Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rogoka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy volt, hogy felkértek, csináljak valami izgalmasat az Édes Napok gasztroszínpadán. Persze első körben, tipikus nőként fogalmam sem volt arról, mit szeretnék készíteni, ám azt, hogy mit nem, azonnal tudtam! Nem akartam se macaront, se cupcake-et, se marcipán formatortát, mert…..
Megkezdődött az őssejt per, amelyben ismert személyeket, egy híres műgyűjtőt, egy énekes-műsorvezetőt, egy neves plasztikai sebészt és egy ukrán orvost vádolnak azzal, hogy engedély nélkül végeztek kezeléseket abortumokból kinyert őssejtek felhasználásával, és ezzel…..
rogoka 2013.04.03 16:03:48
Geekblog G.I. Joe: Megtorlás 2013.04.03 06:00:00
Én lepődtem meg rajta a legjobban, amikor annak idején ültem a moziban, és élveztem A Kobra árnyékát. Főleg, hogy az év legnagyobb vackára számítottam, mivel ugye a film a minden szempontból tolerálhatatlan Transformers sikerének farvizén úszott be – ráadásul, vállalva annak…..
Először is, azt hiszem elég nagy rajongónak mondhatom magamat, ha a Vasember téma kerül szóba. De. A vadi új előzetes, ami vélhetően a két hónap múlva esedékes premier előtti masszív reklámhadjáratot hivatott elindítani, nem győzött meg maradéktalanul bennünket. Ez alapján…..
rogoka 2013.04.02 12:54:06
@joska61: Azt is láttad, hogy van ez a GO szolgáltatásuk? redir.ec/godemand Egész jópofa, hogy egy regisztrációval elérhető egy csomó minden online.
Asszociációs emlékfoszlányokból és látomásos képekből építkező független film régen került már a multiplexek műsorára. A Spring Breakers szinopszisának és tini-kompatibilis szereposztásának, illetve a Skrillex- és Britney Spears-szerzeményektől hemzsegő kísérőzenének…..
Az UIP-Duna 2013. augusztusában mutatja be a hazai mozikban a Ha/ver 2 Kick-Ass 2-t. Március 27-én debütál a Farkas (The Wolverine) előzetese, ám 26-án már kapunk belőle egy kis ízelítőt. Daniel Cudmore (Kolosszus), Bingbing Fannel és BooBoo Stewart feltűnik majd az X-Men - Az…..
Subba Meanwhile in Budapest utcáin 2012.12.06 16:11:30
via ..
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
Határátkelő Kávé és tank 2012.10.14 06:59:00
Formabontó lesz a mai poszt (remélem, nem bánjátok), ugyanis egy évekkel ezelőtti, akkor még nem éppen veszélytelen határátkelést idéz meg. Szerzője, Zsombor ugyanis még akkor járt Koszovóban (2007-ben), amikor a levegő még jócskán puskaporos volt. Hogy a fél évtizedes távlat…..
rogoka 2012.10.15 11:03:22
Hát, nem is tudom, én nem szívesen ülnék ki oda kávézgatni. Inkább itthon egy jó kis helyen, vagy a kanapén reggel. Kávéfüggő társaimnak mutatom: fon.gs/hangulatkavezo ha már úgyis a gép előtt ücsörögtök, akkor egy kis "játék". Igazából nem is az, csak megmondja milyen kávét igyál a jelenlegi hangulatodban.
Kurva lassan fő a kávé, piffednek a szem alatti kofferek, és egy fehér pamut köntösben várom, hogy valahogy elinduljon a nap. Lehet már túl sokszor veszem elő ezt a reggel témát, de valóban elég nagy problémáim vannak, nem is a napszakkal, inkább annak kikerülhetetlen hatásaival,…..