Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kbence

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
A szavazásnak vége!Az első 3 helyezet:Game Home studios 19%(97 szavazat)Saint 15%(79 szavazat)Nagy Betyár 15%(76 szavazat) Egy kis magyarázat: ReflX és ZMX: World War 3 Nagy Betyár: Sherlock Holmes:"Felébresztett" Left Behind:  Mars! Game Home Studios: Sniper Elite Dark…..
Rossz PC Juniorok A.L.I.A.S. 2007.12.15 20:37:00
by Kbence.Edit: Bocsánat Kbence, hogy enniyre rosszul sikerült a  bemutatkozásod. Nem direkt "szenyaságból" tettem ki, hanem említette nekem E-mailben a Snowy videóját és itt a blogon ezt(a legutóbbi munkáját).TÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC Juniorok Lavina 2007.12.11 18:11:00
Homa készítette ezt a videót még régebben, de megérdemli hogy kitegyük. Furcsa módon egy függővé tévő játékot mutatott be amivel sikerült engem is rávennie hogy keressem meg :)Ezóta született több is a homavideo.blog.hu-n...
Kbence 2007.12.15 17:33:11
nem embed volt :) de máris mondjuk több videóm van

a channel:

www.youtube.com/KubikBence

de mondjuk itt a legujjab:

www.youtube.com/watch?v=ylYvNsq3j38

És athemil én is szeretnék magam egy speciális blogkinézetet. tudom olvastam hogy vmi könyv de esetleg vhogy fel tudnám venni veled a kapcsolat h valahogy segits? előre is köszi
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..