mert ha a dolgok így haladnak tovább, saját költségvetésünket sem tudjuk finanszírozni újabb és újabb hitelekkel, nyilván sosem tudjuk majd kitermelni azt a befektetett milliárdokat, amit az állam újra eloszt, vagy támogatásként ad, de ez nem is erről szól...
kazka007 2012.10.09 19:12:09
Én úgy látom, hogy Magyarországon többnyire képmutatás zajlik, főleg annak érdekében, hogy elérj valamit, vagy jó látszatot kelts.
Hitelt felvenni, hgoy befektesd? Ez sem feltétlenül rossz ötlet, de általába ilyen ügyletet akkro csinálnak, ha felvásárlás, vagy kivásárlást csinálnak (M&A). Arbitrázs ügyelt.

Megmondom őszintén, hogy részben ezért hagytam ott Magyarországot, mert úgy éreztem, hogy nagyon kevés az értemiségi, megfontolt réteg, nagyon kevés a lehetőség a normális életre...mondom ezt több évnyi munka és tapasztalattal magam mögött.
Hozzátenném, hogy az állami szférában is dolgoztam, nagy állami cégeknek is nyújtottunk szolgáltatást, de ennek ellenére is úgy gondolom, hogy megérte otthagyni mindent, mert az ember csak úgy tudott előre jutni, ha "megjutalmaztad" azt, akitől függött az amit Te szerettél volna elérni, remélem érthetően fogalmaztam.

Visszatérve a Brókernetre, elismerésem, mert szenzációs értékesítést vittek véghez az elmúlt évek során, nagy vagyonok keletkeztek! Az ötlet kimondottan jó, sőt! Azonban a törvénykezésnek is kellett volna valamit tenni azügyben, hogy azügynökök, az utolsó fillérjét is kockára tevő, kilátástalan helyzetű emberek pénzével játszanak.

Nekem van pénzem, mégsem győzött meg semmilyen ügynök, hogy Ő mit csinálna vele. Talán ezért tartok itt.

Nincs annál polgárpukkasztóbb, bár nem biztos, hgoy ez a megfelelő szó, mint látni egy "elhivatott" 18 éves ügynököt aki mit sem tud a pénzügyi szféra működéséről, adminisztrációjáról. Tudom, hogy mindenkinek megvan a saját véleménye, én is tiszteletben tartom a másokét!

A lényeg, hogy a világ tökéletlen, de attól még nem kell tudatlanul törekedni a gazdagodásra!

Egy jó tanácsa azoknak, aki úgy érzik, hogy már elég...Magyarországtól nyugatra sokkal nyugodtabb és kényelmesebb életet lehet élni, megerőltetés nélkül!